Mehmet Batdal iddiası!

Bursaspor'un, Başakşehir'le sözleşmesini fesheden Mehmet Batdal'la ilgilendiği iddia edildi.

Forvet hattına bir an önce takviye yapmak isteyen Bursaspor için bir iddia daha ortaya atıldı. Yeşil Beyazlı kulübün, Başakşehir‘le sözleşmesini fesheden Mehmet Batdal‘la ilgilendiği iddia edildi.

Geçen sezonun devre arasında Osmanlıspor‘a kiralanan 1.95 boyundaki forvet oyuncusunun Bursaspor‘a gelmeye sıcak baktığı da bildirildi.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Transfere bak hizaya gel.dassah geçiyolar taraftarla gayri. Bunlar bursasporu sevmiyorlar kesin. Yoksa böyle olmaz. Nerde rahmetli yazıcı. Allah rahmet etsin gerçek bursasporlu başkana.

      4
      3
    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      kubilayın tecrübelisi. klasik pivot santrafor. yan ortalarda hava toplarını alır. sağa/sola indirir. yardımcılarına alan açar. ikiye/birlerde duvar olur. faydası teknik adamın sistemiyle alakalı. bursa taraftarının sevmediği bir stil.
      şahsen taraftar olarak teknik işlere karışmam ama spor sever olarak pivot santraforla oynayan takımları sevmem. yan ortalara da karşıyım. çünkü ”pas kişiye, orta herkese” bana göre kanatlar ya içeri dripling yapmalı ya da çiziye inip ayağa gol pası (asist) vermeli.

      haberin doğruluğuna inanmıyorum. forvet alınacaksa çabuk, kuvvetli, sezgisi yüksek, vuruş tekniği iyi olan biri hatta bir kaçı alınmalı.
      bu arada bu kadar çok olumsuz yorumlar ve kulübe küskünlük geleceğimiz açısından başka bir tehlike ve hiçte hayra/alamet değil. sonuçta futbol her ne kadar teknik/taktikten ibaretmiş gibi görünse de, aslında bu oyunun % 90’ı ”MORAL-MOTİVASYONDUR!” çünkü içinde insan faktörü var.

      keyfiyet, elbette camianındır. özellikle de ”taraftar ve yerel medya!” Allah korusun bu takımın başına bir şey gelse en büyük mağduru bu ikili olacaktır. yönetimler, teknik adamlar ve futbolcular bu alemde her zaman için YOLCU!, taraftar ve medya ise HANCIDIR.

      6
      1
  1. geçen seneki karabüğün ligin 2.yarısındaki senaryo gözümde canlanıyor neden bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

    42
    9
  2. 9 numara diye tabir edilen, merkez santrafor oynayan, hava hakimiyeti olan,
    tecrübeli bir topçuya ihtiyacımız var bence, hem ligi bilen, hem maliyeti düşük ise
    1+1 yıllık sözleşme imzalanabilir, alternatif olarak kadroda bulunmalı,
    200 BİN TL aylık versin 10 ay boyunca 2 MİLYON TL eder,
    İlk 11 oynayıp takımın kazandığı her maç için 50 BİN TL,
    beraberlik için de 25 BİN TL maç başı verirsin, yıllık maliyeti;
    3-3,5 MİLYON TL arası oldu mu bence yeterlidir, katkı koyacağına inanıyorum.

    11
    11
  3. Harika olur. Bu adam 11 delisi ve geçen sezon Osmanlı’da neler yaptığını gördük. Bizi 2-3 yıl idare eder bu adam. Tabi Ali dede kesenin ağzını açarsa

    8
    59
    1. @TexaslıDayı yorumuna yanıt olarak

      Hakkaten harika olur. Kazmalıkta Türkiye’nin 2 zirve santrfprundan biri. İlki Kubilay Kanatsızkuş, diğer versiyonu da bu Mehmet Batdal denen kereste. Bunu da alırsak ikisi de Bursaspor forması giyecek ne güzel. Kubilay’la ikisini bi koycan bunları santfor mevkiine, Off. Koca sezon toplamda 3 gol atarlarsa şerefsizim.

      3
      2
    2. @TexaslıDayı yorumuna yanıt olarak

      Tam bir menajer pazarlaması.Adamin da en genç bulabildikleri en genç resmini bulmuşlar ki milletin bilinçaltına iş yapar mesajı versin.Yemezler sayın menajerler.Baska takıma göndermeye çalışın Mehmet batdali.

      12
      5
    3. @TexaslıDayı yorumuna yanıt olarak

      Düş bu takımın yakasından sen ya Mehmet batdal kim süper olur yazmış 2 gol atmış adama vizyonuna sokayım bide Ali dedeye yazmış hey Allahım ya

      17
      4
  4. Bırakın artık yaşlı başlı ununu elemiş oyuncuları sakatlanıyor sorunları bitmiyor.Hadi aldın satabilecekmisin…Genç ileride para kazanacağın takıma katkı sağlayacak oyuncu profiline girmesi gerekiyor Bursasporun…

    5
    4
  5. Mehmet Batdal hiç bir zaman bekleneni veremedi ki artık süper lig de forma bulabileceği takım yok PTT düzeyinde belki 1-2 sene idare eder ki biz zaten PTT takımıyız anlaşırlarsa başkanın çöplerinden olur

    4
    4
  6. Bence çok iyi adam, güçlü fiziğiyle topu saklayabiliyor, kanata gelip baskıya rağmen güçlü fiziği ve tekniğiyle rakipten sıyrılabiliyor, kafa golleri zaten malum, nesini beğenmiyoruz.

    2
    3
  7. türkiye süper liginin tek pivot forveti….direk golcü değil…yıpratıcı…arkadan gelen oyunculara koridor açıcı bir forvet…havatopları çok iyi…top saklaması oyunu önde tutmada kullanılması gereken bir forvet…itiraz edenlere saygım var…ama çok faydalı ve problemsiz bir oyuncu….başakşehirde şampiyonluğa oynayan takımda da çok başarılı oldu…adebayorun gelmesi sonucu takımdan ayrıldı…bize kesinlikle faydalı olur

    2
    3
  8. Transfer yapmak için transfer yapmayın artık battal bizim takımın santraforu olamaz he yedek dersen bile stancu ve kubilay var zaten cook mu farkı var bunlardan.Menajer oyunu bunlar bu takıma furkan dan daha iyi bir top dağıtıcı ve iyi bir santrafor ve bir kanat lazim en azindan.
    Minumum 3 transfer daha lazim .
    En büyük sorun elde kalan çöplerden kurtulmak alacaklarına karşı fesh edilebilen varsa gönderilmelidirler.Gonderemiyorsan cezaları okkalı yaparsın burunlarından getirmek lazim baska yolu yok.

    2
    4
  9. 32 mehmet batdal kesinlikle yararlı olur.Kubilay süperlig oyuncusu değil .PTT de bile ilk 18 e zor girer.Mehmet batdal,rakip müdafayı defanstan çıkarmaz,yere sağlam basan güçlü santrafor,tıpkı Turgay BAHADIR gibi,ABD’ye kaça ismi lazım değil gibi.Boş boş yorumlar yapmayın Mehmet Batdal Bursasporumuza çok yararlı olur.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu