İşte Allano Lima’nın sözleşme detayları!

Bursaspor'un Portekiz'in Estoril takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Allano Lima'nın sözleşme detayları belli oldu.

Bursaspor Kulübü ve Estoril yapılan pazarlıklar sonrasında Allano Lima‘nın satın alma maddesi üzerinde 2 milyon 500 bin Euro’ya anlaştı.

Estoril oyuncunun bir sonraki transferinden ise %20 pay alacak.

Allano Lima bu sezon 300 bin Euro maaşla oynayacak. Eğer bonservisi alınırsa sırasıyla ilk yıl 500 bin Euro, ikinci yıl 550 bin Euro, üçüncü yıl ise 600 bin Euro olmak üzere 3 yıllık sözleşme yapılacak. Oyuncunun serbest kalma maddesi ise 8 milyon Euro olacak.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Ilk cikan 3.5 milyon haberinden sonra 2.5 milyon oldugunu ogrenmeniz sevindirici. Oyuncu ile simdiden opsiyon sonrasi icin on anlasma yapilmasida cok guzel aksi bir durumda cok iyi bir performans sergilese cok yuksek bir kontrat isteyip isi yokusa surebilirdi. ( ornegin bjk talisca ; satin alma opsiyonunu kullanmak istediler adami ikna edemediler). Yaklasim olarak guzel duruyor boyle bir anlasma ama oyuncu performans gosterirse 2.5 e alirsak ve 8 milyona satarsak %20 pay ile 1.6 milyon alacak, bize 6.4 kalacak -2.5 milyon bizim odedigimiz sonucu kalan kar yani kazandigimiz para 3.9 milyon euro olacak. Estoril ise toplamda 2.5 + 1.6 = 4.1 milyon euro kazanacak yani bizden bile fazla. Keske satin alma opsiyonu 1.5 milyon euro filen bandinda kalsaydi ve sonraki satis payi kar uzerinden verilseydi, genelde transferi yapan takim yani bizim ilk kulubunden fazla para kazanmamiz lazim, bu isin normali boyledir. Herneyse hayirli olsun kontrati uygun potansiyelli genc bir oyuncu. Isimleri gecen Doumbia , Cafu , Kerim Frei gibi adamlarda gelirse seviye atlariz cok iyi olur.

      25
        1. @Kygszibrhm16 yorumuna yanıt olarak

          265 bin euro odediler onlar 3.85 Estoril 3.9 Bursaspor gibi birsey cikiyor ortaya, cok ufak meblag diye gectim onu. Benim vermek istedigim ornek ; 1.5 milyon alabilsen sonraki satistandan da kar uzerinden versen %20 1.3 milyon yani toplam 2.8 estorile gider -265 k = 2.5 kazanirlar. Bursa ise oyuncu serbest kalma bedeli ile satilirsa 8-1.5-1.3= 5.2 para kalir yani 2 katini kazanirsin ilk kulubun. Normali boyledir transfer piyasasinin. Herneyse anlasma zaten yapilmis hayirlisi olsun diyelim

          2
          1
  1. Anlaşma çok mantıklı. İnşallah gol ve asistleriyle çok katkı sağlar. Keşke kamptan önce alabilseydik. Neyse hayırlı olsun Bursasporumuza…

    25
  2. Maaş olarak çok iyi anlaşma, oyuncuyu performans için motive eder ama 2.5 bonservis için en az 10 gol 10 asist yapması lazım sezonda.

    18
  3. Samet aybaba bursaspora geldiğinde aldığı leandro,marselinho, lima bide martı sesi çıkaran forveti hatırladım bir an inşallah onlara benzemez bide gutierez ve zuniga faciası vardı ama onlar samette değildi sanırım her neyse bye

    10
    10
  4. 8 milyon euro güzel bi rakam… Sonunda böyle akıllı hamleler yaparak akıllı transfer yapmaya başladık. Tüm takıma ve renkdaşlara hayırlı olsun

  5. Adamın yıllık ücretine bakınca anlaşma muazzam diyosun,
    ama satın alma opsiyonu da aynı orantıda muazzam olmalı derken,
    alakasız şekilde 2,5 milyon euro + %20 gibi büyük bir oran var üstelik serbest kalma maddesi
    8 MİLYON EURO yani bu paraya satılırsa biz tarafından, oyuncunun yarısından 100 bin euro fazlasını
    kulübü alacak (4,1 milyon euro) kalanı da bize gelecek adamlar her halükarda bizden karlı çıkacak,
    riski laan biz daha az parayı kazanan yine biz, kedi olalı bi fare tuttular derken yine beceremediler,
    2,5 milyon euro veriyorsan 2.satış payı koydurmazsın, %20 gibi bir yüksek bedel veriyorsan da
    700-800 bin euro gibi düşük bir bonservis bedeli koyarsın, hayırlısını olsun ne diyelim

    4
    2
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşım biz burada ne riski aldık tutarsa 8 milyona satarız tutmazsa göndeririz. Bence başarılı bir transfer yönetimi tebrik ediyorum. Bizimde gençleri satacağımız zaman bu tarz sözleşme imzalatmamız lazım sonraki satış payı çok önemli iki tarafın da kazandığı bir sözleşme.

      1. @Cin Ali yorumuna yanıt olarak

        Kim verdi sana 8 MİLYON EURO da sattın arkadaşım, hayal görmeyin
        görüyosan da kafanı kullanmayı da öğren, al eline hesap makinası,
        Kiralama bedeli 300 BİN EURO+ 8 milyon euronun %20’si, 1.6 MİLYON EURO+ 2.5 MİLYON EURO bonservis bedeli ile ESTORİL denen ne idiğü belirsiz Portekiz kulübüne
        4.4 MİLYON EURO ödeyeceğiz eğer en iyi ihtimal olan 8MİLYON EURO bedele satarsak,
        Bu para da Estoril kulübünün muhtemelen yıllık bütçesi, bu kulübe
        verilecek olan bu paralar çok fazla anlaşıldı mı kapişşşşşş

  6. Gercekci olmakta fayda var.

    Seneye 1 euro, 6 lirayi bulacak. o zaman 3,5 milyion euronun karsiligi 21 milyon lira yapacak. eski para ile 21 trilyon.

    Bu yuzden fenev ve cincon adam alamadi avrupadan. Ama alico nedense alt yapiyi oldurme derdinde. yapma ali. dokunma alt yapimiza !

    3
    15

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu