İşimiz çok zor!

S Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Bursaspor‘un sayısız maçını izledim ama hiç bu kadar yalnız bırakıldığına şahit olmadım…
Bursa ile Afyon arası 276 km…
Yani Bursa‘dan yola çıkıp biraz zorlarsanız 3 saatten az bir sürede Afyon’da olursunuz… Ancak gel gör ki, Bursaspor Yönetim Kurulu‘ndan tek bir kişi bile yoktu dünkü maçta… Tribünde 4 taraftar, iş için Afyon’da bulunan Bursasporlu bir veteriner hekim ve sadece 6 basın mensubu… Hepsi o kadar… Yazık ki ne yazık… Aslına baktığında sahada da Bursaspor adına yakışan fazla kimse yoktu…

Mesela Kubilay Kanatsızkuş…
Üstünde armasını taşıdığı formanın ağırlığının farkında değil Kubilay…
Bu kadar vurdumduymaz olunmaz, bir futbolcunun bu kadar kötü oynama lüksü de olamaz… Bursaspor eğer bu forvet hattına takviye yapmazsa Samet Aybaba‘nın dediği gibi ‘Lig başlamaz…’
Diğer takımlar da transfer yapamıyor anlaşıldı ama Bursaspor eğer transfer yapmazsa açıkça söyleyeyim, geçen yılki Karabük’ün yaşadığı senaryoyu görür tribündeki taraftar… Samet Aybaba çaresiz, elindeki malzeme bu…
Antrenmanda istedikleriyle sahada uygulananlar arasında geceyle gündüz kadar fark var…
O nedenle herkes bu işin şaka kaldıramayacak kadar ciddi olduğunun farkına varsın… Bursa’dan görünmüyordur hemen söyleyelim, antrenmana cep telefonuyla çıkan futbolcu var Bursaspor‘da… O nedenle yönetim ne pahasına olursa olsun işi sıkı tutsun…
Aksi takdirde Bursaspor bir sabun köpüğü gibi elden kayıp uçup gidecek… Tek kazanım, gençler arasında sivrilen Alper Ademoğlu, Çağatay Yılmaz, Muhammed Emin Sarıkaya ve Ozan Can Kökçü
Hepsi o kadar…

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Torpilli topçular yazacaksınız, yok formanın ağırlığını bilmiyor falan bırakın bu işleri… elin gavurunun 19 yaşında gençleri dünya kupası kazanıyor bizimkiler daha gelişecek… heyy yavrum heyyy

    18
    2
  2. KUBİLAY, kamp sonrası derhal 1 yıllık kiralık verilmeli,
    mümkünse OZAN CAN KÖKCÜ’nün kulübüne Hollandaya,
    mümkün değilse PTT ligine kiralık verilmeli.

    11
    2
  3. Sevgili Süha Gürsoy o veteriner hekim benim. Her zaman olduğu gibi bu objektif yorumuna da imzamı atarım. Aynı otelde kaldığımızdan medya mensubu arkadaşlarımızın nasıl bir özveriyle çalıştığınızı gördüm. Ne yazık ki aynı duyguları yönetim için paylaşamayacağım.

    11
    1
  4. Bu Kubilay’ı iki yıldır kiraya vermeden, ceset gibi sahada gezmesini izleyen ; yönetime, hocaya ( dönemin) lanet olsun !

  5. Bunu biz istedik.Kimse sağlamayacaktır sizlamayacak bundan sonra.İnleye inleye kümeye gidiyoruz ve birbirimizi dışlamaktan, suçlamaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz.Kimimiz kendine çoban arıyor , kimimiz benim gibi muhalif kanadı Bursaspor düşmanı olmakla suçluyor.Devam edin birlik olmamaya ve sürünüze çoban aramaya.En son maç bittiğinde,en son puan da kaybedildiğinde anlayacaksınız Bursaspor’un kazanmadığını.

    7
    4
  6. ya ALLAH AŞKINA ŞU KANATSIZDAN bir şey olmaz..2 yıldır,halaa anlamadınızmı..bu adam bu yıl forvet olursa kesin PTT yiz..kimse bize acımaz..işi sıkı tutun yoksa ligin avaraj takımı oluruz.

    7
    1
  7. İşimiz niye çok zor; Bursasporun kadrosundaki 4 adamın attığı gol ve dakikalarını incelediğimiz zaman,

    Necid: 182 Dk.’da 1 gol ortalaması ile oynamış kariyeri boyunca. kadroda yok.en yüksek değer olarak 6.5 milyon euro ya ulaşmış.
    Stancu: 240 dk. 1 gol : iyi niyetli ama bize maç çevirecek forvet gerekiyor, anca yedek olabilir bizde.
    Sercan : 262 dk. 1 gol: sercanı anlatmaya gerek yok kendisini bitirdi yazık oldu, sadece kubilay ile kıyaslamak için koydum.
    KUBİLAY: 276 dk.1 gol : kadroda en iyi gol ortalamasına sahip futbolcu Necid oynamıyorken en kötü gol ortalamasına sahip Kubiliaydan bişeyler bekliyoruz. bu yazdıklarım Necid’in çok iyi olduğunu göstermez ancak görünen o ki şu an bizdeki en golcü futbolcu konumunda.

    6
    1
    1. @gariban bursalı yorumuna yanıt olarak

      sercan bursaspora geldiğinden beri kanat oyuncusu olarak görev aldı.elmayla armudu birlikte saymamak gerek,sercan burda armut olmakta,kubilay ekşi elma…..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu