John Bostock ayrılmak istiyor!

Bursaspor'da transfer için gün sayılırken İngiliz orta saha John Bostock'un takımdan ayrılmak istemesi gündeme bomba gibi düştü.

As TV‘de yayınlanan Markaj Özel programına katılan Samet Aybaba “John Bostock‘un bir talibi var. Bundan kulübümüzün de haberi var ve görüşmeler devam ediyor. Bostock‘un özel yani ailesi, çocuğu ile ilgili bir problemi var. O nedenle ailesi ile bir arada olmak istiyor. Ben kendisi ile konuştum ve bana “Benim burada hiç bir sorunum yok. Bursa’yı çok seviyorum ama ailem ile ilgili özel sıkıntılarım var.” dedi. Bende bu hayatta en önemli değerin aile olduğunu bildiğimi söyleyip bunu yönetimimize ilettim. Bununla ilgili bir çalışma yapıldı ve bir takım Bostock‘a talip oldu. Sanırım yakın zamanda bu transfer sonuçlanır.” dedi.

38 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şu adamdan ligde 1 tane daha yok taraftar beste yapsın yönetim bişeyler yapsın tutalım bu adamı. Beşiktaşta olsa 15m euro eder bu adam!!

    82
    65
    1. @Suat yorumuna yanıt olarak

      Turkiyede tum oyuncular arasinda bu kadar yetenekli oyuncu saysan 3 bilemedin 5 tane sayarsin yerli yabanci dahil . Bir adamin parasini odemiyorsan tutamazsin cok uzuluruz cook giderse cok buyuk eksiklik ne yapip ne edip bu adami takimda tutmalari gerekir…

      16
      7
    2. @Suat yorumuna yanıt olarak

      ailesini mazeret gösteriyor ama esas olarak adam burada bir şey olmayacağını anladı. bu kararı almasına sebep, kesinlikle sadece ali ay değil. en az onun kadar medya ve taraftar zihniyetinin de etkisi var.
      burasını çıkış yeri gibi görüp ne ümitlerle geliyorlar ama, 3-5 günde gördükleri ve yaşadıkları karşısında EYVAH! EYVAH! deyip kaçmanın yollarını arıyorlar.
      buradan defalarca söyledim, ”BURSA DA FUTBOL ORTAMI KALMADI! ve BURSA ARTIK BİR FUTBOL KENTİ ve de FUTBOLCU İÇİN CAZİBE MERKEZİ DEĞİL!”
      bütün coğrafi, ekonomik ve sosyal yaşam üstünlüklerine rağmen…

      49
      6
      1. @ters köşe yorumuna yanıt olarak

        Dost acı söyler doğru söylemişsin bu hep futbolculara para zamanında ödenemiyor yıllardır sonra top oynamıyorlar sıralama kötü taraftar futbolcu arası kötü dolayısıyla hep takımlar taraftar arası bir problem. Zaten son 3 yönetim felaket. Yapılması gereken çok iyi bir forvet alınmalı alınabilcek en iyi yani para forvete verilmeli. Sezon bitince şuanki para eder dediğimiz futbolculardan 15-20m euro kazanabiliriz ama şuan takım ilk 10a girememiş dolayısıyla adam iyi topçu olsa bile yarıyarıya gidicek.

        11
    3. @Suat yorumuna yanıt olarak

      bu adam geldiğinden beri Bursasporlu olamadı, sürekli eski takımlarının formalarıyla instagramda foto paylaştı.Karısı da istemiyorsa Kenny Miller gibi gider, gidebilir, pek umrumda değil..Çünkü adam kendisini bursasporlu hissetmiyor,kafa başka yerde.

      50
      9
      1. @haşim işçan yorumuna yanıt olarak

        Ya olay aslında adamla alakası yok yok karısı yok çocupu görüyoruz instagramından her gün geziyolar bursadalar eğleniyorlar. Asıl sorun şu yönetim bu adamın parasını ödeyemediği için adam ayrılmak istemiştir yönetim de taraftara yolunu yapıyo bunun yoksa alışamama durumu olduğunu sanmıyorum..

        26
  2. Yine yediler bi adamı göndermek için bahane sürüyorlar ama. Yazık olucak bu adama yetenekli futbolcuydu hadi geçmiş olsun

    50
    5
  3. 3-4 gun once esi ile birlikte altinsehir nusr-et rest. Cikarken gordum. Altinda kiralik fume fluence vardi. Icimden yok anasinin nikahi ! Adama RENAULT FLUENCE kiralamislar dedim. .Hani adam ayirt edilmeyecek gibi de degil sac bas falan. Insan bari 500 tl fazla verir de bmw 118i falan kiralar. Birakin aile yalanini. Adam klubun battigini goruyor !

    30
    1
  4. Adamın ailevi sıkıntısı varsa salın gitsin burda kalsa bile bize faydalı olabileceğini düşünmüyorum bu saatten sonra.

    25
    7
  5. bostock falan hikaye bu camia 1 ay içerisinde bir şeyler yapıp bu başkanı gönderemesse sezon sonu kendini pttde bulur !

    22
  6. Aile her zaman önce gelir. Daha yapılcak çok şey vardı seninle bostock ama olmadı. İyi paraya satılırsa iyidir galiba 500 veya 700 bin euroya alınmıştı.

    14
  7. Adam parasını alamıyor gitmek ister tabi ailesini bahane göstericek kolaylık sağlansın diye satmayın abi bu adamı yok işte düzgün 8 numara bulamıyoruz çift santrafora dönülcek madem -bence tutmaz ama hayırlısı- bu adamı da kaybetmeyelim iskelet bi kadro kurun transfer falan istemiyorum paralarını ödeyin bak nasıl oynuyolar her futbolcu için olmasa da futbolcu için ekmek gibi su gibi para günü gününe ödenirse Bursaspor değil futbolcu Bursasporu kaybetmemek için uğraşır.

    14
    1
  8. Açıkçası bu sene içim neden gönderilmedi diye düşünmüştüm. Bu habere de sevindim. Yerine daha kaliteli koşan adam lazım bize o yüzden bizim için kayıp değil arkadaş .

    9
    6
  9. Yani profesyonel bir insan icin mantikli karar. Onu gectim ben harunu anlamiyorum niye hala burada duruyor deli misin kardesim kulup batiyor sen de bizimle yok olup gideceksin.

    8
    6
  10. O gitsin bu gitsin de para yok yerine kimlerin geleceği önemli en azından az biraz takım iskeleti olmuştu kaleci defans orta saha biraz forvet hersene herşeyi sil baştan yapmak zorunda mıyız.. umarım 5 transfer dahi yapılsa direkt katkı verecek ve onbir oynayacak oyuncular alınır yoksa almak için alırsak son 2 sene ne çektik saha da güçlü değilsen biryere kadar bu sene taraftarda kurtaramaz.

    1. @Yeşil timsah yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle hocam aynen öyle her sene sil baştan takım kuruyoruz Şenol hocadan beri yeter artık bi senede hangi topçudan patlıcaz diye düşünmeyelim bu takıma 1 veya 2 kanat volkan şen tarzında içe kateden ozan ipek tarzında çizgiden iyi orta kesen bi tanede durması yeri bilen 1 santraforla tabi en önemlisi iyi bi 10 numarayla oynatırsın zirveye josue bizde kötü oynamadı ama o da şenol güneşin büyüsüyle oynadı en önemliside futbolcuların paralarını gününde ödemek yoksa vallada gideriz pttye billada gideriz

  11. Batallam gittikten sonra kim gider , kim kalır umurumda değil.Bostock mu yak gitsin kapı orada yolla gitsin… Bursaspor u istemeyenin bu şehirde ve Bursasporda yeri yoktur.Kimse bir Batalla olamaz…

    3
    1
  12. 1 milyon euro getirsin gitsin, bedavaya olmaz,
    bedava gidecekse bırakmayın orta sahada lazım bu adam bu sene
    oğlunu babannesne bıraksın o bakar çocuğa:))

  13. Çocuk daha konuşmayı bile adam gibi bilmiyordur.adamin huzuru yok yazssaniza hazır talip varken yağlama pesindesiniz.bahane uretmeyin delikanlı delikanli deyinki degerinde kime teklif gelirse satarım.

  14. Alanya gibi olucaz sil baştan yeni.lige yeni çıkanlar gibi takım.hocada yeni çıkanlar in başına gelen hocalar gibi.

  15. Adam bize fransa 2 den gelmedi mi? Abartmayın bence kimileri adamı nerdeyse dünya yıldızı yaptı.. burası bursaspor fransa 2 deki lens kulübünden çok daha kaliteli bir yer.. orda yıldız olan burda kral olamaz kusura bakmayın

    1. @Nalet yorumuna yanıt olarak

      ingiltere alt yapisi var.cristal place,brebfort,hull city,chefwet,swindon,totenham.da yetismis ve oynamis.sonra belçika da oynamis ve ardindan Lens e gitmis.ve simdi bizde.

  16. Bazı yorumcu arkadaşlarımız süper gibi demişler.Yahu bu oyuncular çok süperdi de neden son maçlarda paçayı kurtardık.Bu sene mevcut oyuncuların içinde daha iyi olanlardan desek o ayrı.KEMBO için ilk başta neler neler demiştik.Adam bir parmak bal çaldı ağzımıza yan gelip yatmaya başladı sonra..Bilhassa yabancı oyuncuların alacağı hiçbir kulüpte kalmaz.Gecikmeli alsada vade farkıyla mağdur olmaz.Ama gerekli eforu sarfetmiyen adam mazeret olarak ücretin ödenmediğini söyleyip işini yapmıyorsa kusura bakmayın amma önce TARAFTARA sonra da imza attığı SÖZLEŞMESİNE ETİK DAVRANMAYANDIR.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu