Aybaba’dan Mbappe örneği!

Bursaspor Teknik Direktörüm Samet Aybaba, "Hızlı olmayan takım öne gidemez. Fransa'daki Mbappe gibi uçacaksın" dedi.

Bursaspor‘da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Altay‘la özel maçta karşılaşan ve sahadan 1-0 galip ayrılan yeşil-beyazlı takımda oynanan oyun tatmin etmedi.

Teknik direktör Samet Aybaba, ileriye gitmekte zorlandıklarını bunun için de hızlı oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam, “Hızlı olmayan takım öne gidemez. Bursaspor bunun sıkıntısını uzun zamandır çekiyor. Fransa’da Mbappe’yi gördünüz. Adam uçuyor. Takımını ileriye taşıyor. Bu tarzda hızlı oyuncular lazım. Savunmanın dengesini bozacaksın ve skor elde edeceksiniz” ifadelerini kullandı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Birileri imza toplamaya başlasın artık bu işin şakası yok!
    Bu kadar vasıfsız beceriksiz yönetim olmaz bundan kötüsü olmaz..!!!
    Bu sene pablo yok Mustafa er yok Harun da olmayacak kurtarıcın yok !!
    Bu takımı Ali Ay kümeye düşürecek o zaman çıkıp ağlanmanın bağrınmanın kimseye faydası yok !
    İmzalar toplanıp Ali Ay ibra edilmemeli yoksa ne yapıp ne edip blok oylarla siyasetle yeniden başkan olacak bu adam….. Ali Ay gitmeden bu kulüp kurtulmaz… İmkanı yok…. Boşu boşuna zaman kaybediyoruz 1 sıçradık 2 sıçradık 3 te düşücez kimsenin umurunda değil…. İbrahim Yazıcı’ya karşı kent meydanında yürüyen efendiler !! hani nerdesiniz ????? Sıkıntınız nedir anlatın bilelim!!! Recep Bölükbaşı için imza toplayanlar Ali ay’a karşı sesi çıkmayanlar sizde bir ses verin nedir sıkıntınız bilelim!

    68
    6
  2. Bir yiğin çöp sözleşmesi devam ederken nasil transfer yapcan. Enzindan Kembo ,Shehu ve Necidin alacaklarini ödeyip kampa alin . YADA İSTİFA EDİN. Gidip 4 tane Delarge getircek Ali

    13
    2
  3. BURADAN TEK SÖYLEYECEGİM ŞEY…KULÜP İÇİNDEKİ HAİN KONGRE ÜYELER..NASIL 1060 OYLA ALİ AY YÖNETİMİNİ BAŞA GETİRMİŞLERSE BİRAZ UTANMALAR VEDE ALLAH KORKULARI VARSA BU TAKIMI 1. LİGE DÜŞMEDEN YİNE TOPLANARAK GÜÇLÜ DİRAYETLİ.FEDERASYONDA DİK DURUŞ GÖSTEREBİLECEK BİR BAŞKAN VE YÖNETİMİYLE ŞAMPİYON OLMUŞ BİR TAKIMI TEKRAR DİRİLTMELERİDİR..YOKSA GİDİŞAT KÖTÜDÜR, SONUÇTA BURSA DEGİL YANLIZ BURSA SPOR TARAFTARI ZARAR GÖRECEK VE ÜZÜLECEKTİR….

    13
    2
  4. Böyle bir oyuncu istiyosan PATRİCK TWUMASİ’yi kadrona alacaksın hocam,
    30 yaş üstü oyuncularla bu işi yapamazsın

    10
    3
  5. sadece hızlı oyuncuya değil akıllı ve soğukkanlı oyuncuya ihtiyacı var bu takımın,yusuf erdoğan mesela,hızlı ama akıllı değil

    7
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu