Bursaspor’dan bir transfer daha!

Yeşil-beyazlılar teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda orta saha arayışlarını sürdürürken, Stephane Badji'nin ardından Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı.

Kasımpaşa, Konyaspor, Antalyaspor ve Alanyaspor‘un da talip olduğu Aytaç Kara tercihini Bursaspor‘dan yana kullandı.

Orta saha ve sağ bek oynayabilen 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor forması ile 29 lig maçında 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Bursaspor Kulübü‘nün konu hakkında resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Samet hoca doğru olanı yaptı.Orta sahamız çok kuvvetli oldu.İnşallah bu sezon başarılı bir sene geçireceğiz.Bizim ilk baş özgüvenimizi yakalamamız lazım.İyi bir santrafor da bulduk mu güzel bir yıl geçireceğiz herşeye rağmen.

    158
    14
    1. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      Ben Bajdinin bu adamında geldiğine inanmıyorum bu yönetim olduğu sürece futbolcu imza törenine BURSASPOR formasıyla çıkmadığı sürece bu transfer gerçekleşmemiştir. Badji alındı diyorsunuz adam arap kulüpleri adı anılıyor halen ilginç ……

      14
      3
      1. @Lüksemburg dan ibo yorumuna yanıt olarak

        Ust yorum yarim kaldi.yerli oyuncu agirlikli takim kurmak sart.doviz daha da yukselecek kotu yonetilirsek bir sene icinde batariz.turk oyuncuya tl mukavele sart.

        28
        3
    2. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      Orta saha cok kuvvetli mi oldu ???? Badji Aytac Furkan oldu orta saha bu takimda 5 sene once bile Ndiaye Belluschi Batalla ortasaha oynuyordu !!!!!!!! Kalite ileriye mi gidiyor geriye mi ortada.

      41
      26
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Geçen seneki orta sahaya göre bence çok daha iyi ve kuvvetli bir orta sahamız oldu.Kimse kusura bakmasın o günler mazide kaldı artık.Bende istiyorum bende özlüyorum ama yapacak birşey yok.Malesef bizim Bursaspor taraftarı sözde futboldan çok iyi anlıyor.Ahmet’in yerine Mehmet oynasaydı daha iyi olmazmıydı veya Murat’ı çıkarda Okan’ı oyuna al.Yahu hoca görmüyormu bunları veya hoca başarılı olmak istemiyor mu.Bizim şehirin futbol bilgisi yok arkadaşlar biz çok konuşuyoruz ama icraat yok.

        22
        6
    3. @Zafers yorumuna yanıt olarak

      İLK OLARAK
      MUTLAKA TARAAFTAR İLE TAKIM
      BİRLEŞMESİNİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ
      KENDİ SAHASINA AYAKLAARI TİTRYEREK ÇIKAN OYUNCUNUN YERİNE
      KENDİNİZİ KOYUN BAŞARI GELİRMİ GELMEZ GELMEDİ

      77
      3
      1. @hasan yorumuna yanıt olarak

        Tamam çok haklısınız bende futbolcu olsam en azından iç saha maçında ıslıklanmayı veya küfür yemeyi istemem.Hatırlarsanız Musa Çağıran Bursa’da çok baskı var oynayamıyoruz demişti.Biz malesef tribün olarak şampiyonluktan sonra çok değiştik.Şampiyonluk senesinde her hafta 1 gün taraftara açık idman olurdu aslında öyle organizasyonlar taraftar ile takımı birleştirmenin en güzel tarafı.

        66
        1
  2. Beğenir ya da begenmeyiz ama artık o bizim takımın değerli bir futbolcusu. Bu yüzden destekleme zamanı. Eskişehir’de filan iyi top oynuyordu. Umarım başarılı olur. Hayırlı olsun

    70
    3
  3. İyi transfer ! En azından hırslı,mücadeleci,ayrıca duran toplarıda oldukça iyi kullanır,Eskişehirdeyken çok iyiydi,Trabzona gitti,sakatlık derken bayağı geriledi ancak geçen sezonu Malatyada full geçirmesi bizim için avantaj ! Daha 25 yaşında dediğim gibi iyi transfer !!!

    54
    1
  4. TAM İSTEDİĞİNİZ TÜRDEN
    SAHA İÇİNDE HIRÇIN
    AMA BENCE İYİ TRANSFER
    HOCA 1 TIK YUKARI TAŞIRSA TADINDAN YENMEZ
    AYRICA BUKKADARR KAOSSA RAĞMEN BİZE GELMESİ ARTISI

    53
    1
  5. Bencede güzel bir transfer ve hiç kimsede şunu belirtmemişki bu adam duran topları çok iyi kullanıyor
    Kısır geçen maçlarda duran toplar çok önemlidir ve bizimde bu sene gerçekten duran top kullanacak adamımız hiç yoktu bence
    İkinci olarak hırslı olmasıda bence bir avantaj çünkü bazen gerçekten çok dikkat ediyorum özellikle iç sahada hakemi sahada baskı altına alıcak bir takım olmalı bence örnekleri çok başakşehir,galatasaray,fenerbahçe,herseye itiraz ediyor adamlar ve ister istemez hakem etki altına giriyor psikoloji sonuçta
    Bence kulubümüze yararlı bir oyuncu olucak hayırlı uğurlu olsun

    12
  6. HOŞ GELDİN AYTAÇ KARA,ALLAH önce sana sağlık-sıhhat,gücüne kuvvet versin kardeşim.Rabbim senide bizleri de güldüren-sevindiren sezon geçirmeni nasip etsin inşaallah.
    Fiziki gücün hakim olduğu ligimizde AYTAÇ gibi güçlü ve azimli oyunculara ihtiyacımız vardı.AYTAÇ ve BADJİ güç-kuvvetleri ile ,FURKAN evladımızda bileklerinin kıvraklığı,akıl dolu pas ve sürpriz şutlarla faydalı olur kanaatindeyim.
    Forvet için inşaallah isabetli ve dokuya uyumlu bir forvet olur.KUBİ evladımızdan da bu sene ciddi katkı bekliyorum.Kanatlarımızda ise EMRE sakatlanmaz ise iyi olur.AZİZ BEHİÇ’in gitme ihtimali yüksek gibi gözüküyor.Sol beke ofansif tarafıda olan bir adam şart.
    HAYIRLI CUMALAR SEVGİLİ YEŞİL-BEYAZ BURSASPOR SEVDALISI AĞABEY-KARDEŞ VE ARKADAŞLARIM.

  7. Suan orta sahada 3 defansif isim oldu aytaç shehu Badji var bir tanede forvet arkası aldıkmı orta saha tamamlanır suan bosta bircok kaliteli kanat ve forvet var mbokani gibi kaliteli bir forvetle cok iyi oluruz

    5
    1
    1. @Emrecan yorumuna yanıt olarak

      furkanla emirhan yeter orta sahaya gerek toktur kanata sağ bek savunma forvet şart. tabi ekongu bi an önce göndermek kaydıyla

      1
      1
  8. Çöp toplamaya aynen devam!…
    Asla ve asla akıllanmayacağız. Bu kadar defansif ön liberoyu ne yapacağız. Bir N’Diaye olur, bir Edu olur,bir Belluschi olur, anlarız. Bu ne şimdi? Çöp kere çöp, vasat takoz bir düz topçu. Bu tip oyuncuları artık terketmemiz lazım. Bunlar Bursasporumuzu bir yere taşıyamaz.
    Derhal yanlıştan dönelim, derhal!…

    5
    3
  9. Hayırlı olsun hırslı takımı ateşleyen uzaktan şutlarla kritik gollerle maçın kaderini değiştiricek bir oyuncu . Badji Aytaç , Sheu , Furkan iyi orta alanda idare ederler . 8 VE 10 NUMARA ÖZELLİĞİ OLAN BİR OYUNCU DAHA ALINSA çok iyi olur . Sağ Sol kanat , Forvet , Sağ bek de lazım en az 5 direk oynayacak oyuncuyada ihtiyaç var takımda . takımdaki Çöpler biran önce gitmeli.

  10. Hayırlısı olsun, bonservisi elinde olması iyi, orta düzey bir oyuncu, 1+2 yıllık TL üzerinden anlaşma yapsaydık keşke veya gs nin muğdata yaptığı gibi kazan kazan anlaşması gibi olmalı artık sözleşme yapmak için profesyonel şart.

  11. Golcü gerekir kubilay yetmez. Bir de orta saha kanat sağ kanat. Harun. barış. aziz. ekong .ertuğrul. furkan. badji. aytaç. yusuf. sağ kanat? forvet?

    1
    2
  12. Güzel transfer ama yıllık 3milyon 500 vermek nedir 3yillik anlaşmaya.benim bildim yusuf erdoğan yıllık 800 milyon aldı ilk sene

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu