Takımda problem çıkaranlar gitti!

OLAY TV'nin canlı yayınına katılan Bursaspor'un Milli oyuncusu, “Geçen sezon yabancıların çokluğu, iletişimsizlik, hocanın seçimleri bizi etkilemiş olabilir. Bu yıl problem çıkarmayan oyuncularla yürüyoruz. Gerçek Bursaspor'u izleteceğiz artık” dedi. 

Bursaspor’un tecrübeli futbolcularından Ertuğrul Ersoy, geçen sezon ligde yaşadıkları sıkıntının en çok kendilerini etkilediğini söyledi… Afyon kampında OLAY TV’de SPOR MASASI programının canlı yayın konuğu olan Ertuğrul, samimi açıklamalar yaptı.

Samet Aybaba gibi yerli ve tecrübeli teknik adamın büyük travma yaşamış takımı kısa sürede toparladığını anlatan Milli futbolcu, “Türk hoca ile başlamak yerli oyuncular için pozitif. Camiayı da iyi bilen bir isim.  İyi bir sinerji yakalandı” dedi.

PROBLEM ÇIKARAN KALMADI

Bursaspor’un son iki sezonda yaşadığı küme düşme korkusunun nedenini bir çok etkene bağlayabileceklerini kaydeden Ertuğrul, şunları söyledi: “Stresten saçlarım dökülmeye başladı.

Biz de istemez miyiz takımımız Avrupa’ya gitsin, şampiyonluğa oynasın. Yabancıların çokluğu, iletişimsizlik, hocanın seçimleri etkilemiş olabilir.

Bu yıl problem çıkarmayan oyuncularla yürümeye başlıyoruz. Gerçek Bursaspor’u izleteceğiz artık. Böyle iki yıl asla geçirmek istemiyoruz. Bunu silip atacağız”.”

ONLAR ŞANSLIYDI

“Aslında bu iki sezon bana çok şey kattı, en önemlisi de zorluklarla mücadele etme tecrübesi. Mesela, Enes, Bursaspor’un iyi bir döneminde parladı gitti, Cengiz, Çağlar da öyle.

Yusuf Yazıcı da iyi çıkış yakaladı. Aralarında hiçbiri bizim yaşadığımız stresi sıkıntıyı yaşamadı. Tribünde izleyen taraftarımız, -Sen bensin-, -Sen bu şehrin çocuğusun- diyor.

Taraftarımızın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bana da bağırdılar. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Tepkilerin de bize önemli şeyler kazandırdığını düşünüyorum.”

Hocanın yeni prensi!

Ertuğrul Ersoy, 21 yaşında olmasına rağmen ligde 80 maçın üzerinde oynadığını beliterek,i “Daha önce bendim şimdi hocamızın yeni prensi Muhammed. Muhammed’le aramda 5 yaş var.

Ne ara böyle oldu diyorum. Beni etkileyen bir performansı var. Koşuları falan inanılmaz. Testlere bakıyoruz. Hepsinde Muhammed önde. Ben de geçmeyi denedim ama olmadı” dedi.

Bir hayalim var

Ertuğrul Ersoy, 13 yaşında kapısından girdiği Bursaspor’daki en büyük hayalini gerçekleştirmeye doğru ilertlediğini söyledi. Milli oyuncu, “Kaptanlık yapmayı çok istiyorum. Artık hayalden çok hedefim oldu. Bunu kaldırabilecek durumda da hissediyorum kendimi” diye konuştu.

Soyunma odasında ağlamıştım

Ertuğrul Ersoy, 19 yaşında oynadığı bir maçta taraftarın kendisine gösterdiği tepkiye çok üzüldüğünü söyledi. Ertuğrul, “Soyunma odasında, duşta ağlamıştım.

Bu şehirde beni sevmiyorlar diye düşünüyordum. Gitmeyi düşünmüştüm ama o zaman 19 yaşındaydım. Ama Bursaspor’da kalıp, daha iyi işler yapabileceğimi beni inandırdılar” dedi.

Pablo’nun kaptanı olabilirim

Batalla’nın takımdan ayrılmasına üzüldüğünü anlatan Ertuğrul, “Bazen sosyal medyada denk geliyorum, benimle sarılan fotoğrafını koymuşlar, çok duygulandım.

Ona giderken söyledim; –İnşallah bir daha burada benim kaptanlığımda buluşuruz- diye. Keşke her yabancı Pablo gibi olsa. Her derdimize koştu, maddi ve manevi” diye konuştu.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Beyler ertuğrul gerçekten pişti bu sene göreceksiniz
    21 yaşında genç adam mevkiisi tehlikeli forvet kanat olsa bu kadar göze batmaz defans olduğu için en ufak hatası göze batıyor destek olmak bize düşer.

    66
  2. “Ne ara böyle oldu diyorum. Beni etkileyen bir performansı var. Koşuları falan inanılmaz. Testlere bakıyoruz. Hepsinde Muhammed önde. Ben de geçmeyi denedim ama olmadı” dedi.”

    Bu sözleri gercekten bir özguven gerektirir, bu yaşta bu övgüyü kendimden kücük birine yapmak tebriki gerektirir.

    63
    2
  3. Tamam yabancılar iletişimsiz diyelim siz ne yaptınız kardeşim
    Delarge bile onurlu bir şekilde giderken Sercan 2 yıldır paramızı yiyor
    Yoklukta 1 milyon verdiğimiz Yusuf her topu rakibe veriyor
    BİZDE İYİ YABANCI OYUNCU ALACAK VİZYON YOK ZATEN . BAKIN SİVASSPOR BARCELONADAN TRANSFER YAPTI 1 GÜNDE
    Elimizde kalan sadece sizssiniz bu sezon güvenimizi boşa çıkarmayın

    30
    15
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      “BİZDE İYİ YABANCI OYUNCU ALACAK VİZYON YOK ZATEN . BAKIN SİVASSPOR BARCELONADAN TRANSFER YAPTI 1 GÜNDE
      Elimizde kalan sadece sizssiniz bu sezon güvenimizi boşa çıkarmayın”

      Barcelona’dan transfer yapmak marifetse bu kulübün kapısından La Masia çıkışlı Cuenca girdi. Sonucu hep birlikte izledik. Basaksehirdeki Arda Turanin verdigi katkinin ne kadar az oldugunu hepimiz izliyoruz. Benim gorusume gore yorumunun bu kismi olmamis.
      İkinci kisma gelirsek, guvenimizi bosa cikarmayin adi altinda bir kinaye var. Yasinizi ve durumunuzu tabiki bilmiyorum ama cumlenin neresinden tutsam elimde kaliyor. “Elimizde kalan sizsiniz” ibaresiyle futbolcu grubunu asagilayici bir tavriniz var ve guvendiginizi ifade ediyorsunuz. Kusura bakmayın bayım, siz kendinizle celisiyorsunuz zaten. Ayni cumlede hem guvensizlik olusturup hem de guvendiginizi belirtiyorsaniz kusura bakmayin da bu yorum pek olmamis.

      30
      2
  4. 21 yaşında bu kadar olgun bir açıklamadan sonra yorumları okuyunca Bursaspor’umuzun son iki sezonki halini daha net analiz edebiliyoruz. Bu kafayla başarı gelmez.

    30
    2
  5. Göreceğiz bakalım.Dereyi görmeden paça sıvamam.Ali ay paralarını ödeyemeyince herkes haruna doğru pas yapmaya başlarsa kimse şaşırmasın.Gecen sezon agu ve badu karşı kaleye yüzlerini dönmüyordu.

    19
    41
  6. inşallah anlattığı gibi olur her şey ben hala geçen kötü 2 sezona rağmen Ali ay’ın seçilmesini kabullenemiyorum ya arkadaş hala aynı sıkıntılar devam ediyor

  7. ERTURUL İYİ STOPER AMA MUHAMMED ONU GEÇİYORSA BURDA SIKINTI VAR ERTURUL İYİ ÇALIŞMIYORMU BEN ERTURULA GÜVENİYORUM AMA ÇOK ÇALIŞMASI GEREKTİĞİNİDE SÖYLÜYORUM SERDAR AZİZDE DAHA İYİ OLACAK ONA GÜVENİYORUM

    1
    3
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      ////// Titi toparlıyodu defansı görücem ben sizi ekong’ la beraber her maç 3-5 yiyince…///// yoruma bak ne yapsın Ertuğrul çocuk mütevazi bir açıklama yapmış TİTİ gidiyor veya gidicek diye ( onun insiyatifindemi,) ağlasınmı titi için . hatti olmayan yorummu yapsın( yok orta saha .forvet ,kanat.şu bu) TİTİ gider midi gelir . batalla gitmiş titi kim .ya çocuğa sallıcanızya hikayeden mevzular

      12
  8. kardeşim bu yorumu okur musun bilemem ama , sende gördüğüm çok net bir problemin sende farkına varmışsın . çok ağırsın bir stoper için bu gerçekten felaket , hele ki topla inanılmaz ağırsın . aç geçen sezon ki maçları bir izle defalarca pas atmaya çalışırken adamlar 5 – 6 metre mesafeden gelip ayağından top aldılar . topu aldığında öyle özgüvenli özgüvenli kasıla kasıla dönme hızlı ol atik ol topu bir an önce daha öndeki bir adama ver . lütfen .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu