Geçen yıl benim için iyiydi ama…

Avustralya formasıyla Rusya 2018'de mücadele eden Aziz Behich, Bursaspor TV'ye konuk oldu.

Aziz Behich şunları aktardı:

“Benim için uzun bir sezon oldu. Dünya Kupası bir futbolcu için en yüksek seviye. Dünya Kupası’nda oynamak çocukluk hayalimdi bunu başardım. Kısa oldu bizim için daha fazla gidebileceğimizi düşünüyordum ama olmadı maalesef. Her zaman kendimi geliştirmeye ve takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Geçen yıl iyi bir sezon oldu benim için. En önemlisi Bursaspor olarak nereye kadar gidebileceğimizi,her zaman üst seviyelerde olmalıyız. Bu sene inşallah sezona iyi bir şekilde hazır oluruz.

Dünya Kupası ortamı güzeldi iyi çalıştık,çok iyi oyuncularımız vardı ama sonucu beklediğimiz gibi değildi. İlk maçta biraz şanssızdık, ikinci maçta berabere kaldık.Yine de güzel bir turnuvaydı. Önümüzde Asya Kupası var, 2015’te kazanmıştık umarım yine kazanırız. İnşallah bir Dünya Kupası daha görebilirim.

Afyon kampında daha ikinci günüm, ortam ve arkadaşlıklar çok güzel. Aramızda çok genç oyuncularımız var, onları da bizim seviyemize getirmeye çalışıyoruz. Bu kamp dönemi çok önemli bizim için, hazırlık maçlarında sonuçların iyi olmasını istiyoruz.

Uzun yıllardır bu kulüpteyim, ilk geldiğim günden itibaren Bursaspor aile kulübü gibi diyebilirim.Bu sene de hiçbir şey değişmedi, arkadaşlıklar güzel olduğunda saha içine de bunu yansıtıyoruz. Umarım çok güzel bir sene olur.

Benim oyun anlayışım daha çok atak üzerine. Yeni hocalarımız geldi onların sistemine uymak lazım, onlar bizi en iyi şekilde çalıştırıyor. Ben her sene yaptıklarımın üstüne koymaya çalışıyorum bu sene de öyle olacak.

Her sene çok yetenekli genç oyuncular geliyor.Biz onlara yardımcı oluyoruz, bu kamp onlar için çok önemli. Oynamasalar bile ortamı görmeleri iyi oluyor. Samet hoca gibi bir hoca başlarında ve ondan çok şey öğrenebilirler. Her zaman Bursaspor’un altyapısı yüksek yerlere geliyor ve inşallah böyle devam eder.

Futbol hatalı bir oyun biri mutlaka hata yapar. Video yardımcı hakem sistemi yeni bir sistem, maç çok değişiyor onu sevmiyorum bu yüzden.

Taraftarlarımızın iki sezondur çok zorluk çektiklerini biliyorum. Bizi bırakmadılar, maçlarda hep yanımızda oldular. Bize ekstra enerji veriyorlar, inanıyorum ki bu sezon da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacak.

Rekabet takım içinde iyi bir şeydir, oyuncuları hep üst seviyeye getirir. Ne kadar rakabet olursa o kadar çok birbirimizi hedefe doğru götürüyoruz. Bursaspor hedefi olan bir kulüp. Rekabet takımın içinde çok iyi bir şeydir.”

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kulübün senelerdir problemi kadroyu oluşturacak bir menejeri yok. Transferi menejerler tavsiyesi ile ali ay yapmaya çalışıyor, kulüp battıkça batıyor. Kembo, delarge, sercan, necid, bobiç, sane, joshua kadro dışı. Bu oyuncuların takımdan gönderilebilmesi nasıl olacak bilen yok. Topllam maliyetleri herhalde yıllık 4 mi euroyu geçer. Diğer yandan müşterisi çıkarsa satarım dediğin, aziz, harun, shehuu, ekong var, kapıyı çalan yok. Kadro yeni gençlerle birlikte olmuş 35 kişi. Borç 80 mi euro. Teknik direktör getirmişsin önüne 3-4 mi euroluk bir transfer listesi koymuş. Hiç bir şey yapamıyorsun. Durum bu. Aziz kardeşimizin gözüne bakıyoruz müşterisi çıkar mı diye. Doğrusu bütçeyi, kadroyu bu işten anlayan bir menejere bırakmak olurdu. Teknik direötörü o seçerdi ve elimizdeki oyuncuları kulübün bütçesini sarsmadan en iyi o değerlendirebilirdi. Şimdi samet’in istemiyorum dedikleri 4 istiyorum dedikleri bir o kadar, yani borçlar hariç 8-10 mi euro’ya ihtiyaç var, hayaller ve gerçekler başka başka

    8
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu