Yeni transferler ilk maçında ne yaptı!

Bursaspor'un ilk hazırlık maçı olan Balıkesirspor karşılaşmasında gözler yeni transferlerdeydi.

Teknik direktör Samet Aybaba, Aytaç Kara‘ya 11’de şans verirken, Badji ve Atanasov, mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

İlk yarıda forma giyen Aytaç Kara, 9’uncu dakikada kullandığı serbest vuruşta top direkte patladı. Duran toplarda da etkili bir isim olduğunu gösteren Aytaç, Samet Aybaba‘dan tam not aldı.

Stephane Badji ise oyuna ikinci yarı girdi. Tecrübesiyle dikkat çekti. Ancak çok büyük varlık gösteremedi.

Jani Atanasov ise maçın 60’ıncı dakikasında Aytaç Kara’nın yerine oyuna dahil oldu. Bir penaltıya sebebiyet verdi. Beklentilerin uzağında kaldı.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Sewih yorumuna yanıt olarak

      takımda atanasovu istemeyenler var..barış başı çekiyor .çocuğa frikik attırmamak için her türlü numarayı yapıp furkana attırdı…bu çocuğu lig başlamadan yiyecekler belli ettiler..

      21
    2. @Sewih yorumuna yanıt olarak

      Olay medyadan abileri olsa güzelce överlerdi 🙂 ozan çok iyi, emirhan, çağatay, muhammed emin, okan, muhammed hepsi iyiydi. Biri hariç kazma kubi. Aytaç çok faydalı olucak çok beğendim

      82
      1. @Robert yorumuna yanıt olarak

        Olay medya geçmişte Batuhan ALTINTAŞ’ı göklere çıkarırdı,Enes ÜNAL’ı pas geçerlerdi,geçen sezon sonlarında olduğu gibi halende öyle ne hikmetse TİTİ’nin şakşakçılığını yapıyorlar,Menejerlik’mi oynuyorlar nedir?

  1. Alper denen adam geçen yıl niye oynamadı çok yetenekli cagatay denen genç yıldız adayı pişirirse kendini super olur aytaç on numara atanasov heyecanlı.BADJI BADJI DIYENLER BAKAYE TRAORE ‘NIN AYNISI MAL GIBI AGIR OYUNCU KUBILAY DA AYNI ZATEN.FURKAN SOYALP IYI KANATLARDA HOZLI ADAM OLMASI SART

    57
    5
  2. 1- ORTASAHAYA BİR BATALLA LAZIM
    2- KANADA BİR BATALLA LAZIM
    3- FORVETE BİR BATALLA LAZIM
    LİGİN EN GENÇ TAKIMIYIZ GÜZEL … AMA BİZE 3 TANE BATALLA LAZIM…. KİLİT AÇMAK TECRÜBE İSTER

    48
    10
  3. Alper ve Çağatay üzerinde durmak gerekir. Aytaç iyi transfer..hazırlık maçıda olsa bursasporun bu maçları kazanması lazım..

    42
    2
  4. Alper i çok begendim . Tam futbolcu duruşu var top tekniği ileri taşıması falan süper. Kubi ye gelince gel yol yakınken başka meslek seç hem kendine hem bize yazık etme.

  5. Sitede beşiktaş formalarının reklamı dönüyor yazıklar olsun bursasporluyuz net para için bu kadar karaktersiz lik olmaz ne farkınız var kongrede oyunu parayla satanlardan

    3
    2
  6. Kubilayin amaci ne ve ne yapmak istiyor anlamis degilim kendini gösterip takimda kalmak yerine sanki yok beni illede 2. lige gönderin der gibi bir hava icindeydi bundan medet umanlar varmi acaba..

    3
    1
    1. @osmanli-16 yorumuna yanıt olarak

      kubilay takıntısından artık vazgeçmek lazım. adam dün gayet iyi mücadele etti. bütün kafa toplarını aldı. sırtı dönük top aldı, sakladı, arkadaşlarına dağıttı. bir defa fizik olarak çok ileri gitmiş. öz güveni yaşadıklarından dolayı biraz eksik, oynadıkça artacaktır. girdiği iki pozisyonda şut tercihleri daha iyi olabilirdi. bu fizikte ve yaşa ayaklarına hakim , ümit milli bir oyuncuyu almaya kalksanız bütçeniz yetmez. santrofor zor mevki, hergün gelişecektir. örnek olarak diğer santroforumuz stancu’nun gol vuruşu tecrübesinden dolayı daha iyi olabilir ama diger saydığımız özelliklerde çok zayıf. artık kubilay gibi arkadaşlara destek olalım biz karlı çıkarız

      4
      1
      1. @mert can yorumuna yanıt olarak

        Biz başka maçları seyretmişiz o zaman.arkadaşım futbolda duygusallık olmaz alt yapımızdan yetişti diye bu kadarda tahammül sınırlarımızı zorlamak zorunda değiliz burası bursaspor futbolcu yetiştirme yurdu değil..

  7. 1/Kubilay ile olmaz forvet şart yırtıcı bir forvet topu ileride tutacak
    2/sol açık şart(yusuf yine 11de formayı kapabilir)
    3/sağ acık şart(gençler yetmez Çağatay ve ozan kökçü onlarda iyi bakarlarsa süre alırlar takımda
    4/on numara şart Furkan tam 10numara değil

    3
    1
  8. Eğer bu kadroda yusuf erdoğan 11 i hak ediyorsa çağatay 3 4 katı hak ediyor çocuk genç hırslı inşallah Trabzonun abdulkadir e yaptığını biz de Çağatay a yapma cesaretinde bulunuruz bence bu çocuğun eksiksiz tüm maçlarda oynaması gerekir yetenek olarak çok iyi onur güzel tek toplar yaptı badji vasattı aytaç iyidi alperi çok beğendim neden daha önce oynamamış atasanov bence iyi oynadı medya bu çocuğu yemek için uğraşıyor Mehmet Emin mi ne vardı onu beğenmedim Yusuf her zamanki gerizekalı

  9. atanasov bir Berisha vakasidir süperlig futbolcusu degil..yarim Saat oynadi sahada yoktu rakip ptt 1,lig takimi süperlig takimlarina karsi ne yapar düsünmek dahi istemiyorum..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu