Badji için Anderlecht ile anlaştık!

Bursaspor'un Belçika ekibi Anderlecht ile transfer için görüşmelerini sürdürdüğü Stephane Badji konusunda anlaşmaya vardı.

Stephane Badji ile her konuda anlaşan yeşil-beyazlı takım Anderlecht Kulübü ile yapılan görüşmelerden de olumlu sonuç aldı. Stephane Badji‘nin Pazartesi günü başlayacak Afyon kampının ilk günlerine katılması bekleniyor.

Bursaspor‘un Stephane Badji ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Badji dahi olağanüstü bir futbolcu gibi gelmeye başladı bize. Düştüğümüz duruma bak. Ali ay’a ne kadar kızıyorsak o kadar da eski yönetimlere de kızmalıydık. Çabuk unuttuk bölükbaşını körüstane ve menejer oyunlarını… yazık

    71
    7
    1. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      şu eski yönetimler yüzünden bu halde olduğumuz ve bu yöentimin iyi niyetli beceriksiz olduğunu bir tek sen dillendirmişsin.Çok tebrik ediyorum.İnsanımız maaelsef unutuyor.70 milyon tranferden kazanıp 2nci güne elde para kalmadığında çok sevdiğimiz kulubun başkanlığını maalesef bölükbaşı denen zaat yaptı burada aynı 90ların sonunda recep günay misali ama unutyrouz.bu başkanın siyasi ayağını bende sevmiyrum siyasiler tarafından getirildiğinin de farkındayım ama yazık çok yazık bu ülke dine ve spora siyaset karıştırılmasını çabuk kabullndi.!!!

      8
      6
    2. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      Bu haber gerçekse alkışlar yönetim için.Defansin bel kemiği titinin parasını ödeme.Adam donmesin ama badjiye 3 yıllık mukavele ver.Çok mantıklı.Ali ay Bursasporu bitirdiğinde hepiniz anliycaksiniz çok geç olduğunu.

      9
      6
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        ne alkışı arkadaşım ya. Titi gibi karakterli bir adam bile parası ödenmediği için antrenmana çıkmıyor. Sizin gibiler yüzünden bu hallerdeyiz. Atalarımız boşuna dememiş deveye diken insana…. diye.

        5
        3
          1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

            hacım kusura bakma ali ay’a alkış falan gördüm mü cinlerim tepeme çıkıyo. hatta yazının devamını bile okuyamadığım için yorum yaptım. Sonuçta aydedeye karşı aynı taraftayız.

  2. Sevgili arkadaşlar bikmadiniz mi gerçekten bu kadar olumsuz konuşmaktan sürekli negatif tavırlar sergilemekten yıllardır takip ediyorum bazı isimler hep bu şekilde devam etti her gelen yönetime tepkiler çığ gibi neden yani bu şekilde yerimizde sayıyoruz aşalım artık bunları böyle gitmesin bizim derdimiz şahıslarla değil bizim sevdamız BURSASPOR o yüzden köstek değil destek zamanı artık vazgecelim bu negatif konuşmalardan bu olumsuz tavırlardan bizler BÜYÜK BURSASPOR UN BÜYÜK TARAFTARIYIZ ona göre davranalim .
    Saygılarımla

    17
    5
  3. badji ile 3 yıllık anlaşma bu kulübü bitirecek demedi demeyin faty gibi olacağını düşünüyorum badjinin

    13
    17
    1. @beşevler yorumuna yanıt olarak

      1 adam kulubu batırır mı la ıyımısın… 700 bın euro alacak… 2 mılyon 700 bın değil….goztepe alaydı herkes kaynardı..

      15
  4. Atasanovla birlikte orta saha da gecen seneye gore daha iyi olacaklar bence.
    Ama batalla nin boslugunu nasil dolduracagiz asil soru bu olmali

  5. Bu nedir ya her gelenle 3 senlik anlaşma sonra göndermek için neler yapılıyor vizyonsuz adam dahada pislik bir hale sokuyor takımı bu sene sonunda kesin kapıya kilit vurulur bu karaktersiz başkan olduğu sürece

    4
    7

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu