Harun Tekin için şaka gibi teklif!

Galatasaray'ın, Bursaspor'a kiralama bedeli olarak 500 bin Euro önerdiği, Bursaspor yönetiminin ise bunu ciddiye almadan geri çevirdiği öğrenildi.

Bursaspor‘a Harun için Fatih Terim‘in yardımcısı Levent Şahin aracaılığıyla ulaşan Galatasaray‘ın, komik bir teklif getirdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün, Milli file bekçisini kiralamak istediği ve 500 bin Euro önerdiği, yeşil beyazlı yönetimin ise bunu kabul etmediği bildirildi.

Takas gündemde

Öte yandan İstanbul kulislerinde Harun Tekin için yeni bir iddia ortaya atıldı… Vagner Love‘ı isteyen Bursaspor‘a, Beşiktaş‘ın takas önereceği gelen haberler arasında… Siyah-beyazlı kulübün, Harun‘la alaklı, Fabri‘nin transferini beklediği dile getirildi.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 😀 zaten klup batışta. bu adam ederini bulduğu gibi okutacaktık 5-8 arası bişeye. muhammedi oyantacaktık

    32
    4
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Yok be ya. Dua edin de Ali Ay vermesin bu paraya valla. Adam resmen Alzheimer. Bu saatten sonra ben herşeyi beklerim Ali Ay’dan.

  2. tr harun para verebilecek 2 klüp var. fb ve bjk ama bunlarda bu sene kemer sıkma telaşına girdiler. yurtdışına satın yurtdışında kaleci arayan klüplerle irtibat kurun. bu durumu hem harun adına hem kendi adımıza pozitif kullanalım. misal sinan bolat var kaç senedir belçikada ve en iyi kaleciler arasında gösteriliyor tr geldiğinde görmüştük ne kadar bidon olduğunu. harun belçikada hollandada fransada orta seviyeli bir takıma satabiliriz. hatta almanyada herhangi bir bundesliga takımıda olabilir. harunu yurtışına güzel bir pazarlama ile omuzlarda gönderebiliriz.

  3. Değerini bulmayan hiçbir futbolcuyu vermeyeceksin Harunun değeri Türkiye içinde 7-8 milyon euro, Avrupa için ise 10 milyon euro satacaksın.Kimseye zorla Harunu satmıyoruz.İsteyen bu paraları verir.

  4. gelir tl gider euro kimsede para yok gs zaten bitçeden dolayı uefa incelemesinde aç onun için bütün topçular akıllarını başına alsınlar vergisiz kılçıksız kazandıkları parayı alsın şükretsinler millet 1600 tl ile ay sonu yapmaya çalışıyor. ev geçindiriyor çocuk okutuyor. allah herksin yardımcısı olsun

  5. Harun gibi para edecek bir oyuncu varken elimizde ve borç batağındayken ne bir türk takımının kelepir transferi olmalı ne de takas yapılmalı türkiyede para yoksa yabancılarda var illaki bulunur dışarıdan alacak biri verin 5 milyona klupte rahatlasın

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu