İşte yolların ayrılacağı oyuncular!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın takımdan ayrılması için yönetime verdiği rapor belli oldu.

Afyon kampının ardından raporunu hazırlayan Samet Aybaba‘ya göre takımdan gidecek oyuncular şöyle:

KİRALIK GİDECEKLER:

  1. Ozancan Kökçü
  2. Alper Ademoğlu
  3. Emirhan Aydoğan
  4. Gürkan Sefil
  5. Berat Jonathan Ustabaşı

ALTYAPIYA DÖNECEKLER:

  • Çağatay Yılmaz
  • Ali Akman
  • Ramazan Keskin
  • Çağrı Yasak

69 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Alper Ademoğlu ne yaptı size ? Furkan Soyalp’ten daha üstün bunu Furkan Soyalp sevdalısı taraftarlar bile gördü siz göremiyorsunuz. Kimse pişsin de gelsin demesin illa kiralanacaksa Furkan’ı kiralarsın. Küstürün böyle oyuncuları bravo.

    185
    27
    1. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      Atanasov-Onur ve Muhammed Emin’ i alacak kadroya konu kapanmıştır hocadan çok bilmişlik yapmayın ! Gençler yine bizim satıldığı falan yok daha da pişip gelecekler ve hersene kadroya 1-2 si monte edilecek. Şimdi transfer zamanı hadi samet hocam koy farkını ortaya !

      21
      27
    2. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      iki aydır antremanda maçta izleyen teknik kadro ve hoca işi bilmiyor torpido biliyor diyeceğim ama yıllardır söylenen bir söz var arkanda dayın yoksa süper topçuda olsan A takım süper lig hayaldir inşaallah öyle değildir

      30
      7
      1. @Namık Kemal yorumuna yanıt olarak

        Kafa bu işte . Direkt olarak Bursaspor taraftarını temsil ediyor . Sorgulamadan teknik ekibe güvenin siz . Hamzaoğlu Mehmet Zekiyi yerken yine burada eksi yağmuruna tutuldum sen çok biliyorsun diye . Unutma bu yazdığını seneye kulakların çınlayacak çünkü.

        34
        3
        1. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

          hadi bizim kadro işi bilmiyor. yabancılar 10 yaşından itibaren alt yapılardaki topçuları inceliyorlar bizim çeşitli yaş katagorilerinde bir sürü milli futbolcumuz yıllardır şampiyon olan yaş gruplarımız var bir tane futbolcumuzu istedilermi? istediler 1995 te A takımda hiç oynamamış altyapıdan egemen diye bir çocuk anderlete gitti. Ama altınordudan kaç tane futbolcu gitti avrupaya biliyormusun? geç bunları dostum herkez eninde sonunda hak ettiği yere gelir. zeki de istanbulda aşama kaydetti gitti bursada kalsa forma şansı bulamayacak elimizde kalacaktı. ona bakarsan sercan ve volkan A takıma çıktığında bülent korkmaz geri göndermişti ki Manu sercanı 9 yaşından 19 yaşına kadar takip etti almadı

          1
          1
    3. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      bana göre furkan soyalp , kubilay , ataberk dadakdeniz , çağrı yasak , onur atasayar , ramazan keskin kiralık yollanmalı…eğer samet gönderecekleri;
      Ozancan Kökçü
      Alper Ademoğlu
      Emirhan Aydoğan
      Gürkan Sefil
      Berat Jonathan Ustabaşı
      Çağatay Yılmaz
      Ali Akman
      Ramazan Keskin
      Çağrı Yasak
      geriye tek furkan emre , kubilay , emre taşdemir , onur atasayar , furkan soyalp , jani atanasov , burak kapacak , ataberk dadakdeniz , kalıyor açıkcası mossoruyu getirmek için o çocuklar harcanıyorsa hakkımı helal etmem ilk önce gönderecekseniz kazma kubilay , stancu , sercan , sane , jovic , yusuf erdoğan , jhonu göndersinler…samet aklını başına al sen dememiş miydin altyapıda 10 kişi olucak diye furkan soyalp , ertuğrul , ataberk ve onuru sayma geriye furkan emre , jani atanasov , burak kapacak kalıyor….kimse bana furkanı savunmasın adam 23 yaşında ve alper ise 20 yaşında , furkandan 2 gömlek üstün ve avrupada yetiştirilmiş bir oyuncu ozan can(19 yaşında) avrupada yetişmiş ve kullanılabilek bir oyuncu ve bence çocuklar değerlendirilmeli çağatay yılmaz , ali akman , berat jonathan , emirhan aydoğdu , ozan can , alper ademoğlu…….takımda alper ademoğlu , ozan can , çağatay yılmaz , ali akman , berat jonathan , jani atansov , burak kapacak , furkan emre ünver , furkan soyalp , onur atasayar bunlar olmalı gönderilecekler ise kazma kubilay sakat emre taşdemir , futbolcu olmayan sane , kazma stancu , şişirilmiş yusuf erdoğan(kimse bana savunmasın saf taraftarı sözleriyle kandırıp duruyor çok konuşacağına oyunu oynasın geliştirsin kendini zaten bu kazma için 1 milyon ödedik o parayla fransa 2.ligden bakambu tarzı oyuncu bulup getirilirdi) , joviç , jhon , sercan bunlar gönderilmeli

      31
      21
          1. @yüksel yorumuna yanıt olarak

            özgür irade felan yok. Sürü psikolojisi ve durumdan nemalanmak isteyenler var. Böylelerine koyun ya da çorbacı deniyor . Ali Ay a oy verenlerde bi gram akıl yok . Çok büyük fırsatı kaçırdık . Ne zaman AY BU KLÜPTEN ilişiğini kesecek o zaman herşey rayına oturmaya başlayacak .

    4. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      – bir tarafta gençler oynasın deyip, diğer taraftan ille de transfer, ille de skor demek çok adil değil.
      – gençler oynasın diyorsan skora bakmayacaksın, takıma ve gençlere sabır gösterip, zaman tanıyacaksın.
      – ben ligde 5-6 gençle oynayacağım dersen, her maç 5 lik, 6 lık olman kaçınılmaz. çok yararlıdır diye bebeğe pirzola-biftek yedirirsen o bebek boğulur gider.
      – gençlerle başarı zaman… (bunu verecek medya ve taraftar yok!)
      – transferlerle başarı para ister… (bunu karşılayacak para yok!)
      – zaten bu ayırımları yapamadığımız için bu hallerdeyiz…
      – ”hem 50 krş olacak! hem de cam kenarı!” ne hayatta ne de futbol da böyle birşey yok…

      31
      9
    5. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      Furkan le guenden sonra batalla dan bile öne çıktı alper 2 hazırlık maçında çalım attı diye nasıl furkandan iyi oluyo?? Alper de kadroda olsun tamam kiralanmasın ama furkanla kıyaslanmamalı şu anda

      31
      62
      1. @Suat yorumuna yanıt olarak

        Bu sitede Furkan’ın Batalla’dan önde olduğu söylendi . Bence de Alper Furkanla kıyaslanmamalı çünkü aradaki kalite farkı çok net Alper lehine

        55
        9
    6. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      Oguz can ve alper kalmalı kesinlikle kiralık gönderilmemeli..
      Eğer gönderilirse ben samet aybabanın menejer ke ortak çalıştığı haberlerine inanmaya başlayacağım

      33
      10
    7. @Torpido63 yorumuna yanıt olarak

      haber doğruysa Alper’e hakikaten haksızlık edilmiş. ancak alper ile furkan’ı kıyaslamamak lazım diye düşünüyorum her ikisi de bu takıma lazım. topla iyi oynuyorlar. bence 35’lik mossoro’ya yer açmak için alper gönderiliyor. birileri yine transferlerden nemalarını alacaktır. yoksa getirecekleri adamlar inanın ne berat’tan ne de ozan’dan iyi olacaktır. ama transfer demek her zaman hareket ve nemalanma demektir ve böyle salak kulüpler her zaman soyulmaya devam eder.

      40
      6
      1. @mert can yorumuna yanıt olarak

        sevgili kardeşim, şu sitede mantıklı yorum yapan 3-5 kişiden birisin. ancak bu olmamış.
        a- kadro tercihleri konusunda elbette eleştiri hakkımız var ama bunu sulandırmamak lazım. bu konuda karar verici samet hocadır. futbol, her kafadan ayrı ses!i kaldırmaz.
        b- bu oyun da 17 lik, 35 lik diye yaş olayı yok. performans var.
        c- bir futbol takımı genç-yaşlı, yerli-yabancı, koşan-koşturan, topu kazanan-topu kullanan, hücumcu-savunmacı, atanı-tutanı gibi farklı karakterdeki oyuncuların harmanından oluşur.
        d- transferde nemalanma mutlaka vardır. varsayımlar üzerinden kişiler suçlanmaz. bu işler belge ve ispat ister. bunlar varsa hep beraber üstüne gidelim.
        e- kulüplerin nasıl soyulduğunu veya borçlandığını önceki yorumumda kısmen anlattım. en büyük gerekçe, kulüp üzerindeki medya ve taraftar baskısıdır. çünkü bu ikili son derece sabırsız ve skor odaklıdır. ve bu yüzden kulüpler geleceği planlama yerine, günü kurtarma yoluna giriyorlar.
        f- ve ne yazık ki ”GÜNÜ KURTARMA! olayı en tehlikeli. en riskli. ve en maliyetli yol.
        g- eğer bir ayıp varsa sorumluları (yönetim-teknik kadro) bu yola itenlerdir…

        1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

          Doğrudur elde somut deliller olmadan bu tür yorumlar yapmak doğru olmaz. Ancak bu işlerin delili de hiç bir zaman bulunamaz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Kişisel görüşümdür katılmayana saygı gösteririm ama Mossoro benim içime sinmiyor aynı Yasin gibi. Mevkisi Alper’in Mevkisi olduğu için böyle bir çıkartım yaptım. Ayrıca bir önceki döneminde Samet benzer söylentilere maruz kalmıştı. Bekleyelim görelim neticede bu listeyi Samet açıklamadı henüz.

          1
          1
  2. Alper Ademoğlu’na yazık ediyorsunuz. Hazırlık maçlarında gördüğümüz kadarıyla Furkan’dan iki gömlek üstün.

    64
    1
  3. Ozancan ile Alperi neden kiralık yollar anlamıyorum. Adamlar iyi oynuyor, skoru etkileyebilecek kişiler. Altyapıdan da oyuncuların oynamasını dilerim.

    55
    2
    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Kubilay stancudan daha çok gol atmış penaltıları çıkarınca stancudan. 1 tane forvet transfer yaparsak kubilay ve stancunun yedek olması gerekli. Her takımda en az 3 tane santrafor olur..

      8
      13
      1. @Suat yorumuna yanıt olarak

        katılırım. elimizde santrafor olarak şu anda kubilay ve stancu var . bir tane daha almak lazım. uzun maratonda bu pozisyonda en az 3 oyuncu olmalı. ancak 4. oyuncuyu alırsan birisni elden çıkarmayı düşünürsün. ligin başlamasına kalmış 15 gün ve henüz 3. oyuncu bile yok. kaldık, ilk 2 maç kubilay cezalı oynayamacak.

        11
        2
  4. ee kim kaldı ki gençlerden çağatay hani hazırlanıyordu emirhan kampta parlamıştı alper iyidi bütün hepsi gitmiş

    38
    2
  5. 10 numara pozisyonunda takımda eksik var ziraat maçlarında veya hamle olarak Alper kalabilirdi. Gideceği takımda mutlaka oynamalı yoksa yazık olur

    37
  6. Özellikle alper ademoğlu kalmalıydı, ozancan kökçü ve çağatay yılmaz da kanat eksikliğinde rotasyon oyuncusu olarak kalabilirdi. Yusuf erdoğan a joshua john a gelarge gösterilen sabırdan sonra bu çocuklarada sabredebilirdik.

    34
    1
  7. berat jonathan bence yusuftan daha iyi…zaten hücum oyuncusu eksiği varken o çocuğu yollamak hata diye düşünüyorum.

    30
    1
  8. hazırlık maçlarının hepsini seyrettim ozancan,alper,emirhan,berat dördü de takımda kalmalı takıma ıskarta transferler yapılıp bu gençlerin önü tıkanıyor hedefimiz zaten kümede kalma bari genç kazanlım ayrıca yazmadığım çağatay trabzondan abdülkadir yeteneğinde olur ama üstüne düşülmeli ve şans verilmeli

    29
    3
  9. Ozancan Kökçü ve Alper Ademoğlu takımda kalmalıydı bende performansları gayet iyi ve yerindeydi en azından o formayı taşımak isteyen hedefleri ve azimleri vardı hayırlısı olsun bakalım

    22
    1
  10. liste doğru ise Alper ademoğlu’na haksızlık edilmiş. bence kampın yıldızıydı. ancak resmi açıklamayı beklemek lazım.

    20
  11. Bence ozan,alper,emirhan dan 1i yani alper ve berat kalmalı
    Çünkü 4 3 3 defansif oynayacağız gibi 3 göbekli Aytaç,shehu,badji yedekleri atanasov,furkan,adem olmalı

    Hem lima hem cafu gelirse Berat düşünülmeyebilir. Bu arada kanatta Kapanak süper o da ayrı enerji var adamda 🙂

    12
  12. kubilayın zengin babası yine para mı verdi kulübe bıktık artık kubilaydan bidon u koysak forvete daha çok işe yarar öküz kubilaydan

    12
    3
  13. Alper , Emirhan ve Çağatay… Güvenin arkadaşım güvenin.. Çocukların özgüvenleri için çok isabetli karar olur ve takımda kalmalılar…

    12
  14. Ulan Alper be güzel top oynadı adam canını dişine kattı ben alaka Alpler’i göndermek Onur atasayar gibi beceriksizler kaldın o gitsin öylemi

    11
  15. Samet hoca eğer bu liste doğruysa senin gençlere verdiğin değere ne oldu .Alper bizim babamızın oğlu değil ama Bursaspora değer katacaksa bi o kadarda değerlidir. Bu çocuk en azından kupa maçlarında değerlendirilebilir en azından bi devre takımda tutulmalı ayrıca ben berattanda umutluyum hızlı bi kanat arıyorsan tutun takımda çünkü bu çocuklar çok yetenekli bence. Samet hoca bu çocukları resmi maçlarda görmek istiyor taraftar 35 lik mossoroyu alacaksan al ama bu çocuklarada en az bi dönem şans ver.

    10
  16. Alper ademoğlu kadroda kalmıyorsa kasıt vardır net bu yaşta böyle adamı Avrupa’dan almak için 15 milyon € dan fazla ödemek zorunda kalırsın yazık çok yazık

    7
    1
  17. Takımın en iyisi Alper Ademoğludur böyle adamlara yazık etmeyin. Ozan can da oyun tarzıyla bana ts li Abdülkadiri anımsatıyor. Ali akmanın da dün 2 gol yerine 4 gol atması gerekiyordu heralde. Hepsini geçtim kubilayı hala takımda tutarsanız kul hakkına girersiniz.

    5
    1
  18. Yapacağınız yorumu yiyeyim. Bu listede asam şunu diyor. Ben transfer yapacağım. Bu adamlar ise yedek oturmasın, sürekli oynasın. Bunu zaten adamların potansiyeli olduğu İçin yapıyor. Seneye taş gibi gelsinler ilk 11 olsunlar diyor. Siz hala tırı vırı yapıyorsunuz. Sizin gördüğünüzden fazlasını teknik ekip görüyor merak etmeyin

    5
    2
  19. Çok saçma, gözden çıkarılanlar ile haberde bahsedilen oyuncular çıkınca kadroda 20 kişi kalıyor. Samet kadro 28 olacak diyordu 8 transferi kim yapacak

    3
    1
  20. Herkes bir Alper Ademoğlu kalsın felan yazmış renktaşlarım bakın Alper orta saha orada Aytaç badji Burak atanasov Furkan soyalp gibi böyleleri var forma bulma şansı cok dusuk kiralık gidip bir sene form tutması lazım

    3
    4
    1. @Bursaspor yorumuna yanıt olarak

      arkadaşlar yazın bu yorumu bir kenara,bu arkadaş 10.hafta geldiğinde aybaba istifa diye bağırırsa hiç şaşırmayın,şimdiden yazıyorum buraya

      4
      2
  21. O olsa olurdu bu olsa olurdu tamam da hoca kadroda istemiyorsa yada oynamayacaksa durmasının ne anlamı var.. geçen sene okan kocuk gitti geliştirdi bu adamlarda gitsin gelistirsin yedekte futbolu unutacağına gittiği takımda oynaması kendi için de iyidir.

    1
    2
  22. soru-orum adlı kişiye cevap burda kimse ilk 11 de 5-6 gençle oynasın demiyor zaten ama genç olarak elinde kalanlar furkan emre en fazla kadroya girer ve barışın arkasında en fazla yedek olacak muhammed ve burak en azından bu sene 1-2 tanesini ilk 11 de oynatmamız lazım zaten bu takımın en büyük başarısı ligde kalma olacak kimse de daha fazla birşey beklemiyor onun için 1-2 gencin ilk 11 yapabilmesi için samet hocanın başta dediği kadroda 7-8 genç olacak söyleminin doğru olması lazım alper,çağatay,berat da bence girmesi gereken oyunculardı zaten çok derin kadroya ihtiyacımız yokken yedekte bekleyecek adamlara dünya para verip yedek bekltemeyiz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu