Bursaspor’a sürpriz isim!

Bursaspor Kulübü, forvet hattına, Samet Aybaba'nın da isteği doğrultusunda Premier Lig ekiplerinden Watford forması giyen Stefano Okaka'yla ilgilenmeye başladı.

Bursaspor‘da, öncelik verilen forvet transferinde her geçen gün sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Yeşil Beyazlıların gözü şimdide Premier Lig‘de.

Watford forması giyen Stefano Okaka‘yla yoğun bir şekilde ilgilendiği öğrenilen Bursaspor‘un bu transferi yakın zamanda bitirebilmek için kolları sıvadığı belirtildi.

Teknik direktör Samet Aybaba‘nın en çok istediği forvet yapısında olan 28 yaşındaki Okaka, kariyerinde Roma, Fulham, Parma, Bari, Sampdoria ve Anderlecht gibi takımların formasını terletti.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizim nasıl bir transfer listemiz var ben anlamadım mbokani abel hernandez hatta sio hızlı oyuncular ama okaka bildiğin tank hız vs yok nasıl bir planlama bu ? Mbokani olursa hızlı santraforla olmazsa ağır santraforlamı oynayacağız ? Ya haberler yalan ya mantıkta sorun var

    4
    5
  2. Bu adam yerine PATRİCK TWUMASİ alınmalı hem daha faydalı olur
    hem de giderken bize iyi paralar kazandırır, bu adam KEMBO’nun
    biraz daha diri hali, topu ayağında çok tutuyo, bencil, çalıma gidiyo,
    çıkarması gerektiğinden ayağından çıkartmayıp takımı düşürüyo,
    hava hakimiyeti yok, ceza sahası dışından doğru düzgün şutu yok
    sadece yetenekli, top ayağına yakışıyo diye bi adam transfeer edilmez
    Bize TAKIM OYUNCUSU lazım

    4
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu