Aybaba “Sahada 16 yaşında çocuğu izlemek keyifli ama…”

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, gençleri sahada izlemenin keyifli olduğunu ancak kendilerini de geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Aybaba, video hakem sistemiyle yenilen golle alakalı ise, "Sistem neyi gösteriyorsa o olsun. Ne bize ne de rakibe hak geçmesin" yorumunda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Balıkesirspor‘la oynanan ilk hazırlık maçının ardından açıklamada bulundu. Aybaba, “Futbolcularımız önümüzdeki hafta daha da gelişerek, daha iyi yerlere gelecekler.

16 yaşındaki bir çocukla çıkıp, onu 90 dakika seyretmek keyifli bir şey. Ama kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.

Sistem üzerinde değişiklik elbette yapacağım. Transferlerimiz gelsin, milli takımlarda bulunan futbolcularımız da kampa katılsın, daha farklı şeyler düşüneceğiz” dedi.

Samet Aybaba, ‘VAR‘ sistemi ile ilgili ise önce esprili bir dille, “VAR bizim için güzel oldu” dedi sonra da şu açıklamayı yaptı: “Kimsenin hakkını yemesinler. Sistem neyi gösteriyorsa o olsun. Ne bize ne de rakibe hak geçmesin. Rakibi de ayrıca kutluyorum.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şu takıma iyi 2 kanat 1 forvet alabilirlerse 2 bu takım ucar ayrıca stoperlerden biri giderse stoperede vukovic

    34
    7
  2. Takımda yetenekli gençler var hatta ligin en genç takımıyız şuan
    Orta sahaya Batalla
    Kanada Bryn Luiz tarzı kaliteli tecrübeli 2 yabancı oyuncu almak gerekiyor acilen
    Aytaç , badji ve Yusuf erdoğan ın kilit açma özelliği yok

    28
    11
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Yoksa Başakşehir , Beşiktaş , Galatasaray gibi kurt takımlara karşı çok sıkıntı yaşarız.
      Ucuz saatçi toplamaktan vazgeçelim artık
      Başakşehir Bundesliga 1 den oyuncu alıyor
      Az ama öz , kaliteli alalım

      39
      5
    2. @BR yorumuna yanıt olarak

      çağatay, furkan,berat öz güvenli ve gerçekten hocalarını dinleyerek ilerlerse, çelik kasa getir açarlar . bu takım bu sene ilk 7 de tamamlarsa seneye şampiyonluğa oynar.o sene bu sene olmayabilir ama o sene seneye olabilir!

      41
      6
    3. @BR yorumuna yanıt olarak

      bursaspor, yeni sezonda kesinlikle 10 numaralı sistem ile oynamamalı.
      dünya kupasında yıldız oyuncular, takım oyunu karşısında yok olup gittiler. görmek istediğim bursaspr,
      a- takımdaşlık ve arkadaşlık. birlikte hücum, birlikte savunma.
      b- topa agrasif, mücadele gücü yüksek, skora razı olmayan, rakibi cezalandırıcı.
      c- ”basit-çabuk-derin” oyun anlayışı.

      53
      1
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        Hırvatistan dünya kupasında 10 numarasız başarılı oldu 3 merkez ortasaha ile Olabilir neden olmasın. BEKLEYİP GÖRMEK LAZIM . Badji ve Aytaç iyi oynarsa desteklerim

        18
        4
        1. @BR yorumuna yanıt olarak

          Hirvatistanin 3 merkez ortasahasinin biri modric biri raketic. Adamlarin 2 on liberosu ayni zamanda klasik 10 numara kadar teknik zaten. O yuzden onlarda 10 a ihtiyac yok ama bizde var. Aytacla mi badji yle mi acacan kiliti.

        2. @BR yorumuna yanıt olarak

          Ortası Modric rakitic Kovacic bir de brozovic var neyin 10 numarasını kastediyorsun.Senin batallandan falan teker teker daha iyi 10 numara oynarlar yanlış anlama.O yüzden gereksiz karşılaştırma yapma vereceğin en iyi örnek Rusya olabilir orda da takım olarak savaşıp bireysel yeteneklerle sonuça gittiler.Boş yapmayalım o yüzden Fransa’dan sonra dünyanın en iyi ortasahasına sahip takımla kıyaslama yapma Modriç dediğin adam baloon dorun en büyük adayı haberin olsun burda herkes yorum yapmasın ya birbirinizi yanlışlarla kötü etkiliyorsunuz eyvallah iyi niyetlisiniz eyvallah özel görüşünüz de futbolu bilmeden ya da biliyorum sanarak yorum yapmayın şampiyonluktan sonra herkes bi profesör oldu varya bizi bitiren de bu oldu sal hocaya sen 1 biliyorsan 1 milyon biliyor geç boş muhabbeti

          5
          1
          1. @Gazi yorumuna yanıt olarak

            Kardeşim Perisic, Kramaric ve Kalinic gibi yüzü forvete dönük sahada ayak basmadık yer bırakmayan her an gol atabilecek kadar tehlikeli ortasahaları da mevcut futbol nasıl oyuncularla oynanır görsünler.

  3. Çağatay ve sağ bek muhammet emin kimsenin beklemediği bir anda ortaya çıktılar. Eğer şımarmadan devam ederlerse ikisi de büyük kazanç olur. Bir diğer büyük sürpriz alper. Bu adamın her yönüyle iyi oyuncu bence bu sene kesin katkı verir. Aytaç çok faydalı transfer. Badji buysa yarı fiayatına oynayan sheu’ya ayıp etmişiz derim. Kubilay güçlenmiş ve kesinlikle ileri gitmiş. Neredyse tüm kafa toplarını aldı.furkan yoktan var ediyor, son topları da iyi kullansa milli takıma gider. Yenildik ama kötü bir maç değildi.

    5
    1
  4. Evet gençlerin çoğu Kubilay dışındakiler iyiydi. 1 forvet 2 kanat 1 on numara alırsak ancak dişli bir takım olabiliriz. 1 forvet dememin sebebi şu Necidi alın bi antrenmanda oynatın ben inanıyorum Samet hoca ondan faydalanacaktır. En azından para yok diyorsun 2 forvet parasını adam gibi 1 forvete verin.

  5. Çağatay büyük topçu olur, tabii sercan gibi şımarmazsa, Muhammed çok iyi bir sağbek olur, tabii çok genç zaman lazım.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu