Bursaspor’un yeni transferi Allano Lima yola çıktı geliyor!

Bursaspor'un kadroya katmak istediği Allano Lima, Türkiye'ye geliyor.

Yeşil-beyazlı kulüpte transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Yasin Öztekin‘i elinden kaçıran Bursaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril‘de forma giyen 23 yaşındaki Allano Lima‘yı renklerine bağlamak istiyor.

Timsah‘ın, Estoril kulübüyle anlaşma sağladığı, futbolcunun da Türkiye‘ye gezmek için yola çıktığı öğrenildi. Lima hem sağ kanatta hem de sol kanatta görev yapabiliyor.

Kaynak
Gündem Bursa

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hızlı bir oyuncu. Güzel form yakalarsa kanatları uçurur. Yaşı da genç 2-3 seneye iyi paraya satılır. Güzel transfer hayirli olsun. Yasin ve volkan sigirindan 10 kat üstün 🙂

    68
    2
  2. Klubuyle 2020 yilina kadar sozlesmesi var
    Estoril bu sezon kume dusmus
    Transfermarkt de piyasa degeri 1.50 milyom euro
    Gecen sezon 30 macta 5 gol 1 asist
    23 yasinda gelecek vaad eden bir oyuncu olabilir
    Bonservisiyle alirsak 2. Bir Bakambu olabilir

    27
  3. Böyle transferler yapmamız lazım, ne işimiz var 30 yaş üstü adamlarla. Allano portekiz liginde parlamaya başlayan bir oyuncu. Özellikleri ayaklarına hakim ve süratli skor katkısı olan, sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta oynayan, gs li garry rodriguezin daha tekniği olan bir futbolcu. Hayırlı olsun çok iyi transfer.

    22
    1
  4. hiç tanımıyorum ama 23 yaşındaymış 31 yaşındaki yasinden daha ümit verici kurtulursak genç oyuncuları alıp parlatıp iyi paraya satarak kurtuluruz 1.2 milyon euroya aldığımız bakambuyu 9 milyon euroya sattık gerçi o dönemki başkanda ali aydan kötü olmasın 7.5 milyon euro geçti elimize yinede bir senede minumum 6 milyon euro kar böyle en azından 2 senede bir adam bulsan bir de kendi altyapından çıkarıp satsan ozan gibi bir 5-6 da ondan kar 10 sende sadece bonservis gelirin 50 mişyon euro olur ki senin borcunu kapatır. biz hala arazi peşinde koşalım transferi de hasan denen muhasebeci yapsın

    17
  5. Selamunaleyküm renktaşlar.Oyuncuyu biraz araştırdım.Ve şu sonuçlara ulaştım :
    OLUMLU TARAFLARI : – Oynadığı lig bizim ligin kalitesinin neredeyse iki katı.Bu ligde forma şansı bulması olumlu bir durum.
    – Yaşlı bir oyuncu değil.
    – Takımında en fazla gol atan oyuncu 6 gol atmış.Bu kısır takımda Allano 4 gol atmış.
    OlUMSUZ TARAFLARI : – 10 sarı 1 de kırmızı kart görmüş geçtiğimiz sezon.Oynadığı süreye göre oranladığımızda ise neredeyse 2 maçta bir sarı kart görüyor.Bizim ligin sertlik derecesi de biliyoruz.Bu durum sıkıntı oluşturabilir.
    – Takımı bu sene sonuncu olarak ligden düştü.

    14
  6. YA ILGAZ ÇINAR EVLAT FARKINI GÖSTER ARTIK
    HEP YAZACAĞIM SANA
    YA AKLIN YOLU BİR
    BU YIL ÇOK FAZLA SAYIDA PORTEKİZ LİGİ MAÇI İZLEDİM
    ALT KATAGORİ TAKIMLARINDA
    MORIENSE.DE
    ESTORİL,DE
    GUMIARES VE DİĞERLERİNDE OKADAR ÇOK OYUNCU VARKİ
    EVET ESTORİLİNDE BİRKAÇ MAÇINI İZLEDİM
    EVET BU O ÇOCUK ŞiMDİLİK FAZLA YAZMAYACAĞIM
    KEŞKE DEDİĞİM
    HADİ HAYIRLISI BİZ BÖYLE BULMAK ZORUNDAYIZ BULMALIYIZ

    13
  7. Az önce videolarını izledim sol ayağı çok süper, çok teknik sağ ayağını da kullanabiliyor asist özelliği var iyi bir golcü bulabilirsek çok asist yaptırabilir… Stili Gary Rodrigez ve Emre Akbaba yı andırıyor. Nihayet transferde turnayı gözünden vuracağa benziyoruz. İnşallah alınır, yaşı da çok genç ileride kulübe de para kazandırabilecek kapasitede…

    13
  8. Arkadaşlar merhaba, beni bilen bilir; bilmeyenler de bildiği zaman çok takdir eder.

    Ben Adriana Lima’nın annesinin kuzeninin oğluyum, bu fotoğraftaki arkadaşta yengemin çocuğu. Bakın abartmıyorum, biz bununla Rio sahillerinde top oynarken genç yetenek olarak keşfedilip Portekiz’e gitmesinde yardımcı oldum(Harçlık + bir miktar yiyecek verdim)

    Şimdi bu arkadaş beni transfer olunca tanımazsa, ona hakkımı helal etmiyorum, lütfen kendisine söyleyin. Bu arada iyi topçu

    11
    26
    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Kardeş şu ters giden günlerde yüzümüzü güldüren ender şeylerdensin yorumlarını ilgiyle keyifle takip ediyorum.Durma sakın devam et.

      9
      1
  9. Bizim yusuftan karar alması ve soğukkanlılığı biraz daha iyi uyum sorunu yaşamazsa iş yapar diye düşünüyorum inşaallah

  10. Goztepe menajeri açıklama yaptı şimdi uzun süre izlediğimiz
    futbolcuyla Allah’a şükür 2+1 imzaladık dedi.Herif 700 bin Euro karşılığında Göztepe de.Ajanslar flaş geçti az önce.Bu işte bı anormallik var.Yeter artık.Ali ay istifa!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu