Bostock’tan 350 bin €!

Bursaspor'un Fransa'nın Toulouse Kulübü'ne satış işlemi gerçekleşen futbolcusu John Bostock'tan elde edilecek gelirin yaklaşık 350 bin Euro olduğu belirtildi.

Bu paranın hafta sonuna kadar kulüp hesaplarına geçeceği bu miktarla personelin geriden gelen maaşlarının bir bölümünün ödenmesinin planlandığı bildirildi.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yine güzel kazık yemiş Ali Ay. Bu adamı o rakamlara vermek tam iş bilmezlik. Ama müstehak bu komedileri izlemeye devam

    8
    11
    1. @ismail yorumuna yanıt olarak

      kalmak istemiyorsa yapacak bir şey yok.
      beceriksiz yönetim!, sonuç odaklı medya!, sabırsız taraftarın yarattığı sağlıksız ortamda hiç bir futbolcu oynamak istemez, ve de gelmez.

  2. Bostoch un gönderilmesinde kirli düzen, oyalama, aldatma görüyorum adam aile durumu diye Ingiltere denildi sonra Fransa’dan son anda ligte kalan takıma gitti aldığımız ücret = Badji + Aytaç ın fiyatına denk geldi nedense! 2 transfer yapıp taraftarın gazını alıp biraz durulma olsun, oyalayalım, zaman kazanalım vs dümenleri olabilir mi? Kaliteli adamı yediler az bir para için, çok daha fazlasını kazanabilirdik! Bu sezon en iyi çıkış yakalıyabilme potansiyeli en yüksek oyuncu olacaktı belkide kumaşı vardı.. Shehu ( Badji ) Furkan, Bastoch orta saha 3 lüsü lig için çok kaliteli bir orta alana sahip olabilirdik ama ne yazık ki adam kirli düzene yenik düştü, yediler adamı kendini kurnaz sanan klübün kirli yüzleri..!

    6
    3
  3. Yorumlar hakikaten şok edici. Herkes girunurde bursasporlu ama daha takimi adam akıllı takip etmiyorlar. Kardesim transferin en başında zaten söylendi bu isten bursasporun 350.000 euro kazanacağı. Tolousdan kazanilan 700.000 euronun yarisi bostockun alacaklarina gidecek diye. Daha neyin elestirisini yapıyorsunuz?

    4
    1
  4. Yaklaşık 800 bin euro bedele anlaşma yapıldı,
    fakat BOSTOCK’un 350 bin euro civarı alacağından düşüldü
    TOULSE kulübü ödeyecek, eski kulübünün bonservisden %15 pay hakkı için
    eski kulübüne 120 bin euro civarı ödemeyi de TOULESA kulübü yapacak
    toplayınca zaten paranın 450 bin euro kısmı hiç oldu
    kalan 350 bin euro da bizim kasaya girdi, yapıcak bi şey yok hesap ortada

    3
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu