Emre Taşdemir yine sakatlandı!

Bursaspor'da yıllardır forma giymekte güçlük çeken Emre Taşdemir, bugünkü çalışmaya yine sakatlığı sebebiyle katılamadı.

Bursaspor, Afyon kampının ikinci gününde çalışmalarını sürdürdü. Yeşil-Beyazlılar, basına 20 dakikası açık olan idmanın ilk bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. Genç oyuncuların istekli görüntüsü dikkat çekti.

Ancak antrenman öncesi yine alışık olunan bir tablo ile karşılaşıldı. Sakatlı sebebiyle yıllardır istikrarlı forma şansı bulamayan Emre Taşdemir, bugünkü çalışmaya yine katılamadı.

Antrenman sahasına kadar gelen ancak adalesinde sertleşme oluşan Emre, çalışmada yer almadı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sıçtık! Arkadaslar şöyle toplanıp emre için bi kurban falan keselim, üfdade hazretlerine fala duaya götürelim bu çocuğu bi musibet var bu cocukta.

    33
    10
      1. @16brs16 yorumuna yanıt olarak

        şu sakatlığın bir türlü adı konulamadı.
        profesyonelce yaşamıyor mu?
        psikolojik mi?
        müzmin mi?
        yeter artık emre! süper yeteneksin biliyoruz. ancak burası da rehabilitasyon merkezi değil profesyonel futbol kulübü…

        3
        1
    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      Aslında bu sitelerin abartmasıdır. Tamam sakat bu çocuk biliyoruz da adele sertleşmesi olmuş moral bozmak için mi nedir emre yine sakatlandı diyolar. Be insafsızlar adele sertleşmesine nasıl sakatlık dersin. Sakatlıksa söyliyim bengay sürünce geçiyo. Boş haberlerinden bıktım bu sitenin sırf taraftar yorum kısmı için giriyorum.

      16
      2
    2. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      parasız kulüp 3 senedir emre taşdemiri besliyor..Kendine güvenen, takım bulan kaçıyor,bu herif 3 senedir yatıyor kerizler de yiyor..

      17
      2
  2. başlarım yapacağınız habere ha.Ne iğrenç bi medyadır bu.Sakatlandıysa da sakatlandı bu felaket tellalı başlık da neyin nesi.Sakatlandıysa hoca bakaryarar mı yaramaz mı döner mi dönmez mi diye.Allah şifa versin diye başlık atsanız 10 kat daha iyi.Adam kronik sakat durumuna gelmişse durumu değerlendirilir.Nedir yani

    20
    4
  3. Yeter be kardeşim hep sakatlanıyorsun. Benim zamanımda da böyleydi bu sırf oynamamak için sakatlanıyordu. Boşuna para veriliyor bir çözüm bulunmalı.

    17
    4
  4. Valla kulüpte sıfır profesyonelik var ..
    Bu adam bida bize katiyen yaramaz…
    Niye satılmıyor, anlamakta zorluk çekiyorum..
    Isteyende vardı ….artık elde kaldı…

    14
    5
  5. Buyuk Baskan da Aziz i iyi paraya okutup Emre yi oynatacakti sozde..

    Neye el atsa kuruyor takim her gecen gun gidiyor dipe..

  6. Geçen yıl son haftalarda oynadı diye herkes hemen oo süper, harika sol bek geri döndü şeklinde yorumlar yapmaya başlanmıştı, o dönem de bu çocuğun elimizde patladığını, en fazla 2 aya sakatlanacağını söylemiştim, alın buyurun işte.

  7. sık sakatlıkların sebebi kronik olmasından değil gerçek anlamda çalışmaması veya çalıştırılmamasından kaynaklanır. bence bir takıma kiralık gönderilip biraz kendini bulsun futbol anlamında hem fizik hem mentalite anlamında bitmiş durumda çocuk.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu