Delarge “Sözleşmem bitene kadar buradayım!”

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle geçen sezon Bursaspor'da futbolcular arasında istenmeyen adam ilan edilen ve teknik direktör Samet Aybaba'nın da kadroya almayacağını açıkladığı Dzon Delarge, Bursaspor'dan ayrılmayacağını açıkladı.

Erzurumspor‘un bir ara ilgilendiği ancak kadroya giremediği için oluşan soru işaretleri nedeniyle transferini askıya aldığı Demokratik Kongolu futbolcu Bursaspor‘da sözleşmesinin sonuna kadar kalmayı planladığını bildirdi.

Delarge halen İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde antrenmanlara çıkıyor.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Disiplinsiz hareketleri nedeniyle geçen sezon Bursaspor’da futbolcular arasında istenmeyen adam ilan edilen ve teknik direktör Samet Aybaba’nın da kadroya almayacağını açıkladığı Dzon Delarge, Bursaspor’dan ayrılmayacağını açıkladı.ve teknik direktör Samet Aybaba’nın da kadroya almayacağını açıkladığı Dzon Delarge, Bursaspor’dan ayrılmayacağını açıkladı.
      DIKKAT DIKKAT DIKKAT
      Disiplinsiz hareketleri nedeniyle geçen sezon Bursaspor’da futbolcular arasında istenmeyen adam ilan edilen.
      Bunu acil yolamanin bir yolu bulunmali gitmesede Samet Hoca iyi yapmis kadro disi kalmis.Kimbilir ne ahlaksizliklar yapiyordur.
      Yollayin vekifkoye ve kadroyu da rahatsiz etmesin.Oyuncular onu sevmiyorlar besbelli.Huzur bozmasin.

      1. @EFO yorumuna yanıt olarak

        Traore ye aynısını yaptık ,ne oldu?Hi oynadamadığı halde parasını çatır çatır alıyor.Bu tip adamları alırken incelemeni iyi yapacaksın.Yoksa değerlendireceksin yada ucuz pahalı göndereceksin.Gerekirse maşaının bir kısmını klübümüz ödeyecek.Adamın elinde kapı gibi sözleşme var.

    2. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Bu kulübü batıran TARAFTAR TARAFTAAAR
      Adam 2 hafta gol attı ronaldo ilan ettiniz
      Nerde şimdi o delarjcılar kembocular ????
      O topa tuttuğunuz sinan bakış 3 kuruş para alıyordu ama haysiyetiyle gitti en azından
      Uyanın artık uyanın,buraya bir şey yazarken 2 kere düşünün,her armayı öpeni kahraman ilan etmekten vazgeçin !!!!

      38
      19
        1. @cemil yorumuna yanıt olarak

          Kardeşim adam gelirken kapasitesi belliydi onu kabullenerek aldık içinden messi falan mı çıkmasını bekliyordunuz benim anlamadığım o ??

          14
          4
  1. Geçen sene başında başkan 400 bin euro bonservis verirken ” bana bulun bu maliyete adamlar daha fazla delarge tipinde adam alırım” demişti. Dipnot bu adamın bonservisi yokken biz bonservis ödemişiz . Bu kulüp batmayacakta hangi kulüp batacak.

    55
    1
  2. Joshua john ve delarge a futbolcu demek için polyanna olmak lazım, keza kembo ve yusufta aynı şekilde. Türkiye süperliginde oynayamayacak 4 futbolcuda bizim kanatlarımızı oluşturuyor. Çok acı bir durum.

    11
    3
  3. Bizim başkan klüp yönetmeyi bilmiyor, taraftar takımı olumsuz yönde etkiliyor buna mutakıb oyuncular takımı sahiplenmiyor, medya sürekli birilerinin maşalığını yaptığı için kamuoyunu yanlış yönlendirip iyice ortamı bulanıklaştırıyor. Hal böyle olunca çöküş her yönden kaçınılmaz şekilde geliyor. Fifa kuralları maalesef futbolculardan yana ancak oyuncu takımı sahiplenirse kendi haklarından feragat edebiliyor. En güzel örneği Gyan’ ın kayseri spora önerdiği.(Bknz: http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/asamoah-gyan-kayserispor-icin-fedada-bulundu-40861864) Gyan’ ı biz alsaydık eminim ki şimdi aynı bizim oyuncular gibi yatarak parasını almanın derdinde olurdu. Burda tüm bursa camiası şapkayı kendi önüne koyması lazım. Çözüm yönetimden başlar!

  4. Bir oyuncuda disiplin problemi varsa,mesleğine saygısız biridir o.Bu tip oyunculara BEZDİRME-AĞIR ÇALIŞMA VE NEFES ALMA HAKKI TANIMAYACAKSIN Kİ ALIN PARA SİZE SERBEST BIRAKIN GİDEYİM diyecek noktaya gelsinler.
    Amma onun için iyi yönetim,dirayetli ve maharetli idareci şart.

  5. Artık bir futbolcuyu 2-3 tane iyi maçını gördükten sonra övmeyi ya da 2-3 kötü maçından sonra dövmeyi bırakmalıyız. Tüm sezonun ardından değerlendirmeliyiz. Teknik direktörler de form durumuna göre hak edeni oynatmalı. Bu sezon yeniden küme düşmemeye oynamamak için zihniyetimizi yavaş yavaş değiştirmenin vakti!

  6. Hadi bkalım yeni gelecek kanat tüm sezon yedek beleyip 5 gol 3 asist yapsın da görelim. Adamı antrenmana alırsın zayıf rakip bulup gol attırıp cilalarsın satarsın menejerlik dahi oynamamış adamların elinde klüp yazıklar olsun 5 gol 3 asistlik adamı parlatıp 3 milyona katara yağlardın gider…..

  7. Rahmetli Alman hoca John Berger döneminde gelen 3 kazma Alman futbolcuyu nasıl gönderdiysek,bunları da öyle göndeririz diyeceğim ama ,yaşlandık artık.

  8. Adam haklı ali ay denen rezil vizyonsuz ödesin cebinden artık gazete okuyamaz olduk hergün nasıl bir rezillikle nasıl bir vizyonsuzlukla karşılaşıcaz diye korkar olduk yaa defolll köpek

    2
    1
  9. c# adlı kişi delargei hiç bir zaman kahraman ilan etmedşm amadelarge yıllık 400 bin euro sinan 350 euro alıyordu 3 kuruşua yazmışssın ya rakamları bil önce ayrıca sözleşmesi bitti diye gitti yoıksa 2 yıl daha sözleşmesi olsa biryere gitmezdi gittiği yerde bu paranın 5 te birini falan almıştır.

  10. Maliyeti çok yüksek değil, yedekten gelip katkı koyacak
    kapasitesi de var, fakat gerçekten takımı karıştırıyorsa
    bu şekilde olması dah doğdu olan, kendi de inat etmeyip
    bir an önce bir kulüp bulsun ve adam gibi ayrılsın

    2
    1
  11. elimizde kanat oyuncusu yokken oyunculari yalniz basina tesislerde birakip degerini dip seviyeye düsürmekte üzerimize yok.
    Götür kampa bari yattigi yerden kazanmasin.

  12. Bence geçen sezon üzerine düşeni yaptı bu adam disiplinsizliğini bilemem ama ilk 11 de başlamamasıma rağmen bjk maçı dahil 5.mi6 mı gol attı asistleride var

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu