Badji’ye Ankaragücü talip olmuş!

Bursaspor Kulübü, uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Stephane Badji transferinin gecikmesinde Ankaragücü'nün parmağı olduğu ortaya çıktı.

Bursaspor’da Stephane Badji transferinin gecikmesinde yatan gerçek ortaya çıktı. Yeşil Beyazlı kulüp, Badji’yle her konuda anlaşmasına rağmen devreye Ankaragücü’nün girdiği ortaya çıktı.

Ankaragücü’nün, Bursaspor Kulübü’nün Senegalli oyuncu ile anlaşmasına rağmen fiyat yükseltmesi ve Anderlecht Kulübü ile temasa geçmesi, transferin uzamasına neden oldu.

Badji de imza töreninde, “Başka kulüpler daha fazla ücret vermesine rağmen tercihim Bursaspor oldu. Çünkü benim için paradan daha önemli şeyler var. Söz verdim ve geldim” dediği kulübün de Ankaragücü olduğu öğrenildi. Başkan Ali Ay da Badji’yi bu davranışından dolayı kutladı.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bunda anormal bir durum yokki,haber doğru olabilir ayrıca bunda bir terslik olamaz herkes kendine göre kadro kurma peşinde.Kardeşliğimiz için bunu olumsuz düşünmenin anlamı yok.Bursa-Ankaragücü kardeşliği ebedi kardeşliktir.

    132
    25
    1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      Aynen bizi secmiş doğal olarak futbolcu ıstediği yerde oynar prestij açısından bursaspor ismi ağır basmıştır

      4
      1
  2. Bundan daha doğal bir şey olamaz, büyütülecek bir durum söz konusu değil. Sonuçta herkes öncelikle kendi takımı için çalışıyor.

    84
    20
    1. @Sherlock yorumuna yanıt olarak

      kulüpler kardeş değil bir grup taraftar kardeşlik adı altında iyi ilişkiler yürütüyor.Heriflerden zor zamanlarında emre taşdemir ve umut atasayarı almıştık, gerçi beddualı ahlı mal gibi bu 2 oyuncudan da bir fayda göremedik..Badji konusunda daonlar da boştaki bir oyuncuyu ayartmaya çalışmışlar, gayet doğal.

      1
      1
    2. @Sherlock yorumuna yanıt olarak

      Amaç belli kardeşim. Yeteri kadar karistiramadi basın ortalığı o yüzden gaz veriyorlar millete. PARAYİ BASAN FUTBOLCUYU ALIR.
      Bu haberi yapan da ANKARA GÜCÜ İLE OLAN DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTİYOR. AMA BASARAMAYACAKLAR.

      5
      2
    3. @Sherlock yorumuna yanıt olarak

      Amaç belli değil mi sence? Kardeşimiz Ankaragücü ile aramıza nifak sokmak istiyorlar ama boşa çaba sarf ediyorlar.Komik.Biz bu yalan haberlere inanacak kadar aptal değiliz,velev ki gerçek yine de aramız böyle şeylerden ötürü bozulmaz bizim kardeş takımımızla.Temelleri sağlam bir kardeşlik bizimkisi.(Nokta)

      52
      22
  3. Böyle saçma sapan haberlerle kardeşimizle aramızı bozamazsınız! Bir el atmadığınız kardeşliğimiz kalmıştı onu da yaptınız! Şunu unutmayın bu kardeşlik sizin saçma sapan haberlerinizle bitmez şehit emaneti 3 5 kendini bilmezle yok olmaz

  4. Böyle haberler doğru bile olsa vermeyin, bunlar maraz doğurur, kardeş kulüple aramizimi bozmayamı calisiyorsunuz he bu mümkün değil tabi ayrı..

  5. Gerek ankaragücü, gerek göztepe gerek diğer Anadolu takımları
    birbirine sahip çıkmalıdır, eğer bir takım bir futbolcu ile ciddi manada
    görüşüp görüşmeleri son şekline getirdiyse, araya girip fiyat arttırmak
    Türk futboluna faydadan ziyade zarar getirir, etik olan o takımın transfer
    görüşmesini olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmasını beklemektir,
    burada Ankaragücü devreye girmişi- girmemiş bilemem ama mutlaka
    bir takım kişiler takımlar devreye girmiştir, bu durum piyasayı arttırır sadece

  6. çok çömezsin,çok çaylaksın,çok boş beleşsin,İŞKEMBEDEN atılan haber niteliği olmayan dostlar alış verişte görsünden,amaç öküz altında buzağı aratmak.Küme düştün be Bursa yerel medya küme

  7. Kardeş alt ligde oynarken hem Emre ertesi senede Onur u aldık. Badji ye talip olmalarına mı kızacağız şimdi… Olacak o kadar
    Göztepe bizim talip olduğumuz futbolcular haricinde elimizdekilerede talip oluyor…

  8. Ben onu bnu bilmem bu sene defans ve orta saha çok sağlam bizim smdi forvet ve iki de sağlam kanat aldimi bayrağı yine dikeriz istanbul koprusune solim size demedi demeyin

  9. Karakter yoksunu Göztepe her oyuncuya talip oluyor bursasnin istedikardesgi kardes takim istemiş bu bence normal karsilanmali

  10. Ankaragücü’ne bizim çöp dediğimiz,en çıkaramadığımız oyuncuları bedelsiz verelim, öğütsünler, adam etsinler!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu