Bursaspor, Aziz ve Ekong’u satmayacak!

Bursaspor Kulübü, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giyen Aziz Behich ve William Troost-Ekong ile ilgili kararını verdi.

Yeşil-beyazlı kulüpten alınan bilgiye göre iki oyuncu için satılmama kararı alındı.

Hem Aziz Behich hem de William Troost-Ekong için gelen tekliflere kapalı olduğu futbolcular ve  oyuncuların menajerlerine iletildi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ilk defa profesyonelce bir yaklaşım. şimdi fiyatları yükselecek ve taliplileri artacak. bence satılmasın. büyümek için kadro kalitesi şart. ancak satılmaması için de taraftar desteği bir başka zorunluluk… 3 bin kombineyle şikayet çok masumane değil. sonuçta yönetimin ”pantolon bankası!” yok. ve kulübün gerçek sahibi yönetim değil, taraftar…

    32
    3
    1. @soru-yorum yorumuna yanıt olarak

      bilader adama sorarlar 2 senedır sen ne yaptın dıye. Tabanca gibi takım kurucam dıyıp su tabancası kurmadan önce düşünecekti.Kusura bakmayın bir başkan aday oluyorsa parası ve lobisi olmak zorunda. Değilse o zaman sokaktan cevir birini koy klübe taraftar destek cıksın bi yandan aglassın öyle dava yok 😉 Ali koc fenere baskan oldu 35 bin kombine, 28 bin forma sattılar. Bizimki gibi “AĞLAK” değil “BAŞARILI” birisi

      16
      12
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        o senin dediğin fenerde her zaman aynı yani başarılı olmasına gerek yok kemik satışlar onlar,bizde var mı öyle delikanlılar yoksa üzerindeki formayı ve montu bile beleş alan tribüncüler(?) mi .

        7
        3
  2. hadi azizi anlarım da ekong u neden satmıyorsun, çok mu kaliteli, çok mu iyi oyuncu? Geçen sezon kaç maç takımı yakmıştı, noldu biranda da ekong badem gözlü oldu.

    23
    20
    1. @haşim işçan yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle. Yorumunu eksileyenler çok değil bir iki ay sonra lig başlayınca Ekong’a sövecekler. Bomboş bir topçu. Talibinin olmamasına şaşmamalı.

      16
      6
  3. Azizi zaten satmayalım ancak ekong gitmeyecekse titi gözden çıkarılmıyordur inşallah özellikle trabzonun falan stoper aradığı şu günlerde.Ayrıca ekong normalde fena bir adam değil ama dünya kupası sonrası satmıyorsak bir daha zor o iş.

    7
    1
  4. Titi yolcu demek . Trabzon istiyordu en son . Rodallega ile takas yapılsa iki taraf da kazançlı çıksa güzel olur aslında

    5
    9
      1. @BR yorumuna yanıt olarak

        Uçmayın be kardeşim bi sezon 4 gol attı kalan sezonları topla 4 gol yapmıyor onu belirli birdönemde yaptı her zaman üste düzey değildi.Tam satmalık zamandı Aziz kötü demiyorum ama ortası Yok azimli normal bir bek

        8
        6
  5. BURSASPOR’umuzun dünkü maçından sonra AZİZ ve EKONG’un satılması ciddi hata olur.Dünkü maçta işi bilen oyunculardan ikisi bunlardı.
    KUBİ evladımız maalesef bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.FIRSATLARI CÖMERTÇE HARCIYOR.
    GENÇLERİMİZİN HATALARINA TÖLERANSLA BAKIYORUM.Ancak KUBİ artık genç sınıfında değil tecrübeliler sınıfında dır.

    4
    3
  6. titi gönderin ekong tutun gerçekten müthiş zekasınız bravo size. size o raporu verenleride öpmek lazım gerçekten müthiş zekalar..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu