Lima’nın satın alma opsiyonu 3,5 m €

Allano Lima Bursaspor için sağlık kontrolünden geçti.

Anlaşma satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama. Bursaspor bu süre içinde isterse 3.5M€ bonservisle oyuncunun bonservisine sahip olabilecek.

42 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. biz tarihimiz boyunca 3.5 milyon euro kimseye vermedik…. bu adam iyi çıkarsa İstanbul kulüplerine hayırlı olsun …. resmen adam alıp yetiştirip adamların kucağına vericez yok böyle birşey ya !

    107
    29
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Kulubu kisa sure once 265 bin euroya almis bize 3.5 milyon opsiyon ile gonderiyor. Gecen sezon oyle harikalar yaratmis degerini 3 milyona cikartmis bir adam degil zaten. Verir 750 bin euro alirsin normal sartlarda. Transfere sevindim hayirli olsun ama opsiyon laf olsun diye konulmus. Bu adamin su andaki opsiyonu tas catlasin 1 milyon euro olmaliydi ! Basarisiz transfer oyuncunun potansiyeli ayri, sartlar mantiksiz. Tutmazsa katki saglayamacak katki saglarsa elde kalmayacak.

      11
      4
    2. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Satın alma opsiyonunu sen belirlemiyorsun kendi takımı belirliyor yoksa bizimkilerde bilir 200 bin euro koydurmayı ama kendi klübü belirliyor

      20
      16
        1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

          Satin alma opsiyonu transfer gorusmesi esnasinda pazarlik ile 2 kulup tarafindan belirlenir dedim 5 eksi gelmis. Hic egitim gormemis cahillersiniz hepiniz heralde anlamiyorsunuz anlatsak bile, size az bile boyle ali ay gibi yonetim… dayanin eksiye cahiller birisi verir alirsin 3.5 diyor ( kulupte personel zor maas aliyor haberi yok ) birisi gelmis ne farkeder satin alma opsiyonu serbest kalma bedeli degil ki diyor. Be okuzun onde bayrak sallayani herbokologu anlastigimiz satin alma opsiyonu bizim icin oyuncunun serbest kalma bedeli degil mi sonuc olarak ne fark ediyor ??

          4
          6
    3. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Satın alma opsiyonu sadece bizimle estoril kulübü arasındaki anlaşmaya göre geçerli . Bursaspor ile Estoril arasındaki anlaşmaya göre üçüncü bir kulüp o anlaşmadaki satın alma opsiyonubu kullanamaz , sadece biz kullanabiliriz . Kafalar biraz karışmış heralde .

      23
      6
      1. @. yorumuna yanıt olarak

        Sizin kafalar karismis fernandao 5 milyon dolar ornegini unuttunuz heralde. Opsiyon bizimle kulubu arasindaydi. Biz veremeyince ayni parayi teklif edip fb aldi adami. Kotu oynarsa katki saglayamacak, katki saglarsa kulube para kazandirmayacak elden ucacak.

        4
        7
    4. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      O zaman bu sitede işkembe i kübra’dan atan sözde taraftarlar gidecek kombinesini alacak, storlar dan formasını alacak. 200 Tl lik kombine alınmıyorsa hiç kimsenin söz söylemeye de hakkı yok. Taraftar olarak önce sen maddi olarak destek olacaksın ki karşılığını istemeye yüzün olsun.

      25
      2
  2. Ya Allah sizi bildiği gibi yapsın . Fernandao’ya da 3.5 m euro opsiyon koyulmuştu haliyle alamamıştık. İstanbul kulüplerinin vitrini olduk güzel sunuyorsunuz üç büyütülmüşlere yazıklar olsun.

    48
    16
  3. Trezeguet’in 2.5 milyon euro’ya aldı kasımpaşa 5 milyon euro yazdı serbest kalma maddesine eğer tutarsa uygun bi etiket neden olmasın yeter ki faydalı olsun takıma.

    20
    13
  4. Yahu ne kadar her şeye olumsuz çıkan bir taraftar grubu olduk? Adamı tanımıyoruz, hiç izlemedik, herkes kötü çıkacağından emin konuşuyor ama 3.5 milyon euro satın alma bedelini çok buluyor. Yahu kötü çıkarsa satın alma bedelinin ne önemi var? İyi çıkarsa ve piyasası da olursa sene sonunda al sat yaparız bu kadar basit.

    16
    10
  5. anca kiralarsınız zaten,kulüpte artık oyuncu satın alacak para bırakmadınız çöplere ve menajer maskesiyle gezen şarlatanlara para yedirmekten ?,ama asıl suç sizin değil,sizi bu kulübün başına getirip bursasporluyum diye geçinenlerde ?,bir de çıkarlar bana eksi basarlar kendilerine ikiyüzlü dedim diye,buna da eksi basın,egonuz tatmin olur ?

    11
    6
  6. allahaşkına nedir bu mualif olma sevdası alınmasa alınmadı diye feryat ediyoruz alınca satın alma opsiyonuna takıyoruz adamlar 500 bin euroya verdide bizimkiler yok olmaz ille 3.5 milyon euro olsun diyemi direttiler yapmayın biz bu sene bize katabileceklerine bakalım zaten düşük opsiyon koysalar bizim göndermek için uğraştıklarımıza benzer kimse elindekini bedavaya vermez kurtulmak istemiyorlarsa bizim çöpleri isteyen olsa bedavaya verecez hadi harunu azizi sehuyu bedavaya versinlerde görelim

    11
    3
    1. @umut yorumuna yanıt olarak

      Bu gözler kör olsaydı da bu yorumu okumasaydı.Sen takımının kaptanı , bizi 2 yıldır kümede tutan milli takım kalecimizi satacağız diye diye beşiktaştan teklif bekliyoruz diyerek 3m euroya kadar fiyatini dusurturken sorun yok ama burada adamlar sanki 500 bine verdi sanki de. Senin yonetimin iyi olacak adam gibi pazarlik yapacak dusurtecek o fiyati. Bir de lafi dusuk fiyata iyi oyuncu yoka getirmissin de bre futbol cahili.. Bakambu , ndiaye , batalla , civelli , kenny miller vs vs bize 3 4 milyon eurolara mi geldi . Herkes futboldan anliyor sevdiminin memleketinde. Bilgisi yok fikri var..

      5
      6
      1. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

        boşuna kör olmayı isteme bu yazıdan böyle anlamlar çıkarabildiğine göre zaten körsün için öyle nefretle dolmuşki yorumlarında hep yıkıcılık var allah seninde içine huzur verir inşallah

        2
        2
  7. BIIBIDI BIDIBIDI
    GÜNEY KALE
    123,124,125 GENÇLERİN OLDUĞU
    BLOKLARDAN
    60 TANE KOMBİNE SATILMIŞ
    NASILOLACAKBU İŞ
    KOMBİNE ALİ AY İÇİNMİ
    TRANSFER İÇİNMİ
    ARMA İÇİNMİ ALINIYOR ÖNCE BUNU KAVRAYIN
    BİZ EMEKLİ MAAŞIMIZLA BUGUN ALİ AY DÜN B.BASI İÇİNMİ ALDIK
    TABİKİ BS.SPOR İÇİN
    YA HEPİNİZE YALVARIYORUZ ANLATAMIYORUZ ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ
    İSTANBUL VE BU ŞEHİRDEKİ İRLANDALILAR
    BU TAKIMIN İPİNİ ÇEKMEK İÇİN UĞRAŞIYORLAR YAPMAYIN
    BS.POR GİDERSE BİDAHA BULAMAYIZ

    8
    2
  8. Taraftar değil futbol bilgi insanları arkadaş her şeye bi olumsuzluk ya bi lig başlasın gelen oyuncuların yerinde olsam bu sayfadaki yorumları okurum imza da atsam gider paf takımla idman yaparım yine oynamam Başakşehir alsaydı adamlar yapıyor güzel transfer kardeşim derler biz alınca veya kiralayınca yok çöp yok vizyonsuzluk yok bilmem ne taraftar olarak bize düşen görev adam gibi kombine almak forma almak desteklemek. Yorumları sanki çarşı grubu yapıyor bu ne ya tamam iyi değiliz ama şuan 3 büyütülmüşlerde iyi değil herkes maddi olarak sıkıntıda ama bu kadar daha topçunun adı geçiyor çöp,ot,yaprak şu daha iyi şurda oynayan adamı izledim o zaman ol menajer çalış bursaspor da iyi ucuz adam al gel 2010 da Ronaldo mu vardı şampiyon olduk Hüseyin Cimşir le ali Tandoğan la olduk 32-33 yaşındaki adamlarla olduk şimdi genç alıyon çöp tecrübeli arıyon yaşlı çıkın siz oynayın o zaman niye yazı yazıyonuz

    7
    1
  9. Transfermarkette adamın değeri 1,5 milyon Euro.
    Adam hayatı boyunca 750 bin Euro ya transfer olmuş. En fazla 900 bin Euro var.
    Hangi akla hizmet 3,5 Milyon Euro yazdılar acaba.
    Gerçekten yönetim anlamında beceriksizlik had safhada.
    Bu topçunun menajeri kimse iyi itelemiş belli oldu 🙂

    6
    7
  10. İhtimal 1: Lima çöptür, sezon bitse de gitse diye bakarız, parayı cebe atar ve gider.
    İhtimal 2: Efsane oynar, sezon sonunda “Mali durum kötü Bursasporda transfer bitmez, biz Lima ayarında iyi bir oyuncu bulacağız” açıklamasıyla ağzımız açık gidişini izleriz.
    Sözün özü her iki ihtimalde de bir sene sonunda bizimle olmayacaktır. Günü kurtarmak için yapılan bir hamle ( tabi bir de acaba yine kimin cebine para girdi bilmiyoruz.) Bursa’nın seneye bir oyuncuya 3.5 M bonservis verebileceğini düşünen varsa helal olsun derim.

    4
    5
    1. @tk yorumuna yanıt olarak

      İŞKEMBEDEN SALLAMAYIN
      AÇ GEÇEN YILKİ
      BENFİCA PORTO SPORTİNG MAÇLARINI SEYRET
      SONRA SALLA
      BU MAÇLARI BEN SEYRETTİM
      YORUM YAPMAYACAĞIM
      SEYRET
      SONRA YİNE SALLARSIN
      KOMBİNEALIN KOMBİNE
      FB. DÜNYA YILDIZLARINI ALDI DİMİ
      40 BİN SATTI
      SEN BİZİM GİBİYAŞLI SAYILAN KESİM OLMASA ALAN
      B.ŞEHİR KADAR SATAMAYACAKSIN
      UTANIN GENÇ OLACAKSINIZ

      6
      2
      1. @hasan yorumuna yanıt olarak

        Sizin gibiler yuzunden basimizda ali ay. En ufak olayda polyanna oluyorsunuz ulan 265 bin euroya alinmis adam 3.5 milyon ne alaka ? Adama kotu diyen yok zaten transferin sartlari mantiksiz gerci aguya 20 milyon koydurmustu bu baskan 2 3 seneye gercekci rakamlara duser belki. Yazik valla bjkden basaksehirden filen yonetici gonderseler bizim icin pazarlik yapsin diye daha iyi 1 milyon opsiyon ile alirlardi bu adami

        1
        4
        1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

          Bu taraftar iflah olmaz kardeş anlatma boşver, transferin bir proje işi olduğunu, meselenin oyuncunun iyi çıkıp çıkmayacağı değil kulubün şartlarını gözeterek bir yıllık değil 3 yıllık 5 yıllık planların yapılması gerektiğini söyleyip duruyoruz, bir işe yaramıyor. Takım tökezlediğinde önümüzdeki sezon aynı şeyleri yaşadığımzda yine küfredecekler sonra böyle saçma sapan transfer haraketlerine yine alkış tutacaklar, bir kısır döngü. Şampiyon takım gün geçtikçe küçülüyor, şampiyon olmadan önceki yılların bile gerisine doğru ilerliyor kimse farkında değil. Mesele bu; VİZYON!

  11. yok böyle bir düşünce çok iyi çıksa biz verebilir miyiz bari düzgün bir şey yazın işte Ali ay ve Vizyon

    1
    9
  12. opsiyon olmuyunca badudan agudan biliyoruz nasıl rahatlar nede olsa param yatıyor ayagına oynamadılar opsiyonlu olunca oynucak cocuk zavallı alırlar berki beni diye sanmıyoki ali dedede para olmadıgını 2. fernandao vakası olacak beyler bunuda yazıyorum , bonservisi gene fener mener öder alır çocugu bizde parlar

    1
    5
  13. Arkadaşlar niye anlamıyorsunuz satın alma opsiyonu diyor, serbest kalma maddesi yok. Satın alma opsiyonunu kullanarak sadece bursaspor alabilir. Fernandaonun bizde satın alma opsiyonu yoktu .

    1
    4
  14. Bursaspor’un bir oyuncuya 3.5M€ verip alma gibi bir şansı olacağını sanmıyorum. Pazarlık edip opsiyon fiyatını alabileceğin fiyata çekmedikten sonra opsiyon koydurmanın nasıl bir faydası var anlamıyorum. Adamı biz parlatıcaz kaymağını kiraladığımız takım yiyecek. Fernandao BUrsaspora gelmeseydi kim verirdi ona 3M€. Sayemizde kulubu para kazandı. Bursapor’un taş çatlasa verebileceği para 1,5-2,5 arası. Umarım ben yanılırım da, iyi çıkarsa alabiliriz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu