Bu çocukta iş var!

Bursaspor'da Çağatay Yılmaz'ın performansı dikkat çekti.

Bursaspor‘un genç ismi Çağatay Yılmaz, Balıkesirspor maçının da yıldızı oldu. Sergilediği futbolla adeta Messi‘yi andıran Çağatay, ileriye top taşımada oldukça etkin oldu.

Samet Aybaba‘nın da gözüne giren Çağatay‘ın, yeni sezonda tecrübeli teknik adam tarafında A takımda oynatması bekleniyor.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne kadar saçma bir medya messiyi andırmış yok messi Çağatay ı andırıyor yıllardır. Nedir bu messi sevdası ondan sonra bi havalar aha bana messi diyorlar sercn da messiydi zamaninda ? Şimdileri kimse istemiyor acayip şisirme haber 15 yaşındaki cocuk bile yazar bu haberi .

    88
    3
    1. @Yücel yorumuna yanıt olarak

      bir de şu açıdan bakmak gerek. var sayalım ilk 10 haftada böyle istekli ve kıvrak,zeki vs oynadı, üstüne de 7-8 gol attı atttırdı. avrupa takımlarının dahi dikkatini çeker. sonra az bi paraya alırlar devre arasında elinden. reklamın iyisi kötüsü olmuyo cidden. bari bir kaç çocuk parlasa da iyi yerlere gidip bize de kazandırsınlar. prestij katar takıma

      26
      1
  2. Yetenekli ama daha hiç süper lig tecrübesi yok. 18 yaşında. Bu sene ptt 1. ligde 25 maç oynasın star olur. 19 yaşında dönüp bursaspor forması giyer

    12
    28
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Bırakın ptt ligini oynasın bizde. Sanki çok mükemmel kadromuz varda takıma giremeyecek diye düşünüyorsunuz. Çıksın oynasın topunu iyi ya da kötü bizde pişsin.

      13
    2. @BR yorumuna yanıt olarak

      Pttye gonder oynasın oyle kolay degil, kimse senin topcunu gelistirmek icin ugrasmaz, okan kocuk gibi her zaman boyle bir sans karsımıza cıkmaz.

      34
      1
    3. @BR yorumuna yanıt olarak

      Haklısın ben de neredeyse aynısını düşünüyorum ama bir yandan da kafamda şu soru var “Avrupa takımları neden korkmadan oynatıyor altyapıdan çıkan oyuncularını?”

      41
      1. @Alperen yorumuna yanıt olarak

        Çünkü Avrupalılar çocuklarının yaramazlık yapmalarına izin veriyorlar bizde yaramazlık yaparsan dayağı yersin bu evde de böyle futbolda da böyle.

      2. @Alperen yorumuna yanıt olarak

        Çünkü adamların alt yapı oyuncuları a takımla aynı havayı teneffüs ediyor. Profesyonellik bilinçleri üst düzey. Çocukluktan beri gelişimleri takip ediliyor. Sahada neyi yapıp neyi yapamayacakları biliniyor ve ona göre diğer oyuncular oluşabilecek boşluğu dolduruyor. Taraftar da durumun farkında olduğu için destek oluyor. Bizde ise tam bir saatli bomba olabiliyorlar. Aidiyet duyguları ve profesyonellikleri parayı görene kadar. Milli Takıma bile torpille topçu alınan ortamda uzak hedefleri de yok oluyor. Sosyal medya ile beraber suni bir öz güvene sahip oluyorlar. Birkaç maç kötü oynayınca taraftar baskısını kaldıramayıp sıradanlaşıyorlar. Tüm bunlara rağmen bizim kadar hiçbir takım alt yapı oyuncularına şans vermemiştir.

  3. Ptt 1. Lige kiralanacksa sadece antrenman tesisleri ve teknik direktörü iyi olan hedefli bir takıma kiralansın tabi böyle bir takım varsa. 17 yaşındaki çocuk süperligde oynayamaz algısını çok yanlış buluyorum. Dünya kupasında milli takımlarda 20 yaş altında ilk11 oynayan sürüyle futbolcu var bunlar kendi kulüplerinde 16-17 yaşında futbol oynadılar diye oralara geldiler. Çocuğu 1 maçla yükseltmek de alçaltmak da olmaz. Beklenti baskı yaratabilir bunu yapmamak gerekiyor. Onların da mütevazı bir şekilde çok çalışması şart, önce karakter kazanmalı futbolcu sonra yeteneği varsa zaten biryerlere varır.

  4. Arkadaşlar konu dışı ama kamuflaj forma m beden olan olan benimle iletişime geçebilir mi babama alıcam doğum günü bulamıyorum hiç bi yerde 05304428016

  5. bir hareket yaptı diye abartın abartın da yarın parayla yatıp kalksın kendini yıldız sansın yıldız nası bişeyse

    1. @murat yorumuna yanıt olarak

      Sadece izlemeni isterim yargılamadan, küçüklükten beri tanıyorum bireysel yeteneğiyle yapabileceklerinin sınırı yok alışırsa sol kanatı uçurur sadece biraz daha forma giymesi lazım

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu