Bakambu: Bir gün Timsah Arena’da oynayacağım!

Oynadığı futbolla taraftarın gönlüne taht kuran Cedric Bakambu, Bursasporluyuz'a özel açıklamalarda bulundu.

Cedric Bakambu namı diğer Hatrick BakambuBursaspor formasıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan yıldız forvet, sitemize verdiği mini röportajda bir gün Bursaspor’a döneceğini söyledi.

-Merhaba BakambuBursaspor’dan ayrıldıktan sonra ”Bir gün Bursaspor‘a döneceğim”, ifadelerini kullandın, hala bu sözünün arkasında mısın ?

-Merhaba (Türkçe yazıyor)  Bugün için ”Timsahlara” ümit vermemek ve hayal kırıklığına uğratmamak  için bir şey söylemek istemiyorum ancak Bursaspor‘da geçirdiğim zaman harikaydı. Bir gün gerçekten Bursaspor‘a dönmekten büyük mutluluk duyacağım. Tanrının bizim hakkında neler planladığını asla bilemeyiz. Bu yüzden pek plan yapmayı sevmem ancak bir gün Timsah Arena‘da forma giymek harika bir şey olabilir”, ifadelerini kullandı.

Eren Akdoğan / Bursasporluyuz.org Dış Basın Editörü

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamsın bakambu alt yapımızda yetişmiş ama senin gibi delikanlı olmayan bursasporlular var enes 1 sen 2 35 yaşında da olsan gel ne olur gel başımızın üstünde yerin var

    140
    1
    1. @Karakoca yorumuna yanıt olarak

      Bak bugün bile Ali Ay’a git ve 2 tane alternatif sun. Joshua John’u mu istersin, yoksa Bakambu’yu mu diye sor. Eğer Joshua John’u seçmezse öpsünler.. Bu böyle zavallı bir adam.

  2. Senin gibi karakterli oyuncunun kapımız hep açıktır 35 yaşında bilem olursan
    Ama yönetım değişsin ondan sorna gel ?

    71
    3
  3. Seni özledik be bakambu….seni burda bir daha izlemek beni ve taraftarımızı çok mutlu eder….karakterli adam gibi adam bakambu
    Bursamızda oynayan karakterli ve adam gibi adam olan Yabancılar arasındasın…
    Batalla , bostock gibi sende inşallah efsanelerimizde yer alırsın … Batalla ,.baljic , musisi , biyediç bostock(bu adamda benim kalbimde taht kurdu o son sözlerinden sonra…bir kez timsah olursak sonsuza dek timsah kalırız demişti) vs… Kişilerin yanında alınacaksın…sende kalbimizin bir köşesindesin bakambu yolun ve bahtın açık olsun

    38
    2
  4. Başlıkta “oynayacağım” yazarak kesin bir ifade kullanmışsınız ama haberin içeriğinde “bir gün Timsah Arena‘da forma giymek harika bir şey olabilir”, ifadelerini kullandı.” demişsiniz. Taraftarı heyecanlandırmayın durduk yere. Bakambu’yu seviyoruz ama anca 30’undan sonra gelirse gelir bi daha.

    18
    1
  5. sen bu sehre ihanet etmeyen birisin birgun donersen eger ki bizim vizyonsuz yonetim becerebilir mi bilmiyorum yollarımız insallah kesişir

  6. Bakambu’ nun demecini yanlış aktarıyorsunuz. Adam Bursaspor’ da tekrar oynamaktan bahsetmiyor Timsah arena da oynamak harika birşey olur diyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu