Bursaspor’un büyük derdi “Gökçek Vederson!”

Bursaspor'un şampiyon kadrosunun ardındaki sezonda yer alan, geçen sezon futbolu bırakan ve Yeşil Beyazlı kulüple bağlarını 5 sezon önce koparan Gökçek Vederson'un alacağıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Geçen sezon futbolu bırakan ve Yeşil Beyazlı kulüple bağlarını 5 sezon önce koparan Gökçek Vederson‘un alacağıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Eski oyuncunun tüm parasının ödendiği ancak menajerinin geriden gelen alacağını tahsil etmek istemesi üzerine borç yapılandırılmasına gidildi. Ali Ay yönetimi şimdi menajere taksitli bir şekilde ücretini ödemeye başladı.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu adam şampiyon kadroda yoktu ki! Şampiyon olduğumuz dakikalarda Kadıköy’de timsah yürüyüşü yapıyordu.

    45
    12
  2. Bu haberi yapan arkadaş bursasporlu degil sanırım. Vederson şampiyon kadroda yoktu sonraki sene geldi. Ağlayanların arasında idi

    12
    17
  3. Şampiyon kadrodan sonraki sezon yazıyor nasıl okuyorsunuz anlamadım haberde yanlış yok. Sırf eleştirmek için giren tayfa burası

  4. Bence okumayi bilmeyenler CİN ALİ serileriyle okuma öğrenmeye başlayabilir… Şampiyon kadronun ardinda ki sezonda yer alan diye yazmis adam. Vay be bir de direk herkes salliyo.

    3
    1
  5. Yav arkadaşlar okuma yazmanız yok herhalde şampiyon kadrosunun ARDINDAKİ sezonda yer alan diyor

    3
    1
  6. Bu haberi hazırlayan cahil kim acaba merak ettim. Vederson’un Şampiyon kadroyla ne alakası var..? Bursasporumuzun şampiyon olduğu sene FB oyuncusuydu Vederson. Ayrıca Bursaspor’un Gerçek en büyük derdi Ali Ay’dır. Ondan gerisi yalan.

    1
    7
  7. Ne şampiyon kadrosu adam biz şampiyon olduğumuzda hüngür hüngür ağlıyordu fener de sonra ki sene bize geldi o senede fener şampiyon oldu cenabet bu herif??

    1
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu