Vukovic’i geçemedik! 0-1

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bursaspor ilk maçında Balıkesirspor ile karşılaştı.

Bursaspor 10. dakikada gole çok yaklaştı. Yeni transfer Aytaç Kara‘nın kullandığı frikik direkte kaldı. Hemen ardından gelişen atakta Berat‘ın pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Emirhan Aydoğan‘ın şutunu ise Rukovic kornere tokatladı.

Maçın 25. dakikasında Berat‘ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Kubilay Kanatsızkuş kaleci Rukovic‘i geçemedi. Bursaspor kısa paslarla rakip ceza sahasına kadar girdi. 37. dakikada Çağatay Yılmaz‘ın şık topuk pasıyla topla buluşan Berat‘ın şutu Rukovic‘te kaldı. Balıkesirspor ise ilk isabetli şutunu 43. dakikada kaydetti. Sedat Şahintürk‘ün uzaklardan şutunu Muhammed kurtardı.Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol bulamadı.

İkinci yarıda ilk tehlikeli pozisyon 50. dakikada Yusuf Erdoğan‘dan geldi. Sağ kanattan rakip kaleye giden Yusuf’un şutunu kaleci Rukovic kornere çeldi. Hemen ardından Furkan‘ın şık pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Erdoğan, yine Rukovic‘i geçemedi. Yusuf 56. dakikada bu kez kullandığı frikik ile gole yaklaştı ancak Balıkesirpor kalecisi Rukovic yine gole izin vermedi.

Balıkesirspor 66. dakikada Nizamettin Çalışkan ile penaltı kullandı. Okan Kocuk köşeyi doğru tahmin etse de golü engelleyemedi. Bursaspor 77. dakikada Yusuf ile gole bir kez daha yaklaştı. Furkan‘ın pasıyla topa buluşan Yusuf Erdoğan‘ın şutu Rukovic‘te kaldı.

Karşılaşma 1-0 Balıkesirspor‘un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maç Metre

Saha: Afyon Stadyumu

Hakemler: Koray Gençerler,Önder Yılmaz,Gökmen Baltacı,Abdülkadir Bitigen

Bursaspor: Muhammed Şengezer(45’Okan Kocuk),Titi,Ertuğrul Ersoy(45’Barış Yardımcı),Muhammed Emin Sarıkaya,Onur Atasayar,Aytaç Kara(61′ Jani Atanasov),Emirhan Aydoğan(Stephane Badji),Berat Ustabaşı(45’Yusuf Erdoğan),Ozan Can Kökçü(45’Furkan Soyalp),Çağatay Yılmaz(67’Alper Ademoğlu),Kubilay Kanatsızkuş

Yedekler: Okan Kocuk,Barış Yardımcı,Furkan Emre Ünver,Stephane Badji,Jani Atanasov,Alper Ademoğlu,Furkan Soyalp,Yusuf Erdoğan

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Balıkesirspor: Rukovic, Okan Alkan, Oğuz Yılmaz, Uğur Aygören, Bülent Cevahir (82’İbrahim İçuz), Muhammed Doğan(60’Ottoo), Furkan Çil(60’Foxi), Nizamettin Çalışkan(71’Serdar Güncü), Sedat Şahintürk, Mehmet Boztepe, Steve Beleck

Yedekler: Kaan Eryılmaz,Doğa İşeri,Foxi Ketheovama,Osusuma Ottoo,İbrahim İçuz,Kağan Kayalı,Serdar Güncü,Yunus Emre Kahraman

Teknik Direktör: Giray Bulak

Sarı Kart: 65′ Jani Atanasov

Goller: 66′ Nizamettin Çalışkan (p),

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Öncelikle ben takımı özellikle gençleri beğendim. Çağatay çalışkan, ayaklarına hakim, topu kaptırdığı zaman tekrar kapmak için pres yapıyor. Alper, Batalla’dan sonra topu ayağına aldıktan sonra dikine hızla giden ve çalım atabilen gördüğüm tek futbolcu. Kubilay fizik olarak güçlenmiş ve önceki yıllara göre ikili mücadelelerde yıkılmıyor, ayakta kalıyor. Furkan Soyalp artık abi olmuş, sorumluluk almaya başlamış. Kısaca ben takımda ışık gördüm.

    57
    6
      1. @Bursalı.gururlu yorumuna yanıt olarak

        sezonun fragmanıydı bu,ak taş kara taş meydana çıkmış oldu böylelikle,sezon içinde de çok farklı bir performans beklemiyorum bu çöp takımdan ?

        (bunlara su veren itfaiyenin hortumunu …)

        3
        6
      2. @Bursalı.gururlu yorumuna yanıt olarak

        niye yenildik o zaman. bursaspor taraftarı değil düşmanısın kardeş. gir başka takım destekle. maç hazırlık maçı oyuncuların hazırlanması gelişmesi maçı. balıkesirin penaltı dışında pozisyonu yok biz kalecilerni geçemedik. kazanınca 3 puan vermiyorlar merak etme

        3
        4
        1. @ff yorumuna yanıt olarak

          Kalecilerle karşı karşıya kalınınca ne yapmalı, uzaktan atılan şutlarla gol nasıl yapılır. Hoca bunları oyuncularına anlatmalı.

    1. @İnadınatexas yorumuna yanıt olarak

      Al benden de o kadar. Kubilay ptt 1.ligde zor oynar. Kalede Vukovic değil ödün olsa onu da geçemezdik bu adamla. Hele bi sağdan bomboş pozisyonda gidip manasız biçimde sola doğru çekip harcadığı pozisyon var ki, gerçekten inanılmaz.

      3
      2
  2. Ya bakıyorum bazıları küme düseriz yazmış sahaya cıkan takımdan en fazla 3-4 oyuncu ligde oynar bilin istedim

    11
    4
    1. @Emrecan yorumuna yanıt olarak

      Aynen kardeşim sanki bu kadronun tamamıyla çıkacak takım muhalefet olsun da nasıl olursa olsun mantığı bizdeki?

      1
      5
  3. Sabaha kadar oynansa gol atamayacağımız türden kadrolar kuruyoruz son 2-3 yıldır. Yaratıcı oyuncu olmaz mı bir takımda ? Bu takımın 7 bölgeye bu türden oyunculara ihtiyacı var, yoksa bu senede en basit takımlara bile gol atana kadar göbeğimiz çatlar.

    11
    2
  4. Hazırlık maçlarının skorları bir şey ifade etmez. Alper, Berat ve Çağatay’ın istekli olduklarını gördük. Kampı ne kadar iyi değerlendirirlerse Bursamız için o kadar iyi.

    Ne işi büyütmeye ne de enseyi karartmaya lüzum yok.

    4
    2
  5. Ptt liginin kalecisini gecemedik.
    Bu iyi bir başlık olmamis.
    Durun bakalım daha o bölgelere oyuncu alinacak.
    Dünkü oyuncular yedek kadroyu oluşturanlar.
    Içlerinden birkaç oyuncu ilk onbirde olur kalanları yedek.
    Yinede iyi oynadılar denilebilir.
    Gencecik çocuklar. Destek olmamız gerekir.
    Takıma direk katkı yapacak futbolcular alinabilirse bu yıl en azından rahat geçer.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu