Giovanni Sio geliyor!

Bursaspor’da Jires Kembo, Giovanni Sio takası gerçekleşmek üzere.

Geçtiğimiz sezonu Montpellier formasını geçiren Fildişili golcü Giovanni Sio ile Kembo’yu takas etmek isteyen Bursaspor yönetiminin bu transferde büyük aşama kaydettiği ve Sio’nun yarın akşam Bursa’ya gelebileceği belirtildi.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Uçur bizi sio kadiköyde üçlü çektir bize sioo vodafone parkı sustur siooo türk telekomda çıldırt bizi sioooo
    Timsah arena da gol kralı ol sigooool

    39
    2
    1. @soner yorumuna yanıt olarak

      dalgamı geçiyon la ne kalite olarakı adam fransa liginde 10 tane çakmış bizimkisi 24 maç 4 gol hem ayı gibi tükeniyo koşamıyor kesiliyor sio gelirse öp başına koy

      18
  2. Bu adam çok iş yapar koy bunu kanada forvete de al rodellga yada diğerini + 1 kanat ve iyi rotasyon oyuncusu tamam bu iş
    Harun -Aziz – Titi – Ekong – Barış – Badji – Shehu – Furkan -Sio – Yusuf – Rodellga
    Okan
    Ertuğrul
    John
    Aytaç
    Emirhan
    Stancu

    8
    10
  3. Badji aytaç jani ve olursa sio başlangıç için iyi isimler gerçi kayserinin falan yanında birşey değil yine ama olsun.Forvet olarak mbokani ve yanina da ganso veya özellikle birsa olursa mukemmel olur.

    6
    1
  4. Sadece inanmak istiyorum. Kadromuz belli yetenekte oyunculardan oluşuyor. Bütün ümidimiz Samet Hocanın iyi bir system kurması (Şenol Güneş zamınındaki gibi), kondisyon olarak en üst seviyede olmak ve forvetimizin iyi, çok iyi olması…

    2
    1
  5. İnşallah bu transfer gerçekleşir SİO haraketli bir forvet oyuncusu sahada her zaman ağırlığını koyabilecek bir oyuncu , yönetim bu takası gerçekleştirirse eğer transferde doğru bir hamle yapıcak. 2 kanat , sağ bek , 10 8 oynayabilen bir orta saha , Stancu giderse bitirici bir forvet ile bu takım tadından izlenmez. Sağlan 4-5 oyuncuyla daha tabanca gibi takım oluruz.

    1
    2
  6. Sio veya bokani yerine ligi bilen Bursaspor’u, tribünleri taraftarı bilen rodallega veya aruna kone yada adis yahovic gibi bir oyuncu alınırsa çok daha faydalı olur! Şansa futbolcu deneyecek vaktimizde tahammülümüzde yok camiya olarak

    1
    2
  7. Abilerim kardeşlerim herkes kadrolar yazmış çizmiş gelsin yeter demiş transfer bi 10 numara bi de forvet gelsin her şey düzelir demiş ilk 3 transfer mantıklı ve en büyük sorun olan 6-8 numara açığı kapatıldı ama çok afedersiniz hadi Sio geldi hadi bir de Mbokani geldi bunlara gol ortalarını kim yapacak şu bizim yıllardır bulamadığımız semt jargonuyla pırpır kanatlardan neden kimse bahsetmiyor? Kimse mi kanat oyuncumuz olmadığının farkında değil ?
    Kembo – Kadro dışı
    Delarge – Kadro dışı
    John – Kadro dışı
    Sercan – Kadro dışı ‘ ki biz bunların 1 tanesinin bile kulüpte çeşmeden su içmelerini bile kaldıramıyorken adamlar ödenmeyen personellerin maaşlarını yarım sezonda ödeyebilecekleri paralar alıyorlar yatarak 1 sezonda !
    E şimdi bu sezon bizim kanadımız kim olacak da özlediğimiz Bursaspor’u izleyebileceğiz? Evet Yusuf Erdoğan dünyanın en yürekli çocuklarından biri keşke her maç Beşiktaş maçındaki gibi oynasa ama istikrar konusunda sıkıntı yaşıyor, ee pardon da 1 tane kanat oyuncusunun ismi bile geçmedi transfer sezonu açıldı açılalı kimse bunun farkında değil mi?

    1
    1
  8. youtube da herkes izlemiştir sanırım. gollerinin çoğunu demarke pozisyonda iken atmış. ya kendini çok iyi saklıyor ya da kora kor liglerde oynamamış. Tahminim kanat forvet oynayacak nokta santrafor değil. Tabii herşey alabilirsekde bitiyor. Bakambu etkisi yapar. Umarım olur.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu