Aybaba “Olcay Şahan gelmek istiyor ama…”

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Olcay Şahan'ı takımda görmek istediğini ancak maddi yönden bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Olcay Şahan’la ilgilendiklerini, tecrübeli futbolcunun da Bursaspor’a gelmek istediğini ancak maddi yönden şu an bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu söyledi.

Aybaba, “Olcay çok iyi bir futbolcu. Hırsıyla, gücüyle ve kararlılığıyla hem takımı hem de taraftarları ateşleyecek bir futbolcu. Zannediyorum Trabzonspor’dan yıllık 1 milyon 700 bin Euro alıyor. Beşiktaş’ta 300 bin Euro veriyormuş. Yani yılda 2 milyon Euro’luk bir kazancı var.

Bizim bu paraları vermek gibi bir şansımız yok. Yıllık kazancında ciddi bir indireme giderse elbette takımda görmek isterim. Temaslarımız da olmuştu. Bursaspor menfaatleri doğrultusunda olursa ancak bu transfer gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      1 milyon bile fazla olur bana göre performansına dayalı sözleşme yapar 800-900 den 1 milyon üstüne çıkabilir kendini versin iyi olsun yeter.

      28
      2
  1. Transfere güzel başladık işte ne var bunu bozacak…. olcay fln bize uymaz hoca … İndirim yapsada almayın…. çalım atamayan kanat oyuncusu ihtiyacımız yok… yusuf var 1 tane çalım atamayan bize yetiyor o… fazlası zarar

    28
    30
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim farkında mısın da, oyuncu maaşlarını ödeyemiyoruz istersen 20 tane iyi oyuncu transferi yap, maaşını ödemeyince, oyuncu oynamıyor işte. Niye hep 1. yarı daha iyi giderken 2. yarılar takım düşme tehlikesi yaşıyor hiç düşündünüz mü ?

      4
      1
  2. bursasporda oynamak için yılda 1 milyon euro feda et desen kaç kişi o rakımı feda eder geçin bunları türübündeki adama yılda 1 milyon euro ver bjknin amigoluğunu yapar bırakın bu işleri devlet su işleri

    22
    5
  3. Kım transfer edilirse edilsin ama takımdaki türk oyuncu sayısı artsın. Yabancilar bizim duygularimizi anlamiyor.
    Aytaç iyi transfer olcay gelse iyi transfer olur. Sorumluluk alirlar unutmayalim sampiyonluktaki turk oyunculari keçeli ali tandogan huseyin cimsir ibrahim omer erdogan belki cok kaliteli isimler degildi ama sorumluluk aliyorlardi

    12
    1
  4. Almayın bu adamı ya 1 milyona oynasada almayın Trabzonda oynarken kartal pençesi yapan yeteneksiz olduğu kadar karaktersiz olan birisi burada taraftarla problem yaşayacağı çok açık

    10
    13
  5. Bu paralar artık hayal oldu uyanın, kısa yoldan milyon euroları cebe
    koyma devri bitti artık, bu paralar TL olursa bak o zaman olur,
    Ver Olcaya aylık 200 BİN TL, yıllık 10 maaş; 2MİLYON TL eder,
    maç başı da başarı primi ver, takım kazanır sende 11 de oynarsan
    maç başı 50 BİN TL dersin 20 galibiyet alınsın koyarsın cebine
    3 MİLYON TL bence bir an önce TL’ye geçilmeli topçular bile
    TL ile transfer yapınca çok fazla para isteyemecek adamın kazandığı
    2 MİLYON EURO aslında 11MİLYON TL ediyor bu nedir arkadaş

  6. Alınırsa çok katkı sağlar şartlar zorlanıp takıma bu tarz en azından 2 adam almazsak çok sıkıntı yaşarız bu sene

    5
    2
  7. 2 milyon yada 1 milyon € alacak oyuncuyu takıma alma Ali dede € kaç tl bir elinizi vicdanıza koyun türk oyuncu tl almalı ama 5 milyon Tl de değil küçülme böle olur anlayana Anlaşma kur üstünden olmasın türk oyuncuda ederini verin

  8. İyi olmuş. Yahu senelik en az 1.5 milyon € verebiliyorsak kimler kimler keşfedilir, bu parayı da dünyanın en düz kanat oyuncusu Olcay’a vereceğiz öyle mi?

    Taraftarla ters düştüğünde de bir de kartal pençesi yapar, tam olur. Bu adam Trabzon formasıyla kartal pençesi yapmış, deplasmanda kaybettiklrii ve berbat oynadığı Galatasaray maçında suçu genç oyunculara atmıştır. Yetenek? Yok. Maliyet? Yüksek. Ne diye bu adam ısrarla isteniyor anlamıyorum.

    2 milyon euro’ya Olcay’a kaldıysak kapayalım kulübü. Şu ana dek transfer politikamızı başarılı buluyorum. Tecrübeli oyuncular da kadroya katılmalı ama şu Olcay işinden cayılsın artık.

  9. Takımda yerli oyuncularin kalitesi çok düşük.. yerli oyuncularin kalitesinin artması lazım.. olcay bu konuda takima güç katar..ligi biliyor.tecrubeli hirslı kaliteli bir futbolcu…ona alınmasin diyenler,amatör futbolcularla sezonun nasıl geçeceğini de bi açıklarlarsa memnun olurum..

  10. Altınordu da erdoğan yeşilyurt vardı gecen sene takip ettim özellikle hem genc hem kaliteli bi oyuncu acaba alır mıyız falan dedim sivas aldı onuda.yerli genc gelecek vaadeden oyuncuları takıma kazandirmamız lazım. Yabancı kaliteli olmucaksa hic alınmasın daha iyi. Ama bu kadar bjk li oluşunu her platformda belli eden bi oyuncunun bizim takımımızda yeri yok bence.yakıstıramıyorum bursaspor formasını onlara

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu