Aziz Behich’e Çin’den teklif var ama…

Bursaspor'da adı sık sık transferde geçen Aziz Behich'in durumu belirsizliğini koruyor.

Başkan Ali Ay‘ın daha önce İngiltere‘den talipleri olduğunu açıkladığı ve ‘Bonservis ücreti olarak 5 milyon pound istedim‘ dediği tecrübeli futbolcunun isteyenleri artmaya başladı.

Rusya‘daki Dünya Kupasında Avustralya Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran Aziz‘e Çin‘den 2 kulübünde talip olduğu öğrenildi.

1 YIL DAHA ANLAŞMASI VAR

Ancak Bursaspor‘dan 750 bin Euro kazanan Aziz’e daha düşük rakamlar teklif edildiği belirtildi. İsteyen Çin kulüplerinin Bursaspor yönetimiyle de nabız yokladığı fakat herhangi bir aşama kaydedilmediği ifade edildi.

Bu gelişmelerin ardından Aziz’in yeni sezonda da Bursaspor forması giyme ihtimali artmaya başladı. Son yıllarda Bursaspor’un en istikrarlı isimlerinin başında gelen Aziz Behich‘in 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Oyuncu satışı harici bi gelir beklentisi ve projesi olduğunu sanmıyorum yönetimin. O yüzden gerek dış transfer, gerek haciz, gerek personelin maaş alacakları, gerek ihtarnamelere konu olan borçları azizi, kalecilerimizden en az birisini, shehu ve / veya ekongu satmak suretiyle kapatmaya ve çalışacaklarını izlenimini edindim şahsen. Bu strateji aynı kurumda 3. Yılına giren bir yöneticiye ne kadar yakışır bilemiyorum Hakkımızda hayırlısı..

    37
  2. Yahu sizin için çok zor ama bir şekil satın ve paranızı alıp defolun gidin.Giderken Samet hocayıda bonus olarak yanınızda götürün.En kötü Başkan fabrikasında onada iş ayarlar.

    7
    5
  3. Eğer satılmazsa hemen sözleşme yenileyin yoksa ocağa kalırsa şener gibi, belu gibi, fernandao gibi…üzerine 1 bardak soğuk su için.Diyelim sözleşme biterken sene sonunu bekleyelim deyip oyaladı adam hemmen vakıfköye 6 ay oynamasın bakalım nasıl gidecek sene sonu azıcık profesyönel olun unutmayın rahmetli şampiyon başkan bu işi en iyi yapanlardandı sert olun….

    5
    6
  4. 750 bin euro maaşla türk statüsünde bu ülkede azizden daha iyisi yok. O yüzden satılacaksa iyi bir
    fiyata gidebilir. Yoksa uzatın sözleşmesini,boş yapmayın ey yönetim.

  5. Çinden teklif geleceğini geçen yıldan beri söylüyordum, çünkü adam Avusturalya vatandaşı
    Çinde yerli statüsünde oynuyor, bu gayet avantajlı bi durum,
    Öyle maaşı yüksek falan hikaye, Çİn de kaliteli futbolculara çok iyi paralar veriyolar
    kendi futbolcularına az para verirler onu bilemem, burada Azizin ne düşündüğü
    önemli Çİne gitmek istemezse saygı duyarım, sözleşmesini uzatırsın
    ama giderse 5-6 MİLYON EURO bedele satın, gerçekten isteyen
    kulüp bu paraları verir.

    3
    2
  6. Aziz bu sene gitti gitti gitmezse seneye sözleşme yenileyip bizde devam eder diye düşünüyorum.Zaten iyi para kazanmadigimiz sürece göndermeye gerek yok sanki yerine daha iyisini bulacağız.Emre ve onur şimdilik belli değil riske gerek yok.

  7. Insaallah küme düşmeyiz ilçe takımları bile takır takır transfer yaparken
    Şampiyon olmus ve o kadar futbolcu satmışız niye haciz geliyor anlamadım
    Ya paraları çarçur ettik yada yedik lafın kisasi

  8. eğer iyi paraya satabilecekseniz satın yoksa kalsın. takım kalitesizlikten zaten dökülüyor sonra aldığınız parayla maceraya girip daha kötüsünü alacağınız kesin. en kötü elde kalır ne zararı olabilir ki bu durumun. olurda satılamazsa sezona başlarken kontratını yenilersin olur biter.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu