Titi’de kriz var mı, yok mu?

Kulübe yakın kaynaklara göre tecrübeli stoper, sezon bitmeden mazeretini iletip yeni sezon hazırlıklarına 2 gün sonra Afyon'da katılacak...

İddilara göre de, Bursa‘ya gelse de alacaklarını bahane edip sözleşmesini tek taraflı feshedip Fluminense takımıyla mukavele imzalayacak.

Bursaspor ve Cristian Titi arasında neler oluyor? Dün başlayan Afyon kampına da katılmayan tecrübeli stoper için her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Göztepe’nin ilgilendiği iddia edilen Brezilyalı savunma oyuncusu alacakları konusunda da yönetime bir uyarı göndermişti. Elinde senetleri bulunan deneyimli stoper, kulüp kaynaklarına göre 5 Temmuz’da kampa katılacak.

ANLAYIŞ GÖSTERİN

Titi’nin geçtiğimiz sezon 32. haftada oynanan Fenerbahçe maçı sonrası ülkesine gitmeden önce yönetimle izin konusunda bir görüşme yaptığı ve ‘Ligler başladıktan sonra uzak olduğu için ben ülkeme gidemiyorum. Ondan dolayı izin süremin uzamasını istiyorum. Bu konuda bana anlayış gösterirseniz, ben de ödemeler konusunda aynı anlayışı göstereceğim” dediği öğrenildi.

HANGİSİ DOĞRU

Başkan Ali Ay ise Titi’nin bu isteğine o dönem herhangi bir yanıt vermemesi ve Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın Özlüce‘deki hazırlıklara tüm takımı çağırması işin rengini değiştirdi. İddialar ise Titi konsunda yine kafalarda soru işareti bıraktı… Brezilyalı oyuncunun Bursa‘ya gelse de alacaklarını bahane edip sözleşmesini tek taraflı feshedeceği ve daha önceden anlaşmaya verdiği Fluminense takımıyla mukavele imzalayacağı öne sürüldü.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sadece titi oldugunu düşünmüyorum sorum yasayan bir sürü futbolcu var belki seslerini çıkarmıyorlar suanda ama buna bir çözüm bulunmazsa hepsi patlak verecek adamların alacakları dağ olmus kimse ali ay’ın kaşına gözüne oynamıyor bu takımda sonuna kadar haklılar alacaklarını kapatın şu futbolcuların nasıl başarı bekliyorsun ali bey? Madem fıtbolcularını mağdur edeceksin niye başkan oldun?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu