Harun Tekin konusunu artık kapansın!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Takımın, Afyon kampının 2. etabının son günlerine yaklaşılırken Teknik Direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Aybaba, “Bizim için güzel bir kamp süreci oldu. Hem oyuncularımızı tanıdık. Hem de genç oyuncularımızdan nasıl daha fayda alabiliriz onun hesabını yaptık. Önümüzdeki yıl bazı genç oyuncularımızdan fayda alacağız diye düşünüyorum. Artık Türkiye’de transfer kolay değil. Tüm kulüpler maddi açıdan zor günler geçiriyor. Başkanımız sağ olsun transfer için çok çalışıyor. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde 3 veya 4 yeni oyuncunun takımımıza katılacağını ümit ediyoruz. Zaten lige az bir süre kaldı. Artık Süper Lig’e yoğunlaşacağız” şeklinde konuştu.

Yasin Öztekin konusuna da açıklık getiren Samet Aybaba, “ Yasin benim istediğim bir oyuncuydu. 2 sefer beni aradı ve sizinle çalışmak istiyorum, Bursaspor’da oynamak istiyorum dedi. Bende başkanımıza söyledim. Başkan çok istekli değildi ama ben ikna ettim. Sonra bu iş bitti derken başka kulübe gitti. Kendisine başarılar diliyorum. Futbolda artık hiçbir şey gizli değil. Kulüplerin ekonomisiyle ilgili yalan yanlış bir sürü bir sürü şey anlatılıyor. Talip olduğumuz oyunculara farklı bilgiler gidiyor biz de zorlanıyoruz. Ama endişem yok. Elimizde güzel bir kadro var. Biz koskoca Bursasporuz. Taraftarımız arkamızda. Harun konusunu artık kapatmak istiyorum. Eğer oyuncularımıza talip varsa teklif gelir biz de durumuna bakarız. Şu ana kadar hiçbir oyuncumuza resmi teklif gelmedi” diye konuştu.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

        ÇOK GERÇEKÇİ VE DOĞRULARI GÖREN BİR HOCA ,SAMET HOCAYA BENDE ÇOK GÜVENİYORUM.AT GÖZLÜKLERİ YOK ALTARNATİFLERİ VEÇÖZÜMLERİ MEVCUT,BAŞARILAR DİLERİM.

        5
        4
    1. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Bu yorumu beğenmeyenleredir lafım. Sizin gibiler yüzünden ali ay başımızda, sizin gibiler yüzünden küme düşmemeye oynuyoruz, sizin gibiler yüzünden kimse transfer olmak istemiyor bu kulübe bırakın düşün bu kulübün yakasından olmaz olsun sizin gibi taraftar.

      34
      12
    2. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Eee her gördüğünüz mikrofona “para yok yea” diye ağlanırsanız,elinizdeki adamların değerini durmadan düşürmeye uğraşırsanız,kimse de sizin takımınıza gelmez.Siz sanıyor musunuz ki bizim ilgilendiğimiz oyuncu,bizim takımı araştırmıyor ki gerçi araştırmasına da gerek yok.Sağolsun çok büyük başkanımız(!) her gördüğü mikrofona ağlayıp duruyor.Sanırsın ligde herkesin darphanesi var sadece bizim paramız yok.Siz gördüğünüz her yere ağlanırsanız,her oyuncunun adını zikrederseniz,her dk taraftarı ve şehir dinamiklerini suçlayıp bu takıma sahip çıkmıyorlar diye paylarsanız bunlar da kaçınılmaz olur.Yine söylüyorum.Ali ay,Bursaspor’u ve Bursaspor’luluğu bitirme projesidir.Lig başladığında, ben tek başıma da olsa Ali ay istifa diye bağıracağım.İsteyen istediğini suçlasın.İsterseniz bana bursaspor düşmanı deyin.Umrumda olan tek şey Bursaspor.

      40
      16
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Yani diyor ki transfer olmadan koskoca bursasporuz taraftarımız arkamızda çok ilginç herşey yatabilir bu kelimelerin altında mesela transfer yok gibi

  1. Hocam anladığımız kadarı ile klübün mali sorunları yüzünden bazı şeyler gerçekleşmiyor. Bu olayı diğer takımlarda az çok biliyorlar bize gelmek futbolcu larıda BURSASPOR klübünde para yok alacağını alamazsın deyip futbolcu ları ikna edip elimizden alıyorlar. Bu durum şampiyon olmuş bir takıma yakışmıyor. Bu bizim için kara bir lekedir. Klubü bu hale getirenler UTANSIN.

    22
    1
  2. ‘’Aramıza 3-4 oyuncu katılacağını ümid ediyoruz’’ anlaşılan Samet hoca da ümidi kesmiş Ali Dede’ den…

    21
    4
  3. Fabri 30 yaşında 3.750 piyasa değeri varken 6.000’e Fulham’a gitti. Sizce Harun 3.600’e gitmesi mantıklı mı? Harun iki sezondur bizi kurtaran bir oyuncumuzken satmak ne kadar doğru olur.Yerine kimi alacaksın ligin başlamasına iki hafta varken defansla ne kadar uyum sağlayabilecek yerine gelecek kaleci ve maliyeti ne kadar olacakta Harundan kar elde edeceksin.Bir dönem Scott Carson gibi 4.500 civarlarında yeni bir kaleci mi alacaksın.Yok illa satacam diyorsan 7.500’ü hak eder kardeşim.Başkalarının yaptığı akıllı transfer olaylarını sizinde örnek almanızı tavsiye ederim.Hızlı bir şekilde Yusuf ile uyum sağlayacak oyun kurucu özellikte yerli oyuncu şart hatta orta sahaya iki forvetede bir oyuncu takviyesi gerekir.

  4. Harun konusunu açan sizsiniz zaten hocam
    şimdi de kapatalım diyosunuz, cümle aleme Harunu satacağız
    dye ilan ettiniz, şimdi kulüpler 3 kuruşa almaya çalışıyor, Kaptanı

  5. İki tane baba transfer biri santrafor biri açık bu takım uçar am ilk üç değilde ilk yediye girer bu da iyi bu gençler seneye iyice pişerse seneye ilk beşe ondan sonrali senede ilk üçe oynarız rakımı destekleyelim bu takım bizim takımımız komninemi aldım takımımı destekleyeceğim kümeyede düşse başka bs yok

  6. önce pek sıcak bakmamıştım…fakat geldiğinden beri bursasporun büyüklüğünün farkında olan bir insan profili çok hoşuma gitti….ben artık samet hocaya destek vermeliyiz diyorum….ali ay a rağmen başarılı olur inşallah…bizim için dünyanın en büyük takımıdır Bursaspor…

  7. Ya yine kamp bitiyor transferler haftaya diyorsun hocam, kamp yemeyen bir oyuncu ligde nasıl başarılı olur veya kamp niye yapılır? diye sorarlar adama. Kamptan sonra yapılan transferlerin kime faydası olacak.

  8. harun konusumu kapansın bizi uçurumdan kaç kere çekti kurtardı bu çocuk yapmayın oldu bittiyle öyle vermeyin harunu beşiktaş vagner lovu filan 6 oyuncu yazıodu internette takasa

  9. bencede harun konusunu kapatın kaptanında aklını karıştırıyorsunuz her kamerayada şaklaban gibi başkanla beraber ötmeyin biraz daha üstü kapalı konuşun isim vermeden bahsedin oyuncuları hedef haline getirmeyin camianın durumunu her platformda haykırmayın birazcık gizlilik politikası yürütün sayenizde cümle alem ne halde olduğumuzu biliyor kimsede haliyle gelmiyor..

  10. Hüseyin cimsir Mustafa keceli le sampioyon olduk
    Stadi doldurun yeter Transfer falan yalan takim oyunu azim istek önemli

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu