Abdullah Shehu nihayet geldi

Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda forma giyen ve sonrasında iznini tamamlayan Abdullahi Shehu, Bursa'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçti.

Hastane çalışanlarıyla fotoğraf çektiren Abdullahi Shehu‘nun bu akşam Afyon‘a geçerek kafileye katılması bekleniyor.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hep mi futbolcular suçlu? Maaşını ödeyemiceksek almayın arkadaş adam falan. Kulübe yakında kimse gelmiyecek zaten Türkiye çapında son bikaç ayda rezil olduk iyice

    60
    3
  2. Renkdaşım yalnız Türkiye ye değil bütün Dünya ya rezil olduk. Gelecek futbolcu Bursaspor u araştırıyor klüpte para olmadığını öğrenince çeşitli bahanelerle gelmekten vazgeçiyor. Ne idik ne hale getilirdik. Koskoca şehrin düştüğü duruma bak. Takımda elle tutulur futbolcu yok. Başta olanlar Pinokyo olmuş bizler le alay ediyorlar. Yazıklar olsun.

    11
    1
  3. Bir an önce adamın alacaklarını ödeyin ve katılmadığı
    antrenmanlar için de total de 100 BİN EURO ceza kesin
    belki aklı başına gelir ne dersiniz

    2
    1
  4. Maasini gec aldin diye bugun ise gitmeyeyim diyebiliyor musun vicdanin rahat bir sekilde? Siradan bir takim degil bursaspor. Iyi yonetilemiyor olmasi futbolcunun parasini alamayacagi anlamina gelmez. Kimsenin parasi bursaspor da kalmamistir simdiye kadar. Parasini odememelerini savunmuyorum ama calisanin kotu gunde de is vereninin yaninda olmali. Iletisim kurmalari gerek herseyden once

    1
    1
  5. Kulübün acil paraya ihtiyacı var. Alacaklar ödenmezse mali yetersizlikten transfer yasağı gelebilir hatta küme düşebiliriz. Acil yaz konserleri, turnuvalar ve diğer gelir getirecek kampanyalarla takıma katkı sağlanmalı ve seni sezon öncesi bir heyecan yaratılmalı. Bu umutsuz tablo ile devam edersek bizi Samet Hoca da kurtaramaz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu