Üç kaleci ile devam

Bursaspor'un dün başlayan Afyon kapındaki ikinci etap çalışmaları yine üç kaleci ile devam edecek.

Ataberk Dadakdeniz‘in Finlandiya‘da dün başlayan U19 Avrupa Şampiyonası‘nda bulunmasından dolayı Yeşil Beyazlılarda ikinci etapta da Harun Tekin, Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer rekabet içinde olacak. Bu arada son olarak Mustafa Er‘in ekibinde yer alan kaleci antrenörü Koray Tanrıverdi de Aybaba’nın ekibine dahil oldu ve kampa katıldı.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yanlışımvarsa düzeltin arkadaslar ama bildihim kadarıyla koray tanrıverdi zaten bursasporun altyapısında görev alan kaleci antrenörlerinden degil miydi? Üstelik muhammet okan gibi kalecilerin bu seviyelere gelme sebebi olarak koray hocayı gösteriyorlardı.

    8
    2
  2. Kaç kaleciyle devam ediyordu hep 3 kaleci habermi bu şimdi sırf sayfa dolsun diye haber yapıyorsunuz gidin gazetecilik okuyun öğrenin bu işi

    4
    4
  3. Okan 1 sene daha iyi bir takıma kiralayıp sezona kalan 3 kaleciyle açmak en hayırlısı. mesela adana demir flaş transferler yapıyor eskişehir keza öyle buna gençlerbirliğide eklenebilir okan bu takımlara kiralık gönderilebilir.

    3
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu