Aybaba “Bitirin artık bu transferi!”

Bursaspor, Giovanni Sio'ya Yeşil Beyazlı formayı giydirebilmek için hamle üstüne hamle yapıyor. Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ise, artık bu transferin bitmesi istiyor.

Bursaspor‘un peşinde olduğu Giovanni Sio‘nun kulübü Montpellier, forvet için Andy Delort ile imza aşamasına gelmişti. Bu durumda Sio‘nun da takımdan ayrılması artık kesinleşme noktasına ulaştı.

Bursaspor‘un artık somut adımlar atmak için girişimlerini sıklaştırdığı, teknik direktör Samet Aybaba‘nın da, artık bu transferin bitmesini istediği belirtildi.

Tecrübeli teknik adam, Sio transferi ile ilgili yaptığı yorumda ise; “Görüşmeler sürüyor. Gelmesini istediğim bir oyuncu. Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar elimden geldiğince çabalıyorum. Bu transferi yapacağız inşallah. Sizden de gidip kombinenizi alıp bize destek olmanızı bekliyorum.

    43
    27
    1. @Samet Aybaba yorumuna yanıt olarak

      Yaw hoca transfer için falan hiç kendini üzme. Bunların transfer bitireceği falan yok. Burayı Sivasspor’la falan da karıştırma. Sen orda geçen sene Robinho’yu istedin, şak diye aldılar. Burda kendine 2 kaşarlı tost istesen bile alacağın yant belli: Para yok. … Ali Ay’ı. Ne hallere düşürdü koca camiayı.

      8
      3
  2. Beceriksiz yönetim ile gerçek tanışma şimdi gerçekleşti…. 3-4 haftaya bu yönetimden bir cacık olmayacağını , Amatör kümede takım yönetebilecek kabiliyette olmadıklarını da anlar Samet Hoca

    25
    4
  3. OHHOOOO GUNAYDIN SAMED HOCAM Gerçek bursaspora hoş geldin samed hocam buyur otur şöyle burası kaybedenler kulubü

    6
    4
  4. aynı bölgeye Aytaç badji atasanov alınır mı ya. Kim oynayacak göbekte. Shehu Furkan bir sürü gençte var. Takıma kanat lazım. Çöplerden kurtulup iki kanat bir santrafor alsak kadromuz o kadar da kötü değil

    5
    2
  5. Başka transferlerde yapılacak mi?bu yönetimle bana göre transferler zor yetişir taraftar olarak kombine almakla çözüm olsaydı çok şey degisirdi transferlerde pasif kalıniyor

    4
    2
    1. @musisi timsah yorumuna yanıt olarak

      Neyin iki kanatı yaa? Ali Dede gitsin kanatçı babadan üç beş tavuk kanadı alsın da, 3 aydır maaş alamayan zavallı gariban personelin karnı doysun.

  6. Bursaspor un iyi yerlere gelmesini istiyosan alcan sio yu kanatada yasin öztetin alsana ilk 6. Sırayı oynarız mesela ilk11: harun aziz ekong titi barış orta saha aytaç badji ön libero furkan kanatlar yasin le yusuf forvet sio en az sio bizim ligde 15 gol atar yasinde 7 desek taşırlar takımı

  7. baştan yazdık transfer yapmazlar diye kac dedik dinlemedin yaşayarak ören bedeli ağır olsun transferi unut alerjisi var yapmaz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu