Aziz Behich’e Galatasaray’dan 2 milyon €

Bursaspor'un Dünya Kupasın'da yıldızını parlatan oyuncusu Aziz Behich için teklifler gelmeye devam ediyor.

Aziz Behich için 2 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı iddia edilirken Bursaspor‘un bu teklife ne cevap vereceği merak ediliyor. Aziz Behich‘e yurt dışından da teklifler gelirken Başkan Ali Ay tecrübeli oyuncu için 5 milyon pound istediğini açıklamıştı.

Galatasaray‘dan gelecek takas teklifini kabul etmeyecek olan Ali Ay nakit para haricinde bir teklifi kabul etmeyecek.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 3 krampon 2 imzalı forması ve de sezon boyunca daha rahat izlesinler diye batı alt dan 5 tane kombine verelim gsye o paraya, anca kurtarır.

    21
    1
    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      GS’ray işine geliyorsa alsın parada pazarlık olmaz saygısızlığın Lüzumu yok..Başkan yerine ben olucam işine gelirse sözüm meclis dışı benzetme yspıcam iki çıplak hamama yakışır taze sıcak para 5.0000.000 Euro işine gelmiyorsa kapı açık arkana bakmadan çık git derim nerde O yürek diyecek adam bu devirde bulmak çok zor.

  2. adamlar bitmiş cavandayı 2.7 milyona itelediler, aziz gibi piyasası olan topçuya 2 milyon euro mu vermişler?
    başkan satarsa şaşırmam, çünkü vizyonu 0 .
    millet turşusu çıkmış topçuları çine 5’e 10’a itelerken , biz para edecek topçuyu 2 ye veririz .

  3. satılacaksa yurtdışına gerçekten iyi paraya satın yoksa bırakın kalsın takım dökülüyor kalitesizlikten. karabük gibi kaliteden ödün vererek kümeyi boylayacağız yoksa.

  4. Başlık manşet Galatasaray Aziz Behiç için için Çakal Fatih Terim Tezgah Fiyat biçmişler herşeyin ederi var terbiyesizler canlı para bonservis bedeli 5,000,000 Milyon Euro işinize gelirse saygısızlar.

    Dip not Denize düşen yılana sarılır GS’raya sempatisi vara keş para verir…”Hazır eline düşmüş döşe boruyu işine gelen alsın.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu