Mehmet Zeki Çelik müjdesi

Bursaspor'un bonservissiz bir şekilde İstanbulspor'a verdiği Mehmet Zeki Çelik, Fransa'nın Lille takımına transfer oldu.

Bursaspor‘un bonservissiz bir şekilde İstanbulspor’a verdiği Mehmet Zeki Çelik, Fransa‘nın Lille takımına transfer oldu.

Genç yıldız, Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille’e imza atı. Mehmet Zeki Çelik’in bonservis bedelinin yüzde 50’lik kısmı yeşil-beyazlı kulübe geçecek. Genç yıldız Mehmet Zeki Çelik ile ilgili detayların bir kaç güne kadar belli olması bekleniyor.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bence kubilay kantsızkuş ve Rüştü hanlı istanbulspora kiralık verilsin
    En az 30 maç oynasınlar 1.ligde . Dönünce yıldız olsunlar . Okan kocuk gibi

    106
    1
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Kubilay’ı İstanbulspor değil Real Madrit’e versen, ve adam olsun diye koca sezon orda oynatsan gene bi cacık olmaz ondan. Reaksiyon hızı çok düşük. Tam bir angut. Suratına bak anlıyorsun zaten. Ancak Yeşilçam filmlerinde karakter oyuncusu olur. Hababam Sınıfı’na tam gider diycem ama, orda gerçek bir inek Şabanvar. Bizimki orda da dublör olur anca.

  2. Bu haber müjdeden çok kulübün kendi değerlerine hiç önem vermediğinin bir göstergesidir. Elin gavurlarına milyon euroları takır takır sayanlar bu çocuklara 100 bin tl vermemek için takımdan gönderiyorlar. Sonuç ortada…

  3. Abi altyapi muhtesem tum dunya farkinda bizim hocalar hala fark etmediler allahtan samet aga bu isi cozecekte kazancli cikacagiz allahin izniyle

  4. Ertuğrul hoca istemedi adam Fransaya transfer oldu.ertuğrul hocanın tek beceremediği alan futbolcu keşf etmek..

    2
    2
  5. Bence Ümraniye spor – İstanbulspor bu takımlara oyuncu kiralamak daha mantıklı oyuncular iyi gelişir bu takımlarda . Örneğin Harun Tekin ide Güngörenspor dan almıştık İstanbulda alt liglerden iyi oyuncular çıkıyor. Tesis hoca v.s imkanlar iyi

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu