Yeni model Timsah

Bursaspor'da geçen sezon forma giyen 11 isimle yollar ayrıldı. Yeşil Beyazlılar yeni sezona, şu ana kadar yapılan 4 transferle girmeye hazırlanıyor. Takıma takviye çalışmaları devam ediyor.

SÜRPRİZ TRANSFER LİMA
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da geçen sezon forma giyen 11 oyuncuyla yollar ayrılırken, kadroya 4 yeni isim katıldı. Yeşil Beyazlılar ilk olarak Akademija Pandev’den Makedon Jani Atanasov’u transfer etti. Ardından Belçika’nın Anderlecht kulübünden Stephane Badji’yi renklerine katan Bursaspor, Trabzonspor’dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Aytaç Kara ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Timsah son olarak ise Portekiz’in Estoril kulübünden 23 yaşındaki Brezilyalı Allano Lima’yı satın alma opsiyonuyla kiraladı. Bu dört oyuncuyu renklerine katan Yeşil Beyazlılar geçen sezonki kadrodan toplam 11 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

EFSANEYLE YOLLAR AYRILDI
Bursaspor’da ilk olarak Cristobal Jorquera’nın sözleşmesi yenilenmezken, takımın efsanesi Pablo Martin Batalla’nın da mukavelesi sona erdi. Sözleşmesi biten Ricardo Faty Ankaragücü’ne, Sinan Bakış da Avusturya’nın Admira Wacker kulübüne transfer oldu. Bursaspor Fransa’nın Toulouse takımına giden John Bostock’dan 700 bin Euro, Azerbaycan’ın Karabağ takımına giden Dzon Delarge’dan da 170 bin Euro bonservis getirisi elde etti. Serdar Kurtuluş, Vieux Sane, Boban Jovic ve Gheorghe Grozav ve son olarak Sercan Yıldırım’ın sözleşmeleri feshedildi. Ali Ay yönetimi, Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda kadrosunu birer kanat ve forvet oyuncusuyla güçlendirecek.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Halen bir 9 numara bir 10 numara bir tanede Lima gibi bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacimiz var. 3 tane net transfer lazim en azindan. O transferler takimin bu sene hangi seviyede olacagini etkileyecek. Doumbia/Cisse Mossoro Cafu/Kerim Frei gibi adamlar gelirse uzun sure sonra istedigimiz gibi bir takim gorebiliriz.

    44
    2
  2. Sırada KEMBO, NECİD, JOHN ile de yollar ayrılırsa
    bu isimlerde 300-500 bin euro da bonservis bedeli gelirse
    aynı zamanda maliyetlerinden kurtulduğumuz için
    yerlerine en azından 1-FORVET, 1-KANAT- 1-10 NUMARA
    tarzı kaliteli 3 transfer yaparsak transferi kapatabiliriz.

    11
    2
  3. Cisse, mossoro ve kanat aldıkmı bu takım ligte çoğu kişinin canını yakar, Harun satılırsa 5milyon avroya forvet ve on numara transferleri gerçekleşir.Harundan gelicek parayla hem mosaoruyu hemde Cisse yi alabilirsin…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu