Allano Lima 1 yıl kiralandı

Bursaspor'da bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yeşil-beyazlı takım Portekiz ekibi Estoril‘den 23 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Allano Lima‘yı 1 yıllığına kiraladı.

Yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Lima‘nın daha sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Estoril‘de ter döken Lima, çıktığı 30 maçta 5 gol ve 1 asiste imza attı.

23 yaşındaki oyuncu hem sol kanat, hem de sağ kanatta forma giyebiliyor.

Kulübün resmi açıklama yapması bekleniyor.

46 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      çöp taraftara çöp takım müstehak,sevinin ikiyüzlü cahiller çünkü bugünler sizin eseriniz,öbür tarafta iki elim yakanızda olacak

      2
      3
    1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

      Bizim yönetimin opsiyonları biraz saçma oluyo geçen yıl agunun 20, badunun 8m euroydu başta opsiyonlu kiralık denmişti umarım 1-2m eurodur ama hiç sanmıyorum.

      1
      1
  1. Bu adamı oveni de bu adama söveni de anlamıyorum.Yahu bir durum adamın uçağı daha Türkiye’ye inmedi bir grup 2. John diyor bir grup 2. Bakambu.Bir sakin olun ey ahali.

    36
    3
  2. İNŞALLAH GERÇEKTEN İYİ Bİ FORVET DE ALIRIZ VE FORMALAR İÇİN DE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SİZLERLE PAYLAŞAYIM ULUDAĞ’LI HARİÇ HİÇBİRİYLE UĞRAŞILMAMIŞ İNŞALLAH SENEYE TARAFTARLAR ARASINDAN FORMA TASARLANIR YANİ BURSASPORUMUZ TARAFTARLARIN TASARLADIĞI Bİ YARIŞMA YAPAR DA DAHA İYİ SONUÇLAR ÇIKAR!

    23
    8
    1. @BSSK yorumuna yanıt olarak

      Taraftar tasarladı zaten ama pumayla olan antlaşma gereği sen elini dahi suremiyorsun tasarımlara.Onlar hazırlayıp sana sunuyor.Sende, şu şu şu olsun diyorsun.Onlar oluyor.Keske dediğin gibi olsa.
      https://mobile.twitter.com/sozidgi

      Bu arkadaş kim bilmiyorum ama pumadan daha güzel tasarım yaptığına eminim.Bu arada 3 adet forma aldım.Sirf üstündeki arkadan ötürü.Yoksa ciddi anlamda insanların eleştirilerine hak veriyorum.

      13
      1
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Tasarımları gördüm şahane hatta fevkalede nin fevkinde puma yapmıyorsa macron joma umbro kappa yapar bu formaları diye düşünüyorum sözleşme var diyorlar di pumayla bittiğinde hala devam ederlerse o storeye bi dahada girmem

  3. Bardağın boş tarafından bakarsak : 2.bakambuyu elimizden kaçırmış olabiliriz ( satın alsaydık çok başka fiyatlara satabilirdik,söylendiği gibi bi adamsa)

    Dolu tarafından bakarsak: Günü kurtarma adına bile olsa böyle adamları takımımızda görmek güzel bi hamle,özlemişiz bu duyguyu

    Bardağın dolu tarafını görmeyi yeğliyorum ben. Kiralık olması üzücü, referansları iyi olan bir oyuncu umarım hemen uyum sağlayabilir.

    çok iyi bir forvet,10 numara ve bir kanat daha almalıyız en az.

    19
    1
  4. harikulade bir transfer hemde kiralık .
    geçen sene kiralık oyunculardan aldığımız verimi görünce tabi dayanamadı köftehorlar.
    portekiz ikinci liginden adam alamayıp kiralayacak bir hale getirdiler takımı .
    haberlere baksan cisse dombia sio lar ama yapılan transfer joshua john 2.

    18
    56
  5. Zaten nedense bizim taraftarın kücümsedigi çöp dediği adamlar is yapıyo bu adamda is yapar genc ve dinamik

    15
    1
  6. Bizi rakip kaleye götürür iyi bi santraforla iyi iş yapar belli scout transferi inşallah güzelde bi forvet arkası gelir arjantinde beğendiğim isimler var yönetimde oraları takip ediyodur heralde bikaç iyi scout transferi daha lazım bize yeni bakambulara n’diayelere ihtiyaç var.

    15
  7. Hayırlı uğurlu olsun. Ama şunu söylemeden edemicem sivas douglası getirdi barcelonadan (kiralık) biz kendimize büyük takım diyoruz da biz kimi getirebiliyoruz? Kendimizi sorgulayalım biraz sayın yöneticilerim.

    6
    3
  8. Hayırlısı olsun bi kanat bi forvet bide şöyle pablo nun ilk geldiği dönemdeki gibi genç ama daha fizikli bi 10 numara transferi şart. Arjantin de bu tip futbol zekası ve güçlü fiziği adamlar var iyi araştırılması lazım riquelme tarzı zeka ve güç bakımından ön-libero ve defans anlamında çok kötü bir yanımız yok sadece hücum anlamında zenginlik olursa bursasporumuz daha derli toplu geçen iki seneyi unutturur İNŞAALLAH

    1
    1
  9. Arkadaşlar merhaba,
    Diğer Lima haberinde bahsettiğim gibi, ben bu arkadaşın kuzeni sayılırım.
    Az önce aradım, “satın alma opsiyonu yok” dedi
    Haberiniz olsun

    1
    4
  10. Sol ayaklı.sol tarafta iyi.sağ tarafta süratli gidemiyor.bizim sorunumuz sağ taraftadir. Geçen sezon barışa bu kanatta çok yük bindi.nedeni iyi bir sağ açığımızin olmamasindandir.samet hoca.videoda izlediğim kadariyla bu adam sağ açıkta vasat.inşallah ben yanılırim bakambunun tırnağa olamaz.sol tarafta da aziz ve yusuf Erdoğanin çok basarılı olacaklarını düşünüyorum.

  11. Adamin kiralik olup eger bizde parlarsa baskasi kapabilecegine mi
    Yoksa kume dusen bir takimdan bonservisiyle oyuncu alamadigimiza mi
    Yinede hayirli ugurlu olsun insaallah fernandao gibi 1 sene oynayip elimizden kapmazlar

  12. Henüz genç bir oyuncu, geçen yılda yeterli sre almış takımında
    madem 1 yıl gibi uzun bir süre izleyip göreceğiz, beğenirsek de
    satın alma opsiyonu olmalıydı eğer yoksa büyük hata olmuş.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu