İşte Bursaspor’un ilk 11’i

Bursaspor’un Ümraniyespor karşısında ilk 11’i belli oldu.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Efram yorumuna yanıt olarak

      FİKRET ORMAN FABRİYİ BEDAVA ALDI .. OZAN TUFANA 3,5 TEKLİF ETTİ
      HARUN BİZİM İÇİN DEĞERLİ AMA
      ADAM 3 MİLYONA OSPİNAYI ALIRSA ŞAŞIRMAM
      ŞENOL GÜNEŞ İSTERSE OLUR ANCA O İŞ .. YOKSA OLMAYABİLİR

      3
      3
    2. @Efram yorumuna yanıt olarak

      doğa olayı gibi. birinin yok olması, diğerinin doğmasına yol açıyor. harunun gitmesi Muhammed ve okanın önünün açılması demek. şaşırtıcı ve üzüntülü bir durum yok. her şey son derece normal.
      sonuçta harun kazandı. bursaspor kazandı. okan kazandı. Muhammed kazandı. türk futbolu kazandı.

    3. @Efram yorumuna yanıt olarak

      Vazgeçmek değil bu, şartlar bunu gerektirdi.Acil nakit ihtiyacı var yönetimin beceriksizliğinden dolayı, Harun’un arkasında 3 milli kaleci var ve Harun’a gerçekten ihtiyacı olan takımlar var.

      19
      2
      1. @shinanu yorumuna yanıt olarak

        3 milli kaleci olabilir fakat tecrübe cok önemli harun suan yılların tecrübesi cok mac kazandırdı bu kadar cabuk vazgecilmemeliydi.

      2. @shinanu yorumuna yanıt olarak

        Harun’a ihtiyacı olan takımlardan bize ne peki ? Mesela bizim de Adebayor gibi forvet Rodrigues , visca gibi kanat batalla gibi 10 numara lazım ama kimse bize ucuzundan oyuncu satmıyor….

        24
        3
        1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

          Paraya ihtiyacın varken talibi olmayan oyuncuyu da başkalarına satamazsın o açıdan söyledim.Tabi ki bu bizim gücümüzün azalıp rakiplerin güçlenmesi anlamına geliyor.Fakat bu para kaynağını bir şekilde sağlanması lazım belediyeden arazi alıp satmakla, benzinlik işleriyle olmuyor malesef.

          6
          1
  1. Tek kelime ne susuyoruz gerçek Bursasporlular Bu Başkan bizi küme düşürmeden daha fazla rezil etmeden icraat yapmalıyız istifaya davet edelim beklemeye gerek yok son pişmanlık fayda etmez….YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. TİTİ darmadağınık oynuyor yaptığı asistlede süsledi direk yollasınlar ekong yusuf + yeni gelcek stoper daha iyi olur

  3. Titi takımda kalacak kimse ortalığı ayağa kaldırmasın, harun gitmiş o belli hayırlısı olsun, hocamızın ve takımımızın arkasında olalım bu sene iyi olacak inşallah.

    1
    1
  4. santrafor Adam Armstrong var ucuz maliyetli başkan ali ay bari bunu al mbokaninin bonservisi yok adam drogba gibi acayip golcü bonservisi yok kacırmayın alın ama yasininde yoktu bonservisi mbokaniyide göztepe kapar ulan ali dede bizi bitirdin duygularımızı öldürdün 2 senedir düşüremedin bu sene düşürürsün artık

  5. Harun yolun bahtın açık olsun sen bizim kahrımızı çok çektin inşallah mutlu olursun.Bunca vizyonsuz heriflerle çalıştın kıymetini bilen bi yere gidersin inşallah.Hakkın…

  6. Harunu satmaya çalısan başkan her defasında gitmeyi vurguladı harun bu takımı en son terkedecek kişi bence neler yasadıda gitmedi.kimseye konusmuyormus,röportaj vermiyormuş verse bombalayacak belli.ama eğer gidersen harun lütfen sebebini acıkla ve bazı konular hakkında bizi aydınlat!

  7. Başka heryere konusuyor harunu satmak istediğini faydası olur giderse diyor bu adam ne kadar kendini iyi hissedebilir bursada artık.kaleci okan bile cıkmıs harun abi gitmezse ben gidicem diyor yani kısacası herkes harunun gitmesine odaklanmış durumda.giderse cok üzülürüm ama harun için cok sevinirim bursa kalıp beynini yiceğine gitsin bunlarla ugrasmasın daha fazla.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu