Aytaç Kara, Bursaspor’u istiyor

Bursaspor transfer çalışmalarını devam ettirmesine karşın sonuç almakta zorlanırken, ilk kez Haberin Adresi'nin gündeme getirdiği Aytaç Kara'da da gelişmeler yaşanıyor. Oyuncuyu Bursaspor ile birlikte 5 kulüp isterken, oyuncunun Yeşil Beyazlı kulüpte oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Bursaspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar teknik direktör Samet Aybaba‘nın raporu doğrultusunda orta saha arayışlarını sürdürürken, rota tekrar Trabzonspor ile yollarını ayıran Aytaç Kara’ya döndü. Haziran ayında oyuncu için bir görüşme yapan ancak istediği sonucu alamayan Yeşil Beyazlılar, başarılı kramponun Bordo-mavili ekiple yollarını ayırmasının ardından tekrar harekete geçti.

5 KULÜP İSTİYOR

Bursaspor haricinde Kasımpaşa, Konyaspor, Antalyaspor ve Alanyaspor‘un da renlerine katmak istediği Aytaç Kara için ilk görüşmeyi gerçekleştiren Bursasporlu yetkililer, futbolcuyu renlerine bağlamak istiyor. Golden Foot Management‘in oyuncusu olan Aytaç için Engin Kırkpınar ile bir görüşme daha yapacak olan Timsah‘ın izleyeceği yol da merak ediliyor.

TANIDIK ŞİRKET

Bu arada Rahmetli İbrahim Yazıcı döneminde de Bursaspor‘da birçok oyuncusu bulunan menajerlik firmasının,kulübün maddi durumu sebebiyle kulübe bu transferde kolaylık sağlayacağı gelen haberler arasında. Konyaspor‘un Aytaç Kara için 1,5 milyon lira imza parası vermeye razı olduğu belirtildi.

İMZA PARASI YOK

Bursaspor kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise geçmişteki ilişkiler sebebiyle menajerlik şirketinin YeşilBeyazlı kulüpten imza parası istemediği ve ilk yapılan görüşmeler sonucunda oyuncunun 700 bin Euro maaşa ‘evet’ diyeceği öğrenildi. Aytaç bu sezon Trabzonspor‘da kalsaydı 720 bin Euro maaş alacaktı.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Brk yorumuna yanıt olarak

      Evet belki bir konuda haklısın 700 bin € ya daha iyi oyuncular bulunur fakat imza parası da eklenince 1.5 olur ondan 25 yaşında bir aytaç gayet iyi

      14
      1. @aziz yorumuna yanıt olarak

        Scout ekibi oluşturulsa adam gibi ne topçular çıkar. Brezilya alt liglerinde çok yetenekli futbolcular var.Zamanında kaba,wederson,tita Türkiyeye çok uygun fiyata gelmişti mesela

        4
        5
    2. @Brk yorumuna yanıt olarak

      türk futbolculara euro ödeme yapılmamalı. Euro dolar almış başını gitmiş, beinsport bile euro ödemelerini 3.5 lere sabitlemiş biz türklere 5.40 kurdan ödeme yapıyoruz.Euro kuru 8 tl olacak 2019 da..akıllı olun sözleşmeleri tl yapın.

      23
      2
  1. Çok maçını izledim.. hiç bir özelliği yok… Neresini beğendiler bu adamın tam bir takoz… Elimizde patlar demedi demeyin!!

    16
    8
    1. @semih16 yorumuna yanıt olarak

      sende kimseyi beğenmiyorsun….bu paralara isim ver de bilelim….çok maçını demişsin kaç maç seyrettin…futbolcu seçmeyi biliyorsun….kulübü yönetmeyi biliyorsun…ne kadar çok biliyorsun….özür dilerim ama işin ne senin vallahi merak ettim…

  2. Hatır gönül meselesiyle futbolcu alıyoruz. Sanki daha lig başlamadan klüp batmış da millet biZe yardım eli uzatıyor gibi. Daha ne kadar rezil edeceksin bizi Ali dede..

    15
    4
      1. @ff yorumuna yanıt olarak

        Sen bu Ali Ay ı çok seviyorsun galiba ff. Adam takımı bitirdi taraftarda umut bırakmadı sen gelmiş burada yazanlara sallayıp duruyorsun. Yoksa Ali Ay ın elemanı mısın

        5
        4
  3. Ne EURO’su kardeşim akıllanın artık ulen kim ödücek bu paraları,
    daha formaya sponsor bulamıyonuz nerden vericen parayı olmayan kasadan mı
    TÜRK oyuncular ile TL anlaşması yapılmalıdır,
    bu adama aylık 200 BİN TL maaş ödersin 10 ay boyunca 2 MİLYON TL eder,
    maç başı da dersin ki sahaya ilk 11 de çıkarsan takım galip gelirse 50 BİN TL,
    berabere kalırsa da 25 BİN TL maç başı primi verirsin, sahaya sonradan girerse de
    bu tutarın %50 daha düşüğü kadar veririm dersin, yedek kulübesinde çakılırsan
    ekstra prim yok dersin, çıksı 30 maça kazansın takım hepsini 3.5 MİLYON TL
    koysun cebine bu nedir arkadaş bu nasıl bi meslek paralar havada uçuşuyo
    biz 200 TL zam alabilmek için kılı kırk yararız adamlar MİLYON TL’ler alıyor yine de kesmiyo

  4. Zaten ortasaha Shehu,Badji,Atanasov,Furkan,Emirhan,Alper gibi oyuncular var.Çok gerekli değil.250 bin Euro+maç başı gelirse iyi olur.

    3
    2
  5. Çöp oğlu çöp.Emirhan’ın dakikalarından çalmaya değmeyecek bir kalas.Rotasyona dahi giremez ki söz konusu yıllık ücretine 2 oyuncu kiralayabiliriz.Önümüz de ki 3 sezonu geçiş sezonları olarak gördüğümüz de bu tarz gereksizlerden uzak durmak olmazsa olmazımız.İşi bilen bir yönetim için basit hamleler bunlar ama plan-program dahilinde bir adım attıklarını düşünmüyorum.Atanasov hamlesinin peşinden gitmek zorundayız,kasanın durumu malum.3-4 üzeri gelen her teklif değerlendirilip 23 yaş altı potansiyellere yatırım yapmak,kasa kendine gelene kadar tek yapmamız gereken şey.

    3
    1
  6. hala türk futbolculara euro sözleşme yapıp ondan sonra batıyoruz diye ağlıyoruz aytaç gibi futbolcuya vereceğimiz maksimum para 2 milyon tl olmalı furkana serdar kurutuluşa bilale bu ğarları verdik halimiz ortada 700 bin euro vereceğimiz adam ligi kasıp kavurmalı ,akhisar böyle adamlara 1. 1.5 milyon tl veriyor

  7. 2018-19 futbol sezonu için 1.644.000.-TL garanti ücret ve 14.270.-TL maçbaşı ödenecektir bu açıklama aytaç karanın trabzonspora gellirken trabzonun kapa açaıklaması adam trabzonda kalsa 1644.000 yani 301 bin euro lacakmış 700 bin euroya ok dedi diyor bide haber işin kötü tarafı haber doğrudur bizim enayiler verir bu parayı verdiğim rakama inanmayan arkadaş olursa googleda aratsın bu rakamı bulur

  8. 700 bin euroya normal diyen arkadaşlar euroyu 3 lira sanıyo heralde hala.Euro ödemesi nedir arkadas şuan öyle bi lüksümüz yok.euro suan 5.40 türk lirası.Bu adam belki iyi isler de yapabilir insallah ta yapar ama yıllık 3milyon 800 bin tl çok para.heleki cok zorluk çektiğimiz bu dönemde.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu