Aybaba’nın Mbokani ısrarı!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, forvet hattına alacakları ismin tecrübeli bir futbolcu olması gerektiğini belirterek, "Baba bir forvet lazım" dedi ve Mbokani'yi işaret etti.

Bursaspor’da sıradaki transfer forvet… Yeşil Beyazlılar uzun süredir ilgilendikleri Dieumerci Mbokani’yi bitirmek üzere.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da bu futbolcuyla yakından ilgilendiklerini ve bitirmek için uğraş verdiklerini dile getirdi.

Aybaba, “Bursaspor’a baba bir forvet lazım. Tecrübeli ve bitiriciliği yüksek. Mbokani’de bunlardan bir tanesi. Yoğun şekilde ilgileniyoruz. Şu an transferinde sorun görünmüyor. Vagner Love’la da ilgilendik. O da çok iyi oyuncu. Ama maliyeti yüksek. Her iki isim de Bursaspor’u kaldıracak, taraftarı memnun edecek isimler” dedi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. mbokani iyi oyuncudur. yaşı sorun edilmemeli. aynı yaşlardaki gomisin geçen sezon gösterdiği performans ortada . bakambu ile aynı ülkenin vatandaşları. referans konusunda bakambudan yardım alınabilir.

    31
    1. @Metin yorumuna yanıt olarak

      Ah bide bakambu olucakti bü sezon guzel olmazmi fernandao geri gelse mesela birde kaliteli oyun kurucu brezilyalı mesela ilk üç’e oynarsin bu ligte gecmis sezonlara inat sansasyon yaratırsın

      1
      6
  2. Sio Giovanni bizim için çok daha iyi olur yaşının bu iki isme oranla genç olması iyi bir avantaj. Fransa gibi defansif bir ligte 11 gol atması ukrayna liginde atılan 20 golden daha değerli. Kim gelirse gelsin kim alınırsa alınsın bişeyleri irdelemek, açık aramak yerine destek vermeliyiz.BURSASPOR UÇURUMUN KENARINDA VE BAŞKA BURSASPOR YOK, BURADAN TEK KURTULUŞ SPORTİF BAŞARIYLA OLUR. ALİ AYA VE ONA OY VEREN 1060LA UĞRAŞMAYI BIRAKIN ONLAR ARTIK GERİDE KALDI YAPACAK BİRŞEY YOK.

    13
    1
  3. 30 unu aşmış adam alacağınıza daha genç ve dinamik adam alsanız daha iyi olmaz mı.26-30 yaş arasında olsa son transferi biz olmasak.Vagner Love ligi tanıyor ama onunda yaşı 34 bi senelik kontrat yap desen o kabul etmez iki senelik olsa 36 olacak.En iyisi siz daha genç alın.

    12
    62
    1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      Haklısın eyvAllah da kardeşim, genç ve kaliteli forveti biz bulamayız,
      bulsak da alacak paramız yok deriz alamayız ya da başka talibi çıkar
      transferi onlar bitirir, örnek mi ABEL HERNANDEZ totn varsa al,
      hem boşta, hem milli, hem değeri 7 MİLYON EURO ama sen onu alamazsın
      çapın yetmez en azından bu adamı kaçırmayalım, yaşı olduğu için piyasası daraldı
      artık sen de oynar, yapıcaksın 2+1 yıllık sözleşme, maaş+ maç başı vericeksin
      oynarsa kazanacak oynamazsa kazanmıcak astronomik rakamlar diceksin
      alıp getireceksin

      5
      2
        1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

          Bulduk evet daha önce de bulduk, hatta ben sana isim vereyim;
          yıllarıdr da konuşuyoruz ismini PATRİCK TWUMASİ adam tam bi
          Bakambu etkisi yapar bu takımda ama Başkan efendi ağlandığı için,
          gidip Sowa 800 bin euro verdiği için 5 aylığına bu adama
          2 milyon euro vermeye totosu yetmedi, yapıcak bi şey yok
          Ali ay dan kurtulmadan bizim kaliteli ve genç isimler almamız zor

      1. @Paul le guen yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşım Bize etoo gibi adam lazım,zımba gibi 25 yaşında forvet değil.Baksana o kadar insan benim yorumumu olumsuz düşündüğüne göre yada şöyle yapsak Okan Yılmaz’ı alsak altyapı hocalığından daha iyi olmaz mı?Hemde şehiri biliyor defalarca Gol Kralı oldu.Millete para yedireceğimize en iyisi biz Okan’ı çağıralım.Etooylada en fazla 3-5 yaş fark vardır.

        9
        14
        1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

          Şimdi baktım etoo 81 li Okan Yılmaz 78 doğumlu.3 yaş için yabancı futbolcu alacağımıza bence Kralı alsak daha iyi ???Bence oylama yapalım burada

          Bursaspor’umuz forvet mevkisi için hangisini transfer etmeli ?

          1.Okan Yılmaz
          2.Etoo
          3.Vagner Love

          5
          15
    2. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      Kardeş ! Futbolcunun yaşlısı genci,siyahı beyazı,yerlisi yabancısı yoktur ! İyisi Kötüsü vardır ! Eto,Kone,Adebayor,Robinho,Atiba,Low,Pepe,Valbuena vs. Bunların hangine hayır dersin ?

      20
      1. @aziz yorumuna yanıt olarak

        Ben burda kimseye ırkçılık yapmadım.Sadece bu adamları transfer edersek son klüpü biz oluruz dedim.Adam gelmiş yaşına başına futbola doymuş başarıya doymuş.Bize lazım hem genç hemde uzun vadede kullanabileceğimiz forvet.

        3
        5
  4. Yönetim bu adamı alabilirse çok iyi iş çıkarmış olur.
    Mbokani gerçekten ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak bir isim.
    Hadi inşaallah.

    11

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu