Emre Taşdemir’den basına tepki!

Bursaspor'a geldiği günden bu yana sakatlık konusunda sıkıntılar yaşayan ve belli aralıklarla takımını yalnız bırakan Emre Taşdemir'den dün basın mensuplarına tepki geldi.

Kampın ilk günü salonda çalışan 2. günü ise takımdan ayrı düz koşu yapan genç sol bek, dün ise bir bölüm takımla çalışırken antrenmanın büyük bir bölümünü yine tek başına geçirdi.

Takımdan ayrıldığı sırada Emre Taşdemir tam basın mensuplarının teknik direktör Samet Aybaba ile sohbet ettiği bölümün yanından geçerken kulüp basın sorumlusuna ‘Yaz yaz bunu da haber yap‘ şeklinde sözler sarf etti.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Ulular yorumuna yanıt olarak

        olan yazilmali ama kasitli bir sekilde olmamali.abartili sekilde basliklar altinda olmamali.Belli ki oyuncular bundan etkileniyor.daha fazla yoruma gerek yok.

        10
        1
      2. @Ulular yorumuna yanıt olarak

        Olanı yazsalar tamam da yalan yanlış yazıp duruyorlar.Bir de işimizi yaptık deyip insanları daha çok tahrik ediyorlar.Dunku başlık emre Taşdemir’in futbol hayatı bitmiş gibi lanse edildi.Resmen çocuğa iftira atılmış gibiydi.İcerigi okumayan birisi başlıktan emre Taşdemir’e çok güzel bilenebilirdi.Ben bu konuda emre Taşdemir’in arkasındayım.Basin bu çocuğa resmen tepki gosterilsin diye çarpıtmalı haber yazıyor.

        38
        1
    1. @apoli yorumuna yanıt olarak

      Burası hayır kurumu mu kardeşim ? Kronik sakatsa bizde yata yata para mı almalı, gitsin nerede yatıyorsa yatsın, bizim sokağa atacak paramız yok.

      3
      1
  1. Yazıklar olsun hepinize başka birşey demiyorum bakın evladımızın haline yazıklar olsun okumuyor mu bu haberleri yazılan iğrenç şeyleri bizden bi cacık olmaz

    13
    6
  2. Emre, genç kardeşimiz… ister mi acaba en verimli çağında sakat kalmak, milli takıma kadar gitmişken !!! Ama bizim medya sürekli yine sakatlandı, yok yine sakatlık şoku diye taraftarın kucağına çocuğu atıyor… taraftarda veriyor veriştiriyor demolize oluyor kendisi malesef haklı, her topçumuz için bu geçerli… ama yönetimi eleştiren yazılara bakın neredeyse haksız olanı haklı gösterecek cinsten… güçlüden yana yazı yazıyorlar !!! Güç merkezi değiştikçe dönüyorlar, kısaca bu… saygılar

    11
    1
  3. Bir futbolcu hiç sakatlanmak ister mi ? Birde böyle düşünün. Bizim medya saçmalıyor yine. İnsallah en kısa zamanda toparlar ilk geldiğin günlerdeki Emre Taşdemir’i izletirsin.

    10
    3
    1. @Tsc yorumuna yanıt olarak

      Valla yattığı yerden parasını alsın, bak nasıl da sakatlanmak ister. Kaç senedir kulüp düdükleniyor ama taraftar hala sabırlı olalım diyor. Ya sabır (!)

  4. Yahu yaşın genç ve bu takıma ne verip ne vermediğin apaçık ortada. Niye bu pıtırcıklık? Neyse çok şaapmayın çocuklar. Yaşı daha çok küçük

    6
    7
  5. Sana gerekli psikolojik, moral, motivasyon ve özel çalışmalar ile 1 yıl sürekli sol bek performansını izlemek isterim, gerçekten tüm sol kanadı kullanıyor hücum gücü Azizden iyi fakat adamı Ertuğrul hocadan beri hep bir sol açıkta oynatma saçmalığı var yahu bu adam SOL BEK yerinde oynasın.

    1. @Hakan 16 Efsane Batalla yorumuna yanıt olarak

      + Taraftar olarak bizde gerekli moral, motivasyon ve desteğimizi vermeliyiz, ne yazık ki hiçbir seçi beğenmez olduk, futbolu bildiğimiz doğru fakat ukâlalığı, çok bilmişliği bırakıp ve herkes asıl yapması gerekeni lâyığıyla yapsa zaten sorun kalmayacak! Taraftar olarak görevimiz olan desteği 90 dakika vermeliyiz sonra hakedene gerekli protesto yapılır zaten.

  6. Ne mankafasınız lan.. Bursa basını olmasa dünyadan haberiniz olamayacak. Mesela Ali Ay ın bırakın başkanlıgı yönetici potansiyeli omadığını nereden duyacaktınız? Vahimi gelecekti ?. Bursasporun alayhine haber yapılınca basını suçlamayın, yanlış olayları görüp vatandaşları ve taraftarları bilinçlendirmektir amaçları. Gazetecinin görevi zaten ilk başta, yolunda gitmeyen planlamaları ortaya koymak ve kamuoyuna bildirmektir bunu unutmayın..

  7. Havaya girme emre, kendini bi bojk oldunda sanma,
    daha şimdiden topçularda disiplinsizlik başlamış, ne demek hocan röportaj verirken
    arkadan geçip laga luga yapmak 3 yıldır buranın ekmeğini yiyosun ne yaptın
    elle tututlur bi hareketini göster küme düşme maçında kadroya girmek istemediğini
    çok net hatırlıyorum aslında o zaman kesmeliydik senin biletini,
    bu genç yaşta bu kadar sakatlık yaşıyosan ya kendine bakmıyosundur
    ya da senin fiziksel problemin vardır futbol oynamaya elverişli değilsindir,
    çürük rapor al ve bırak bu mesleğ git kaportacı da çalış, boş yapmaaaa

    1
    1
  8. Bizim tarafımızı anlayamıyorum adamın kaç senedir bursaspor a bir katkımı yaptı ki, ama yatarak bizlerin bir arada dahi göremiyeceğimiz paralar kazanıyor, kronik sakatlı bir futbolcu için harika yaşıyor ses etme devam et bence emre yeni sezon bol yatışla geçer

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu