Volkan Şen’i kim itelemeye çalışıyor?

Bursa.com Spor Müdürü Tarık Çapçı'nın bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Bir ara bilgi vereyim…

Volkan Şen’i hoca istemiyor; ama son zamanlarda fazlaca ayak altında dolaşan bir menajer kulübe sokmaya çalışıyormuş. Bu konuda da medyayı kullanmayı planlıyormuş.

Sorunlu bir oyuncunun oluşturacağı bu krize hiç ihtiyacımız yok!

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Volkan şeni geç sende şuraya bak gazeteci bile ayar çekiyor..siz kimsiniz yoksa sizidemi birileri kullanıyor..demekki gerçek medya bu imiş..
      Bence ali ay başkansa volkan gelmeli.. bu yoklukta lüx bile bize.. öutlaka alınmalı..

      15
      24
    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Volkan Şen,Yasin Öztekin ve kaliteli bir forvet alınırsa hücum gücümüz artar.Volkan Şen,in burnu sürttü akıllanmıştır.artık yaşıda ilerledi.özveriyle oynayıp faydalı olacağını düşünüyorum.Yasin Öztekine gelince 1+1 yıllık anlaşma yapılmalı.

      16
      45
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Aynen katılıyorum.Volkan gelirse artık bir yere kıpırdayamaz. Takımda abilik yapar. Ve gerçekten Yasin de gelirse. Her iki kanat da sağlı sollu uçar kuran çarpsın uçar. Bu ikili olduktan sonra santrfor mevkiinde kim oynarsa oynasın. kazma Kubilay’ı bile gol kralı yapar onlar. Taraftar kaprisini bir kenara bırakalım ve Yasin/Volkan kanat hattının oluşması için yönetime baskı yapalım. Senelerdir Josua John’lardan, Delarge’lardan ögh geldi. Yeter be yaa. Rakip kaleye gidelim artık.

        5
        11
      2. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        hayine merhamet biz gariban BURSASPOR taraftarlarına zulümdür,gariban diyorum malesef şuan o haldeyiz,burnu sürtmüş falan geçin bunları kardeşim almak istemediğim kombinemi herşeye rağmen almaya niyetlendiğim şu günlerede vazgeçerim volkan hayini gelecekse,benim gibi bir sürü insan var etrafımda ,yasin gelsin iş yapar ama volkanı istemek için ya insan balık hafızalı olacak yada volkan gibi olacak.

        15
        2
      1. @BR yorumuna yanıt olarak

        Sercan ve volkan benim gözümde farklı performans olarak.Sercanın asla ilk sercan olmayacağı belliydi.Ancak Volkanın karakter vs.birşey diyemem ancak katki

        3
        3
      2. @BR yorumuna yanıt olarak

        Sercan ve volkan benim gözümde farklı performans olarak.Sercanın asla ilk sercan olmayacağı belliydi.Ancak Volkanın karakter vs.birşey diyemem ancak katkı olarak yeri ayrı maddi anlamda kazandırdıkları da ortada.Şuna eminim gelmiş olsa yine en az 14 15 gole katkı sağlar volkan ama son gidişi çok hatalıydı yanlışı büyük o yüzden o iş zor bence.

        9
        2
  1. ÜNİVERSİTEDE hoca. sınıfta tahtaya kocaman 1 ( bir) rakkamı yazmış,.Bakın bu kişinin karakteridir. HAYATTA SAHİP OLA BİLECEĞİNİZ EN DEĞERLİ ŞEY….sonra birin yanına bir SIFIR. yazmış. bu ise başarıdır. başarılı bir karakter. 1 i, on yapar. sonra bir daha SIFIR yazmış.BU TECRÜBE.dir, on iken 100 OLURSUNUZ..sıfırlar böyle uzayıp gider..YETENEK,DİSİPLİN,SEVGİ..eklenen her yeni SIFIR. kişiliği 10 kat artırır..sonra HOCA eline silgiyi alır ve EN BAŞTAKİ.( 1 ) BİRİ, SİLER. yani karakteri siler…geriye bir sürü sıfır kalır.ve şöyle der….KARAKTERİNİZ YOKSA ÖBÜRLERİ HİÇTİR…her kese selamlar…kıssadan hisse.

    54
    4
    1. @alidor yorumuna yanıt olarak

      Alidor isimli arkadaşa aynnen katılıyor ve yazısını ayakta alkışlıyorum. Ama bu Volkan Şen denen karaktersiz artık belki burnu sürtmüştür. Ve ortada çok ciddi bir sorun var bu sene takımız berbat. Vede muhtemelen küme düşecek 3 kulüpten biri kesinşikle biz olacağız. O açıdan diyorum ki, bu sene artık karakter marakter demeyelim. Ağzımızı tutup sezon sonuna kadar ayıya dayı diyelim ve şu köprüyü geçelim. Bu sene düşersek olay biter. Bi daha dönüşümüz yok. Keşke Volkan gibi, Ozan Tufan gibi, Serdar Aziz gibi karaktersizler u sene bu takımda olsa da bir omuz atıp şu takımı karşı kıyya düşmeden şaşmadan geçirebilseler. Çünkü adamlar kraktersiz de olsa yetenekliler. Noolur bu sene bu karakter meselesini bir kenara koyp bâri şu Volkan namusuzunu alalım da hiç olmassa adam gibi atak oynayabilelim. Yoksa ligin en az hol atan takımı olarak PTT’ye gidicez.

      2
      4
  2. Valla onu bunu bırakın…
    Busene hiç umutlu değilim….
    Göz Göre Göre ikinci Lige boylamak üzreyiz….
    Inşallah yanılırım ama şüpheli yım… hayırdır inşallah

    22
    3
  3. Valla ben böyle taraftar görmedim bizim işimiz hem bu yönetimle hem de bu kafayla zor. Bu sene küme düşmenin en büyük adayı Bursaspordur. Bir adam kulübe yararlı olacaksa alınsın. Yasin gibi birinin peşinden koşuyoruz onu alsak farklı mı olacak durum ödeyeceğin para farkı da ayrı onu da geçtim yabancı getirsen farklı mı olacak. Sercanın bile gelip parasını istediği bir kulüpte hala Volkan Şen’i kim itelemeye çalışıyor gibi başlıklar var. Bu adam bu kulübe gelsin sağ kanat canlanır. He gelmeyecek o ayrı bir konu o zamanda ne olacak hep birlikte izleyeceğiz. Ali Ay gibi bir hain bu kulübün başında iken giden futbolculara hiç sallamayın abi.

    18
    7
    1. @Selim yorumuna yanıt olarak

      Bu yoklukta Volkan Can suyu olur hem para yok hem onu istemem bunu istemem sokmuşum ismine ben bakarım takıma katkı koyar mı koymaz mı

      4
      3
  4. Kimse itelemeye çalışmıyor ya bu adam hain mi evet, yaramaz mı evet. Burda hemfikiriz de bu adamın Ali Ay dan daha fazla yararı vardır kulübe. Ali Ay hala başkansa Volkan da gelebilir.

    16
    5
  5. Karakter yok ve olmamalı fakat ben atatürk stadında kanattan patır patır adam gecen hatta ver artık şu pası dediğim sinir olduğum ı günleri bile özlüyorum…

    9
    2
  6. Arkadaşlar bu adam son gittiğinde neden gitti ertuğrul sağlamla husumetleri olduğu için gitti ve takımda herkes patır patır döküldü ertugruldan sonra unutmayın bu takımda sözleşmesi uzama ihtimaline rağmen belluchi cıktı son maçta oynadı ve yönetim adamın sözleşmesini uzatıp mahkemeye verdi adam gibi adamlarıda kaybettik o zaman ki yönetim yüzünden olan olayları unutmayın bu arada volkan her seferinde para kazandırıp gitti ben kişisel düşünceden dolayı küme düşmek istemiyorum volkan bir kanatta kembo veya yasin bir kanatta bitirici bir forvette koyduk mu ilk 7 garanti

    7
    4
  7. Bazen olmaz dersin olur. Olur dersin olmaz şaşaırtır hayat seni ali ay a tahammülümüz yok bu adam maç başına anlaşılsın yoksa kümeye.sercan bile canlandırıyor takımı girdiğinde

    3
    5
  8. volkan bu takımda iş yapar yapmasınada yaptıktan sonra yine bi tarafları oynamaya başlar. işte giderken kapıları vurup gitmemek lazım volkanın gidişi bize bir türkiye kupası ve süper kupaya mal oldu

    2
    1
  9. ali ay tekrar seçiliyorsa volkan da gelebilir tabiki sercanın geldii şartlarla değil yıllık 1 milyon tl ye 1+1 yıllık opsiyon hakkı bursaporda kabul ediyorsa bence gelsin

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu