Bana ‘git’ deseler burada durmam!

Samet Aybaba, kadroya almadığı oyuncuların kendilerine kulüp bulmamalarından şikayetçi. Kaynak: Bana ‘git' deseler 1 dakika durmam!

Özlüce’de çalışan futbolcuların istenmedikleri halde ısrarla kaldıklarını söyleyen Samet Hoca, “Gitmelerini istiyoruz ama hiçbirinden ses çıkmıyor. Herhalde,  -gerekirse oynamam 3 yılda kazanacağımı 1 senede alırım- diyor” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Afyonkarahisar kampından, kadroya almadığı oyunculara sert mesaj gönderdi…

“Ben istenmediğim yerde bir dakika durmam ama bu arkadaşlara -gidin- dememize rağmen hiçbirinden ses çıkmıyor” diyen tecrübeli teknik adam, kulüplerin, oyunculara fazla para vermelerinin cezasını çektiğini söyledi. Futbolcuların büyük paralar kazandığına dikkat çeken Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

3’TE 1’İNİ ALAMAZ

Kadroya almadığımız oyuncular Özlüce’de çalışıyor. Özlüce’de 6 milyon Euro yatıyor anlayacağınız. Kembo 1 milyon Euro’nun üstünde, Necid 900 bin Euro… Gitmelerini istiyoruz ama kimsenin niyeti yok gibi.

Başka takıma gitseler şu an kazandıkları paraların üçte birini alamayacaklarını düşünüyorlar herhalde. maalesef böyle bir düzen var Türkiye’de. Futbolcu, -gerekirse oynamam 3 yılda kazanacağımı 1 senede alırım- diyor.

NİYE DURAYIM Kİ?

Oynayarak değer kazanacağını düşünmüyor.  Bakın bizim şuan mevcut kadromuza büyük para alan futbolcu sayısını düşürdük. 6’dan fazla yoktur.

Eğer bir oyuncu istenmiyorsa veya gitmek istiyorsa bunun şartlarını yerine getirmeli. Bana biri -seni istemiyoruz- dese niye durayım ki? Kimsenin kimseyi huzursuz etmeye hakkı yok. Kendine kulüp bulacak ve gidecek.”

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Maalesef gönderemeyiz. Oyuncu bir yere gitmek istemezse bonservisi ile satsan da elinde kalır. Şöyle örnek vereyim, Sercan’a Kilisspor 100 milyon euro bonservis verse ve Sercan gitmek istemezse o transfer yatar. Kiralama için de aynısı geçerli. Futbolcular Bosman kuralı ve sendikalaşma öncesi kulüpler tarafından mal gibi kullanıldığı için, artık müsade edilmiyor. Ellerinde kapı gibi kontratlar ve tilki gibi menajerler var. Ne yazık ki Türkiye’de bir çok kulüp bu durumda.

      13
  1. Dün Kembo haberi vardı galiba herkes yorumlarda verdi veriştirdi, sonra okkalı bir abi haberi kaldırttı galiba !!!! İki yıldır çöplere dünya para saçan nerede ? Kimse ağlamayacak, başarısız olduğu halde koltuğa seçilenler var !!!!

    11
  2. o yüzden sözleşmete yapacaksın. sezonda en az 25 maç oynamaz ise maaşını alamaz diye. bak nasıl köpek gibi oynuyorlar.

  3. arkadaş kümeye gidiyoruz körmüsünüz iki adam ikisininde bonservisi elinde bu iki adam bizi avrupaya götürür biri taraftarın ve benimde sevmediğim volakn şen diğeri olmaz denilen gs dan yasir bedava kaliteli topcular birini sağa birini sola koy defasn bence kötü değil titi ekong ertuğrul aziz barış sezonu cıkartırkar.hatta yusuf erdoğan sağ bek bile oyanayabilir zamanında oynadı furkan cağatay emirhan aytac badji sehu bunlardar ikisi ortasahaya yeter tek eksik bir forvet almak paramız yoksa alınamıyorsa stancu var o kadar kötü değil kadromuz bir volkan bir yasin sezonu uefada kapattırır bize

    5
    1
  4. Haklisin hocam iyi guzel eyvallah da Bursasporda bile oynayamayan adami hangi ligten hangi takim alacak ? Ve bu paralari verecek, Ali aya soyle bunlari samet hoca ali aya, 10. Haftaya kalmaz sen de gidersin zaten kimlere guvenip buraya gelmisim diye

  5. BİRİ SİZDEN HAKSIZ ÖDEME ALIYORSA BUNU VERMEMEK İÇİN BİR SÜRÜ ALTERNATİFİ VAR BUNU BENMİ SÖYLÜYECEĞİM ATARSIN TARAFTARIN ÖNÜNE YADA İLLEGAL YOLLARDAN HALLEDERSİN YADA HERKEZE İKİ SAAT İDMAN YAPTIRIRKEN BUNLARA GÜNDE ÜÇ SAAT İDMAN YAPTIRIRSIN HAKLI OLARAK PARA VERİYORUM OYNAMANIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMANIZ LAZIM DİYECEKSİN BAKALIM BU TEMBELLER NE YAPACAK

  6. Başarıyı ilke edinmiş insanlar, başarı finansmanının olmadığı bir organizasyonda görev almak istemezler. Bugüne kadar birkaç istisna dışında hangi başkan, hangi teknik adam ve bunlarla birlikte hareket eden hangi insanlar kulüp başarısını hedef aldılar ve bu hedefin paşinden koştular? Tabii ki hiçbiri. Eeee. Atalarımız ne demiş? Kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmaz. Bize de bu kargaların geride bıraktığı kokmuş bir gelecek kalır. Durum bundan ibarettir. Gerisi teferruat.

  7. bIRAK BU AYAKLARI SAMET AYBABA,profesyonel superligdeyiz,3. amatör kümede değil. Sende biliyon ya,maksat laf olsun torba dolsun.gİT GİT GEL GEL OH NE ALA ,SEN RÜYANDA BİLE BÖYLE Bİ DÜNYA GÖRDÜNMÜ GÜLÜM. üç maç sonra sana git dedilermi senide görürüz de,sen gidince yeni hocanın senin git dediklerine forma vermeyeceği ne malum,bu adamları başımıza silah dayayıp aldırmadılar,bazısına bonserviste vermek suretiyle resmen transfer ettik ve şu kadar sene sen bize lazımsın gel topunu oyna deyip imza attık. Senin pozisyonunda bir profesyonelin böyle saçma konuşması açıkçası kulübü nasıl bir cahilin eline verdiğimizi düşündürttü,trübüne oynamayı bırakıp sahada futbol oynatmaya odaklan Samet aybaba,bu sene kümenin ilk iki adayından biriyiz,AMAN DİYEYİM….

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu