Kombine satışları başladı!

Bursaspor'un 2018 - 2019 futbol sezonu kombine satışları başladı.

Timsah Arena Doğu Tribün Kombine Satış ve Destek Hizmet Noktası taraftarlara 10 adet satış bankosu ile hizmet vermeye başladı. Kombine satışları 09:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Kombineler, 2018-2019 Sezonunda Timsah Arena’da oynayacak olan Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayacak.

2018 – 2019 Sezonu kombine satışları 2017 – 2018 Sezonu Kombine Sahibi Taraftarlara 2 Temmuz 2018 – 8 Temmuz 2018 tarihleri arasında ÖNCELİKLİ SATIŞ hakkı ile başlayacak.

TRİBÜN

     SATIŞ FİYATI

 HEDİYELER

GÜNEY KALE ARKASI

200,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

        TOFAŞ TRİBÜNÜ

200,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

DOĞU ÜST TRİBÜNÜ

350,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

DOĞU ALT TRİBÜNÜ

500,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

BATI ALT TRİBÜNÜ

1.250,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

VIP 1. BALKON TRİ.

1.500,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

VIP 2. BALKON TRİ.

GOLDSİT 1963 TRİBÜNÜ

4.000,00 TL

1 YILLIK – PASSOLİG ALIM VEYA VİZE BEDELİ

 

BURSASPOR KULÜBÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

– Genel Kombine Satış tarihi Passolig’in Türkiye genelinde 9 – 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği sistemsel çalışma nedeni ile 17 Temmuz 2018 09:00 itibari ile başlayacaktır.

– 2018 – 2019 Sezonu Kombine Satışları nakit, kredi kartına tek çekim ve kredi kartlarına (Bonus, World, Denizbank, Aktifbank kredi kartı, İş Bankası (sadece ofis satışlarında), Halkbankası (sadece ofis satışlarında), Finansbank (sadece ofis satışlarında) 6 taksit imkanı ile satılacak olup; taksitli satışlarda % 6 komisyon bedeli alınacaktır.

– Tüm tribün kombinelerinde % 20 Aile İndirimi ( Baba, Anne ve Çocuk olmak üzere ) yapılacaktır. Ayrıca Bayan Kombinelerinde ve 12 Yaş Altı Çocuk Kombinelerinde % 20 İndirim uygulanacaktır.

– Kombine alımlarında Yeni Passolig Alımı ve Yıllık Vize Bedeli kulübümüz tarafından karşılanacak olup; taraftarlarımıza yansıtılmayacaktır.

– GOLDSİT 1963 Tribününde  otopark kartı, kişiye özel ısıtma ve ekran özellikli koltuk,  özel dizayn edilen fuaye alanı ile birlikte her müsabakada ücretsiz açık büfe hizmeti  sunulacaktır.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ali aycı çorbacılar alsın bursaspor yok Bursa belediyespor var ben belediyesporlu değilim o yüzden almayacağım

    25
    15
  2. Bu sezon 10 BİN KOMBİNE satamazsınız,
    Bu sezon Ali Ay ve ekibini SESSİZ PROTESTO ediyoruz,
    STADA GELMİYORUZZZZZ

    21
    10
  3. bursaporu çok seviyorum onun için kombine almayacağım orada gidip yönetim istifa demektense klübü hırsızlara teslim etmeyen kardeşlerimiz nasılsa ali aya oy verdikleri gibi kombineleri bitiriler bende tribündeki bu güzellikleri bozmayayım şu 2,5 yılda bursapor taraftarı aşağılanırken susanlar ali aya kongrede laf söylenmemesi için ortalığı yıktılar keşke bunları bursapor düşmanlarına hatta bursapor locasını 8taşlılara verip bursaporlulara küfrettirirken de ses çıkarsaydınız neyse yaşım 39 30 senedir iç saha maçlarının %90 una giden passoligin geldiği ilk sene hariç 20 senedir kombine alan biri olrak bu sene ben yokum varlığım takıma zarar verecek yokluğum benim için de takım için de en iyisi bu adam başımızdan giderse yine formamı kombinemi alırım stadta olurum

    19
    8
  4. Renkdaşlarım az önce okuduğum bir spor sitesinde yazılan habere göre titi Göztepe prensip anlaşmasına varmış. Yönetim den yardımcı olmalarını bekliyormuş. Neler oluyor böyle. Arkadaşlar takımı mum gibi eritiyorlar. Nasıl bir yönetim var. Takım dan kaçan kaçana. Kimse çıkıpta niye bir açıklama yapmıyor lar.Bunun hesabı nı kim soracak ????Nasıl bir kaderi miz varmış. YAZIKLAR OLSUN.

    14
    3
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Allah beyini , söğüş ; yüreği , ızgara yapasınız diye vermemiş.Hepiniz sürüye çoban arayıp 1060 tane haini suçlayıp duruyorsunuz.Ziya Paşa’nın o meşhur sözü var.”Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmaz.Gorunur rütbe-i aklı eserinde”.Gelin hep beraber birlik olup Ali ay ı istifaya davet edelim diyorum.Tek yaptığınız klavyeden sallamak.

      7
      4
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Renkdaşım ben klavye den sallamıyorum. Ben bu takım için ellerime sırtıma belime çok jop lar yedim. Acısını ben çektim. Okuldan kaçtığım evden kaçtığım günleri unutmadım. Lütfen benim kadar mücadele eden birileri varsa bana hak versin. Ben bu takım her türlü mücadeleyi verdim. Vermeye de devam edeceğim. Sonuna kadar yanınızdayım.

        1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

          Pardon kardeşim.Uzuntuden senin yazdığını görmemişim.Gel iki kişi de olsak haftasonu gidelim tesislerin önüne Ali ay ı istifaya davet edelim.Her yangın bir kıvılcımla başlar.Ali ay gitmezse küme düşeceğiz.

          6
          2
          1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

            Yeşil adam. İnan seninle olmayı çok istiyorum ama şu an ve daha sonra da olmak üzere şehir dışındayım. Ama Bursa ya geldiğimde seni arayacağım ve seninle buluşacağım. Oturur bir bir konuşuruz. Allah a emanet ol kardeşim.

            5
            1
  5. bursasporun akıllı gerçek sevdalı taraftarları kombine almayacaklarını maça gitmeyeceklerini her yerde belirtiyor. bunun nedeni açık bir şekilde ortada. bu tavırda ki renkdaşlarım şimdiden bir uyarıda bulunucam. kombineler satılmadığında taraftar trübüne gelmediğinde ; amigolar , yöneticiler ve siyasiler “sen ben yok bursaspor var” ” başka bursaspor yok” diyecekler. yani biz her haltı yedik şimdi de sizden pisliği temizlemenizi istiyoruz diyecekler. hassas olan damarımıza dokunucaklar yutmatınnn! fakar şunu da bilelim bursaspor şuan ki görüntüsüyle 2017-2018 sezonunun ilk küme düşme adayı. takımdan gidecek iyi oyuncular var yerleri de dolmayacaktır. bunu bilmeli sonra keşke dememeli. şahsım bunu göze aldı artık yeter bu taraftara camiaya bir tokat lazım yoksa gidenden sonra gelende aynı olacak… 2 senedir sezon başında takım kötü kümeye oynar öngörüsünü yapabilen ben ve benim gibiler yanılır utanır… bu camia küme düştüğünde bile bu kadar takımdan soğumamıştı artık kahvelerde bile bursaspor konuşulmuyor. çünkü konuşma aniden şu cümleyle bitiyor ; yahu neyini konuşucaksın yine bişey olmaz . görmüyo musun yapılanları. insanlar herşeyi görüyor ve laf ebeliğine toklar. uçurumun kenarındayız malesef.

  6. Maraton kombine fiyatları alt ve üst kat ayırımı olmasa tek fiyat olsaydı daha iyi olurdu haliyle alt kat tamamen biterdi diye düşünüyorum

  7. sayın ali ay durumları görüyorsun kimse kombine forma vb hiç bir şey almıyorlar bu sene tribünler bomboş kalacak seni seçen 1060 kişi stada gelip senle beraber maçları seyretsinler boş tribünleri görünce belki aklın başına gelir hiç vakit kaybetmeden istifa et takımdan kaçan kaçana futbolcuların ve çalışanların paralarını ödemediğin için takımda kimse kalmayacak bu sene küme düşme adaylarının en başında Bursaspor var takım küme düşerse bunu vebali senin yönetim kurulu ve seni seçen kongre üyelerinin üzerine olsun koskoca şampiyon takımı türkiye ve bursa ya rezil kepaze ettin allah seni ve ekibini bildiği gibi yapsın iki yakan ve tüm ticari işlerin ters gittin iflas edesin bu sene takımın maçlarını televizyondan hiç takip etmeyeceğim saygılar ankaradan 45 yıllık koyu bursasporlu

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu