Rüştü Hanlı, Adana Demirspor’da!

Adana Demirspor Kulübü resmi internet sitesinden Bursaspor'un genç oyuncusu Rüştü Hanlı ile kiralık olarak anlaştıklarını duyurdu.

Açıklama şöyle:

Adana Demirspor Kulübü, Bursaspor ve Ümit Milli Takım formasını giyen Rüştü Hanlı ile anlaşmaya vardı.

Bursaspor formasıyla Süper Lig’de  forma giyen 21 yaşındaki milli oyuncu sol bek olarak görev yapıyor.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Rüştü imzaya giderken bile mavi lacivert tişort giymiş. Demirspor renkleri. Daha şimdiden havaya girmiş. Vay allahsıza bak sen.

  1. oyuncu gelişimi için en iyi yöntemlerinden biri. adana demir, rüştü ve bursaspor için hayırlı olsun.

    46
    1
  2. İyi bir camia olan ,ateşli taraftar olan bir takıma gitti. Çalısıp kadroya girip tecrübe kazanmış olarak döner diye düşünüyorum. Kendisi ve Bursasporumuz için hayırlı uğurlu olsun.

    37
    2
  3. Hayırlısı olsun pişip de gelir İnşallah yoksa mehmet zeki, advicula gibi arkasından bakmayalım… kontrata en az 25 maç oynama maddesi koydun mu ali ağabeyyy

    25
    1
    1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

      Enes Ünaldan bile 3.5 4 milyon euro kazanmışken mehmet zekiden 1 milyon euro kazanmak iyidir bence sonuçta bizde olsa oynamıycaktı zaten bunu kabul edelim ve şu zor durumda elimizdeki 1 milyon euro yerine 1 yıl daha gelişimi yavaşlamış bi oyuncu olucaktı hem onun için hem kulup için sevindim.

      21
      2
  4. Adam sol stoper ne sol beki arkadaş,
    işte güzel haber demek ki YEŞİL BURSA takımına ihtiyaç yok
    bu oyuncular zaten kendi pazarını oluşturabiliyor,
    bu şekilde gençlerimiz PTT LİGİ, 2.LİG, BURSA TAKIMLARINA
    kiralık verilerek 1-2 yıl oynayıp, gerekli tecrübeyi kazanıp
    bize hazır bir şekilde gelmeliler.

    19
    2
  5. Ben mavi simsekliyim bu camia 25 yildir sampiyonluk bekliyor super lig bekliyor haydi aslanlarim bu sene o sene sampiyon mavi simsek

    11
    2
  6. İnşallah rüştüde mehmet zeki gibi kendini gösterip ister A takımda ister avrupaya giderek bu kulübe faydalı olur. Altınordunun avrupada takip edilmesiyle beraber 1. Ligde oyuncu yetiştirmek daha cazip hale geliyor yalnış anlaşılmasın altınordunun bizden iyi yaptığı tek şey PR çalışmaları kendilerini iyi tanıtıp iyi ilişkiler kuruyolar. Bizdeki altyapı portföyü Türkiyenin hiç bi yerinde yok. Malesef onları A takım seviyesine getirmede sorun yaşıyoruz. Yoksa rahmetli başkanın yaptığı gibi altyapıyı yüzde yüz kullanıp en kötü orta sıralarda bitiren borçsuz ama sürekli kar eden bir takım olabiliriz.

    9
    1
  7. cok iyi olmus ptt 1.ligin iyi ve köklü bir takimna gittigi icin sevindim bizde yedek kulübesinde paslanacagina gitsin oynasin belkide Mehmetin lille ye transferi gibi rüstüdende para kazaniriz..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu