Transfer için acelemiz yok!

Samet Aybaba, antrenman esnasından basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında, transferde acele etmeye gerek olmadığını söyledi.

Aybaba, “Transferi iyi inceleyip, kulübün menfaatleri çerçevesinde yapmamız gerekiyor. Herkesin gözü, kulağı Dünya Kupası’nda. Bu turnuva bittikten sonra piyasa daha da çok hareketlenecek. Şu anda herke fiyatlar konusunda uçuyor. Gereksiz fiyatlar veriliyor.

Biz nokta transfer yapacağız. Sistemimize göre transfer yapmayı planlıyoruz. Gidecek futbolcularla ilgili de konuşulduğu gibi teklifler gelmedi.

Alacaklarımızla ilgili teklif sunar, gideceklerle ilgili de teklifleri değerlendiririz. Ancak acele ederek hata yapmak istemiyoruz. Bu yüzden herkesin sabırlı olmasını istiyorum” dedi.

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Tabi canım ne aceleniz var lig başlamasına yakın 1 çöp, transfer sezonu bıtmeden 1 çöp, devre arasında sow gibi yıldıza(!) 6 aylık 800 bin verirsiniz olur gider acele etmeyin ne gerek var. İlk 3 garanti zaten. Gol makinemiz kubilay +40 golle gol kralı olur yıne bosuna forvet aramayın.

    68
    39
    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Hocam, sen ne okursan oku cemaat bildiğini yapıyor.
      Yorumlara bakınca insan düşünmeden edemiyor.,, acaba bu takım, bu taraftar için fazla mı lux,!,,

      15
      8
    2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Jem Paul Karacan boştaymış gene. Hani geçen sene Hamza ile Ali Ay’ın büyük transferi olarak geldiydi. Ali Dede al sen gene onu. Zarar etmezsin :-))

      15
      3
    3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Adam parasızlık olduğundan mantıklı açıklama yapmış ne demesini bekliyorsunuz? Yönetime olan güvensizliğimizin acısını hoca ve futbolculardan cikarnayalim

      23
      6
    4. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Renktaşım, alsalar ne olacak ki ? 10 tane iyi futbolcu alsan da, maaşını veremiyecekler zaten. O iyi oyuncular yine maaşımı alamıyorum diye oynamayacak. Olan yine Bursaspor’a olacak.

      24
      5
    5. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      doğru söylüyorsun,.ali ay üç beş tane gereksiz futbolcuyu alır ve yine transfer sezonunu kapatırız.ben seçilmeseydim kongre olurdu demiş.yahu arkadaş koca türkiyede en dandik takımların bile 5-6 milyon Euro luk sponsorluk anlaşmaları var bizim ki daha 1 milyon Euro dan fazla para veren sponsor bulamadı

      24
      1
  2. Ali basgan aglaniyormus 60 kombine satildi diye!

    Ali basgan, bence taraftara degil de … seni basgan secen delgelere aglasin. malum seni onlar secti. Taraftara her hangi bir sey ifade etmiyorsun. bursasporun baskani olarak gormuyorlar seni Ali basgan.

    22
    2
  3. Yazıyı okurken Ali Ay Konuşuyor sandım. Le Guen’de aynı sözleri söylüyordu… Sonuç Görünen köy kılavuz istemez..

    22
    5
  4. Ekong, sane, jovic, serdar kurtuluş, okoli, kofi atta, yusuf erdoğan, kembo, joshua john, delarge, sercan, stancu bunları gönderin önce borçaları kapatın ondan sonra 2-3 iyi transfer gerisi alt yapıdan oluşan kadro kurun bu kadar zor olmamalı !

    16
    1. @Bursaspor Sevdalısı yorumuna yanıt olarak

      iş te bu kardeşim benim aynen katılıyorum yahu bunlar ne adam gönderebiliyor ne adam almayı beceriyorlar hadi aldılar diyelim ondan sonrada para yok diyorlar yahu kardeşim bütçe doğrultusunda hesap yaparsın ve alırsın ekstra kaynak bulduğunda da ekstra oyuncu alırsın parayı görmeden hayali adam alıyorlar Örnek mesela transfer bütçemiz 5,5 milyon euro diyor samet hoca bu seneyi kapatmak içinde 160 milyon tl yani 30 milyon euro lazım oldu mu sana 35,5 milyon euro ve parasını veremediğin ve baş kaldıracak futbolcular (haklı olarak tabi) böyle başkanlık falan yapılmaz

  5. Israr etme ali ay istifa et. Gerçek taraftar seni istemiyor. 2 senedir başarı elde edilmezken, hergün para yok para yok diye ağlarken hala neden başkan olursun hadi sen aday oldun nası seçilirsin anlam veremiyorum. Hain çok içimizde

    14
    3
    1. @Taraftar93 yorumuna yanıt olarak

      Nasıl seçilir anlatıyorum.Sizin gibi gerçek taraftarların gerçekliği yarım kalıyor.Yine bu vesileyle size ve sizin gibi düşünenlere çağrı yapıyorum.Gelin kongre üyesi olun.Gerçek taraftarlığın yarısı kongre üyesi olmaktan geçiyor.Kongre üyesi olmadığınız sürece Ali ay gibiler başımıza daha çok gelecek.

      4
      1
  6. Şu dünya kupası bitse de finallere kalan takımlardan transfer yapsak 🙂 ne alaka anlamadım bizim transfer yapabileceğimiz takımlar çoktan elendi. Aslında bu turnuvanın gençler ile yapılanı da var başka takımlar oradan futbolcu bakiyor ama nerdeee. Bi kaç sene önce ülkemizde hatta stadımızda maçlar yapıldı oradan transfer yapamayandan ne beklenir ki

    12
    2
  7. samet hocaya katılıyorum gerçek anlamda sık dokuyup ince eleyelim; zaten özellikle bu sene transferi % 99 hatayla noktalamamız lazım tek atımlık kurşun kaldı onu da heba etmeyelim.

    9
    10
  8. Hamzada acele etmedi,Le Guende acele etmedi sonra ikiside ebesinin örekesini gördü ! Sendemi aynı şeyi görmek istiyorsun Samet Hoca !!!

    6
    2
  9. hayra alamet olmayan açıklamalar bunlar. 2 senedir sezon öncesi td söylediği aynı söylemler ve sonuçlarını 2 senedir yine görüyoruz. al aliyi vur samete aynı tas aynı hamamlar. inşallah çekirge 3 ü bu sene izlemeyiz.

    5
    1
  10. hey gidi büyük bursaspor tarafarı , şu aliyi indiremedik ya bize yazıklar olsun , isyan yapacaktık isyan yakıp yıkıcaktık özlüceyi , daha bunlar iyi günlerimiz , 2 senedir düşüremedi bu sene düşürür artık , teknik drektöre bak transferde acelemiz yokmuş ne oluyosa kamptan sonra alınan çöplerden oluyo devam duygularımı öldürdü bu ali ay sinir yerine gülüyorm artık komedi bunlar

  11. Boş laf üretecekseniz hiç demeç vermeyin daha iyi. Demek herkesin gözü kulağı Dünya Kupası’nda… Sanırsın ki Bursaspor Dünya Kupası’nda oynayan bir futbolcu transfer edecek. Samet Hoca gelmeden önce izlenen futbolcular yok muydu ? Vardı , Atanasov gibi.. Ama öyle olmaz, yeni hoca geldi mi her şey sil baştan… Haydi arkadaşlar yeniden beyaz sayfa açıyoruz. İşe yaramayan futbolcular gidecek, yerine daha iyileri gelecek, değil mi ? Artık bu masallara inanan kalmadı. Bu taraftar, Güvenç Kurtar’ı maç lehimize iken protesto etti. Mücadele eden, İstanbul’a kafa tutan ve altyapıdan çıkardığı oyuncuları oynatabilen, tüm Türkiye’nin takdir edeceği bir kulüp istiyoruz. Devamlılığın sağlandığı tek dönem İbrahim Yazıcı – Ertuğrul Sağlam dönemi. O dönemi de mumla arayacağımız artık çok belli . Yazık …

  12. Bizim taraftarımıza noldu böyle, birbirimizden koptuk, farklı görüşlü diye birbirimize düşman olduk,siyasete battık, rant uğruna kulübümüzü sattık.Sen o siyasi görüşlüsün diye ayrıldık.Tribinde yanlışları görmemize rağmen tepki gösteremedik.Birlik olamıyoruz.Tek yumruk olamıyoruz. Çünkü siyasete battık.Ne zaman tribünlere siyaset girdi o zaman tamamen koptuk birbirimizden.Birlik olamadığımız için böyle adamlar istedikleri gibi kulüple oynuyorlar.Çünkü karşılarında eski şanlı tertemiz rantsız,siyasetsiz,çıkarsız Bursaspor taraftarı yok.Bu ayrışmayı bölünmeyi kimin yaptığıda çok net bilinmektedir.Dimi lobçeler

  13. Başkanda kendisine göre bi teknik direktör bulmuş, kendileri çalıyor kendileri söylüyor değişen birşey yok.

  14. Tarih boyunca başkanın kıçını kollayan hocalar tarih olmuştur sende olacaksın dünya kupası bitti zaten kalan çeyrek finale kalan takımlardan oyuncunu alacaksın pogba mi neymarmi kane mi dalga geçiyorlar resmen ali ay başkan samet hoca şuraya bak ya allahu yazık bize yorumları okuyorum bu taraftar hakikaten futboldan anlıyor ondandır bu isyanımız iş bilmezlerin ve 1060 tane satılmış rusların karşısında olacacagiz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu