Kubilay, Aybaba’yı kızdırdı!

Bursaspor ile Altay mücadelesinde, Kubilay Kanatsızkuş ve Onur Atasayar, sergiledikleri performansla sınıfta kaldı.

Bursaspor‘un Altay‘la oynadığı hazırlık maçında iki isim vasatın altında performans ortaya koydu.

İlk 45 dakikada mücadelede eden Kubilay Kanatsızkuş, topu ayağında dahi tutamazken, teknik direktör Samet Aybaba‘nın oldukça sinirlenmesine neden oldu.

90 dakikada sahada kalan Onur Atasayar da etkisiz bir performans ortaya koydu. Her iki isim de adeta sınıfta kaldı.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      bu kubilay 2-3 senedir A takımda,bir numarasını görmedim şimdiye kadar, neden takımda tutuyorlar anlaşılır değil.Gönderin nereye isterse oraya gitsin, ben mi düşünecem Elazığı İnegölü.Kısa yol verin kanatsıza..

      14
        1. @BR yorumuna yanıt olarak

          Kardeş son cümlene kahkaha attım ya o kadar ciddi ciddi yazıp cümleni nasıl böyle bitirdin helal olsun valla 😀

  1. Kubilay ve Yusuf’u kesinlikle ilk 11 de görmek istemiyorum onların yerine Ozan Can ve Çağatay oynasın Furkan ın yerinde Alper Ademoğlu oynasın

    48
    6
  2. Beyler. Kubilay’ın kimden torpilli olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Ulan nasıl bir torpildir bu. Ptt’ye alınmayacak adamın ne işi var Bursaspor’da!

    27
    1
  3. Fb maçına kubilay forvetiyle çıkmasınlar 10 kişi gibi oynarız. Batarız. Bari stancu forvet olarak başlar fb maçında.

    16
    1
  4. Bu Kubilay’ın bir de daha sözleşmesi bitmeden 2022’ye kadar uzatmışlardı sözleşmesini, sanırsın parlayıp elimizden kaçıcak! Tam aksine elimizde patladı.

  5. Bidon Kubilay yok yere Ali ay sayesinden hayatında hiç bir işte kazanamayacağı 5 milyonluk servetin sahibi oldu

  6. Bu yeteneksiz 1 milyon TL kazanıyor kulüpten, o yüzden satamıyoruz da başka kimse vermez bu parayı bu adama, klüp de biliyor bi b.k olmayacağını bundan belki birşey yapar da satar kurtuluruz derdinde ondan bu kadar çok şans veriyor, yoksa yarın bir gün buda başlar ağlamaya param geç yatıyor para yatırın diye, herşeyi anlarımda ya bu adamda bir tane bile olumlu bi özellik olmaz mı o kadar boy var 1 tane top indir be çocuk net çöp çöp. İnşallah bu sene şaşırtır dicem de hiç ümidim yok. Bir kere bizim sisteme uymuyor pivot santrofor için kanatların çok iyi işlemesi orta açmayı bilmesi lazım orta saha da da isabetli uzun top atabilen oyuncu şart, bunlar olsa bizde şuan forvet aramıyor necid oynuyordu forvet te mis gibi adam ama 3-5 kişi hariç takımda alayı çöp.

  7. Bu adamı kiralık alıp kadrosuna koyan takımın aklından şüphe ederim. Samet hoca nasıl sabrediyor bilemiyorum.

  8. kubi den bir cacık olmaz necid şans tanıyın diye diye diye dilimizde tüy bitti. sürekli taraftarın haklı olması ve hala ders alınmaması gerçekten şaşılacak durum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu