Sözleşmesi feshedildi!

Bursaspor Yönetimi sakatlığı nedeniyle iki sezondur forma giyemeyen Serdar Kurtuluş'la karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşmesini feshetti.

Tecrübeli futbolcu 1 ay sonra tedaviye gidecek ve eğer sahalara dönebilirse Bursaspor‘da bedavaya oynayacağını söyledi. Serdar‘ın alacağından büyük fedakarlık yaptığı bildirildi. Kadroda düşünülmeyen Sercan Yıldırım‘la da yönetim birkaç gün içinde sözleşmeyi feshetmeye hazırlanıyor.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamsin serdar adam, senin hakkinda bile neler dedi bu taraftar bozuntulari, hakkink helal et buyuk bursasporlu vefakar adam,sercan djyi gorsun de ornek alsin

    69
    7
  2. Bu adama sahip çıkılmalı.Adam karakterli bir davranış gösterip alacaklarından feragat etmiş.Kulube de bu çocuğa sahip çıkmak yakışır.Sercan gibi karaktersizlik yapıp kulübe ihtar çekmedi.

    38
    4
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Böyle karakter li oyuncuları ilerde altyapıya vererek kazanacaksın yetişen topçular da fedakar yetişsin. Yolun açık olsun Bursa çocuğu seni unutmayacağız

      4
      1
  3. Futbol hayatı biterse alt yapıda veya scout olarak hazırlıklara başlayabilir taraftarda serdarı kulupte gormek isteyecektir zira her haliyle örnek teskil ediyor

    30
    3
  4. Bizim taraftar gerçekten çok garip adamin futbol hayati bitmis yata yata milyonlari indirmis en iyi zamaninda jimlastik takimina gitmis hala bizim cok bilmis taraftarlar adami yere göğe sigdiramiyorlar zaten top oynayamaz ne bedava si oynayabilecek olsa hiç merak etmeyin bedava oynarim demez akilli olun biraz.

    6
    7
  5. Ben olaya profesyonel bakıyorum arkadaş, bu haberleri görünce hele şükür diyorum;
    2 yıldır futbol oynamayan tamam mağdur olmuş bir futbolcu var fakat maddi olarak da
    zor durumda olan bir kulüp var bu şekilde diğer fazlalıklarımızdan da kurtulmak dilegiyle
    kaç para verilmiş, sözleşme fesih için şuana kadar ne kadar maliyeti var bu adamın bir de onu da
    yazsaydınız ne kadar alacgından feragat etmiş bilseydik, 1 ay sonra bedavaya oynıcam sözüne gelince
    sen hele iyileş kardeş, yıllardır zor yürüyosun futbol oynamayı düşünme bence sahalara dönmesi çok zor
    belki bu sezon kuvvetlendirme antrenmanları yaparsa seneye dönebilir o da nerede oynayacak
    artık süper lig kapısı kapandı, hocalık amacı varsa altyapı da antrenörlük teklif edilebilir

    5
    24
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Vicdansız şiptar. Sen kesin Ali Ay’sın. Sahte isimle yazıyorsun burlarda. Yorumun çok duyarsızca. Önce insan sağığı. Sonra klüp mulüp ıvır zıvır. Kulüp dediğin de kıllatıyorsunuz sanki. 3 senedir kümede kalınca konvoy yapıyoruz yine. Ertuğrul hoca söyleyince kötü olmuştu. Gerçekleri görün artık, görün.

      8
      3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu