Şaşırmadık!

Bursaspor camiasının, 'İbrahim Yazıcı sezonu' beklentisi bu sezon da gerçekleşmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva’da bugün yaptığı toplantıda Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun Lefter Küçükandonyadis Sezonu olarak oynanmasını kararlaştırdı.

A Milli Takım ve Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden ‘Futbolun Ordinaryüsü’ Lefter Küçükandonyadis, Türk futboluna yaptığı unutulmaz katkılarla tüm sporseverlerin sevgi ve saygısını kazandı.

Spor Toto Süper Lig, önceki yıllarda Süleyman Seba, Hasan Doğan, Turgay Şeren ve İlhan Cavcav gibi futbolun unutulmaz isimleri anısına oynanmıştı.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursalı bir federasyon üyesi var. Mustafa çağlar. Babasını iyi tanıyoruz. Herşeye müdahil olan bu insanların Bursa’ya ve Bursaspor’a hiç bir faydaları yoktur. Aksine zarar verirler.

    96
    4
  2. Biz Bursaspor klubü olarak seneler sonra zor değiştirdik tesislerin adını elin İstanbullusundan bunu beklemek olmazdı zaten.Rahmetli Başkanı zaten sevmez hatta nefret ederlerdi.Ankara’da seçim olurken katılmamıştı bile.Şimdi daha iyi anlıyoruz İbrahim YAZICI’yı.Bu kirli futbola da zaten tertemiz şampiyon başkanın ismi yakışmazdı.Fenerbahçe daha şimdiden şampiyon yapılmak isteniyor.Sezon sonu göreceğiz.

    19
    1
  3. Zaten ne beklenirdi tff tüpçüden başkan öleli kaç sene oldu hep es geçildi dik duruşu kaldiramiyor hala garezleri var adama karşi alin liginiz sizin olsun yillardir tffyle sacma sapan cezalarla hakemlerle ugraşiyor yine savas vermeye devam eder..

    14
  4. Siyasi bir karar… lefterin kızı rula katmer in siyasi açıklamaları bu kararın alınmasının en büyük sebebi rahmetli başkanımızın bizansa karşı duruşu yeter varsın onlar değişik isimler bulsunlar sezon ismine bize her zaman İBRAHİM YAZICI SEZONU!!!

    14
  5. 5 sene sonra Tesislere zor verdirdik ismini ,BİZ ÖNCE KENDİMİZE BAKALIM !!! Heykeli dikilmesi lazımdı,nerdeee !!!!

    10
  6. bu federasyon baştayken koyulmasın zaten bilen biliyor kimin büyük kimin küçük olduğunu kimsenin haddine değil o ismi kullanmak.

  7. Ali Ay la Büyük Başkan İbrahim Yazıcı şu an birbirinin yerinde olsalardı; 2017 – 2018 Ali Ay Sezonu nu ilk beş içerisinde bitirmiş olurduk.

  8. Ulan en ön sırada hayvan pazarında mal alan çoban gibi tüpcüyü gördüm elini kaldırıyor gerisi yalan..ali koç geldi yalakalik yapma sırası feneve geçti

  9. Biraaz da iyi oldu sanki koyulmayarak, bu bi işaret bence bize ligde kalma adına,
    hep bi korkum vardı ya lig İBRAHİM YAZICI ligi olursa, biz de bu sene kümeye düşersek diye,
    en azından İbrahim Yazıcı ismi olmadı düşersekte, fenevli bi futbolcunun isminin
    olduğu dönemde düştük deyip bahanelere sığınabiliriz:))

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu