Gidecek oyunculara teklifler var!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, forvete takviyenin artabileceğini ve bu sayının üçe yükselebileceğinin sinyalini verdi. Göndermeyi planladıkları oyunculara ise teklif olduğunu belirtti.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeni sezona 28 futbolcu ile başlayacaklarını belirterek, “28 futbolcu ideal. 7-8’i altyapıdan, 10’u yabancı, 10’u da yerli belirleyerek, 28’e ulaşırız. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. İki ya da üç forvet transferi yapacağız. Eğer oyuncu değişimi olursa, onların yerine de isimler alacağız.

Yönetim kanadı ve teknik direktör arkadaşlarımız da gidecek oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyor. Bazı futbolculara teklif var. Oyuncunun getirisine bakacağız, ona göre karar vereceğiz” dedi.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Getirimi, ya bunlar kafayı yemiş. Ulan adamı göndermek en büyük getiri zaten. Daha da para kazanmayı mı düşünüyosun. Adamı gönderince kanını emdirmicrksin işte.

    16
    1. @rebel536 yorumuna yanıt olarak

      Joshua John , Sercan Yıldırım , Sane gibi oyuncular için dediklerinde kesinlikle haklısın fakat hocanın bahsettiği şey Aziz Behich ve Ekong için teklifin geldiği . Hatta Harun için de 1-2 takımın girişiminin olduğu söyleniyor . Bu 3 oyuncudan minimum 7-8 Milyon euro gibi bir fiyat elde edebiliriz umarım .

      10
  2. Sabah laktım şöyşe bi başlıkları gördüm,dedim Allah’ı rüyada degilim degil mi
    gidecek olanlara teklifler, sözleşme fesh edilenler, Rusyaya gidenler
    bi de yeni transfer haberleri gelse ohh misss

    13
    2
  3. harun ,aziz,ekong ve hatta badji ,aytaç transferinden sonra shehu beizim için gereksiz bu dört futbolcuyu 10 milyon euro ya satsak biraz rahatlarız ,kalede ve ön liberoda problem yaşamayız onur ve emre hatta yusuf sol bek oynar sol bekte de sorun olmaz zaten bir stoper transfer edilecekti ekong en son arayacağımız adam olur tam bir el bombası üstelik ekong 900 bin euro harun ve aziz 750 er bin euro alıyorlar senelik 2.4 milyon euro kar etmiş oluruz bizim için öenmli olan iyi bir kanat iyi bir forvet ve iyi bir 10 numara almak olmalı 3 tanesi ortaama 1 milyon eurodan 3 iyi oyuncu alanıabilir ,kubilayda bir özgüven problemi var kiraya verilmeli stancuyada talip varsa sastılmalı

    2
    4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu